Jump to content

Jod-R

Medlemmer
 • Content Count

  1263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

319 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spillet XIII er gratis på gog.com de neste 23 timene.
 2. Ganske så ny med fond og har fått med meg at det nå blir krav å ha en pris på fond forvalting og en for plattformhonorar, se her https://www.dnb.no/dnbnyheter/no/bors-og-marked/enklere-prismodell-fond . Slik jeg leser det så har ikke dette skjedd riktig enda i dnb, gjerne korriger meg om jeg tar feil. Så langt har jeg ikke sett noe trekk på ASK som tyder på at de har tatt 0,20% i fond forvalting gebyr. Er dette noe som skjer fortløpende i bakgrunnen eller en gang i året? Og vil jeg se det tydelig når det blir tatt?
 3. @Evelen! Sender deg en PM angående dette, @ilpostino har også fått en.
 4. Jeg kan printe det hvis du ikke har funnet noen andre enda. Bor i Tromsø så det blir dessverre frakt da. Kunne ikke se noen skruehull eller andre festemetoder, er det tenkt at det skal festes med dobbelsidig tape eller noen i den duren? Hvor varmt er det der 3d printen skal stå, tenker på om vanlig pla vil takle temperaturen. PLA burde ikke ha temperaturer som overstiger 50 C.
 5. Crying Suns er gratis på epic store i en uke nå. Står følgende om spillet der: Crying Suns is a tactical rogue-lite that puts you in the role of a space fleet commander as you explore a mysteriously fallen empire. In this story rich experience, each successful run will uncover the truth about the Empire... and yourself as well.
 6. Torchlight II er gratis de neste 24 timene på epic store.
 7. Tropica 5 som er gratis nå på epic store.
 8. Gratis frakt hos Prusa i helgen nå.
 9. Elkjøp har airthings wave plus til 1500 kroner. Bra luftkvalitet måler.
 10. Tja, når jeg først tok kontakt med dem så hadde jeg ikke bruksanvisningen og skulle tro at det hadde vært mulig å funnet ut av det i ei innstilling inne på dekoderen, men jeg fant ikke det. Eller at kundeserviceen hadde foreslått det når jeg pratet med dem. Dessuten er ikke bruksanvisningen det første man tenker på etter å ha brukt et produkt i 2 år. Står på mitt at dette burde kundeservice ha foreslått, spesielt når det står i bruksanvisningen så burde de ha foreslått å prøvd det.
 11. Vet at det er en gammel tråd, men må bare si takk. Vet ikke hvor mange timer jeg har brukt på Telenor kunde service pga at lyden plutselig var lavere en dag. Det hadde jo virket i over to år så jeg trodde det var dekoderen det var feil med, får en ny og etter en uke med snakk med de så greier de å aktivere den kun for å oppdage at det enda er lav lyd. Enda mer prat med de før de foreslår at en tekniker skal komme hjem for å se på det. Et Google søk og denne tråden er øverst som fikser problemet. Skulle vist ha startet med Google søk før man ringer den ikke helt hjelpsomme kundeservicen, de foreslo at lyden på dekoderen skulle settes til maks. Da sa jeg at fjernkontrollen styrte lyden på TV-en, men de foreslo ikke det med shift knappen....
 12. Hvis man har x370 hovedkort, er det da mulig å oppgradere til 5000 serien eller er jeg begrenset til 3000 serien?
 13. Vil anbefale Draumen om månen eller Chasing the Moon på engelsk. Handler om oppbygningen til månelandingen, det som er rundt og selve landingen. Er på nrk.
 14. De holder på å utvikle 140 versjonen. Var vistnok ikke bare bare å skalere det større siden det var så små marginer mellom bladene og rammen.
×
×
 • Create New...