Jump to content

Jod-R

Medlemmer
 • Content Count

  1251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

309 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vil anbefale Draumen om månen eller Chasing the Moon på engelsk. Handler om oppbygningen til månelandingen, det som er rundt og selve landingen. Er på nrk.
 2. De holder på å utvikle 140 versjonen. Var vistnok ikke bare bare å skalere det større siden det var så små marginer mellom bladene og rammen.
 3. Wooting har også funksjonaliteten at man kan endre aktuasjonspunktet i software. De gjorde vel dette også før Steelseries.
 4. Jeg startet på 11. doktoren uten noe kjennskap til docter who og synes det gikk bra. Ingen av de tidligere karakterene er med videre, bortsett ifra ett og annet gjeste besøk og selv da trenger du sånn egentlig ikke å vite hvem de er for å skjønne og nyte historien. De andre naturlige punktene for å hive seg på serien er sesong 1 (9. doktoren), sesong 5 (11. doktoren) og sesong 11 (13. doktoren) da de starter med helt ferske karakterer. Anbefaler å gi serien noen episoder før du bestemmer deg for om det er noe for deg da det kan være en serie som vekser på deg og er litt sånn "acquired taste" . Er foresten enig med Gunfreak at Smith er den beste doktoren, men samtidig så vil jeg påstå at det er verd å se alle av de nye doktorene og hvis du har mulighet så start på sesong 1, men det går bra med sesong 5 også.
 5. Noen som har kommet over gode tilbud på verktøy? Små tenger, avbitere og skrujern, gjerne med bits, osv.
 6. Bose QC35 til 1700 ,- på elkjøp Airthings wave plus til 1500,- også på elkjøp, det er det laveste registrerte prisen i prisjakt
 7. Copy and paste original tråden inn i en ny post og redigere den der og når første innlegg åpnes for redigering så lime det inn der også?
 8. Prøver å snike inne et lite spørsmål innimellom alle nye 3950x postene. Har et Asus ROG Strix X470-F Gaming hovedkort med en led strip, men får ikke aura til å skifte farge på det. Det virker på g skill rammen. Noen som vet hvorfor det ikke virker? Kan nevne at får jeg re installerte windows så virket det og jeg tror det var samme programvare som er brukt nå.
 9. Irriterende at når reklamen laster inn så er den større enn placeholderen så det er ofte man trykker på noe akkurat når den laster inn og dermed trykker på feil plass. Dette er på mobil versjonen.
 10. Har kjøpt et brukt kamera og det fulgte med SD kort. Ble noe overrasket over at merket var Huawei, hadde ikke anelse om at de laget kort. Spørsmålet er jo om dette er kvalitet eller om det er en fremtidig katastrofe som venter på å skje. Legger ved et bilde av det aktuelle kortet.
 11. Når de først lager artikkelen så kan de godt inkludere litt mer info i den selv om det kanskje ikke er det rette stedet. Gjerne hva satellitten skulle gjøre og sånn info. Bare til opplysning så var det en spion satellitt til 550 millioner US$.
 12. Håper at de ved neste samle test tar å tester sykler som er billigere enn 15 000, hvis ikke så blir det er gap ifra 10 000 til 15 000 som de ikke har testet. Dessuten så tror jeg at det hadde vært spennende å sett hva som befinner seg der, virker som at man kan få sykler ifra større/bedre merker i den kategorien uten at det står Biltema på siden.
 13. Fikk dette bildet ifra de som holder auksjon. For de som lurer så er det K1 i Tromsø. Dermed så er dektiv ferdighetene til syar2003 spot on.
×
×
 • Create New...