Gå til innhold

skidrow

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

skidrow sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan man bytte prosessor i den da?
  2. Hun fikk ny i fjor så når jeg pratet om å skaffe meg bærbar fikk jeg hennes gammle. Ser i brukeromtale på nett at flere klager over at den er treg.
  3. Fikk en brukt pc etter min datter i dag, har ikke prøvd den enda da den mangler lader men hun sier den er helt ok men siden hun fikk ny i fjor så er den ikke hvert i bruk på et år, eneste hun hadde å klage på er at den er utrolig treg, er det noe jeg kan gjøre med det? Bytte til mer Ram eller noe? ser det er SSD på den så den burde klare seg som den er vel. (Og ja det er en billig dårlig pc men jeg kommer bare til å bruke den til youtube, lit musikk og skriving.) https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/pc/barbar-pc/hp-14-bp083no-14-barbar-pc-sort/HP14BP083NO
  4. Har nå brukt Restoro i noen år, et program som scaner pcn din og reparerer skadede filer, sletter søppel, malevare og slike ting, men de gir seg tydeligvis og det er da ikke mulig og fornye så er på let etter alternativer. Noen gode tips å komme med?
  5. I går tenkte jeg å trykke på synkronisering til onedrive, var endel dokumenter og greier så tenkte det var enklere enn å flytte de selv, lite viste jeg da at den og tok alle bildene på pcn og overførte de til seg selv så nå ikke bare mangler jeg forhåndsvisning av bildene, dvs at jeg må inn på hvert bilde for å se hvilket bilde det er i forhold til før hvor du hadde minibildet på skjermen, men alle bildene krever nå netttilgang for at jeg skal kunne se de fordi det forbanna onedrive greiene har langret de i en forbanna sky! Så hvordan får jeg de tilbake til pcn, fjærne det idiotiske fellestegningen som er på hvert bilde nå så jeg kan se hvilket bilde det er uten og måtte trykke på det først? vi snakker noen hundre bilder her. jeg har sikerhetskopiert de fleste bildene på egen hardisk men vet ikke om jeg tørr sette den i, hva om de igjen fucker opp? Noe som kan hjelpe meg med gode råd her?
  6. Haren eldre bærbar som fungerer helt ok til mitt bruk men rask var den ikke så byttet til SSD hardisk men etter det byttet har den blitt veldig bråkete av seg, viftene går for fullt, går under et minutt fra jeg starter den til de begynner å gå og da er det full gass fra start. Noe jeg bare må finne meg i eller kan det justeres på noen måte? Den var ikke slik med den gamle hardisken.
  7. Har nå prøvd begge to i to uker og selv om jeg liker P30pro best så blir det og beholde samsungen. P30 har mye bedre kamerasynes jeg ellers merker ikke jeg sånn store forskjeller, begge er raske og nesten like og bruke. Takk for alle svar.
  8. Har generelt lite behov for mye minne, musikken er på spotefy. Filmer på stream og bilder på egen hardisk. 8 Ram holder lenge på den stasjonere så da burde det vel holde på bærbar også (?). Men takk for svar, skal se på de, den første så jo interesant ut bare synn den ikke er på lager i nerheten. Denne da? https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/pc/barbar-pc/acer-aspire-3-i38128-156-barbar-pc-solv/455338
  9. Vurderer ny pc, skal brukes til noe skriving, vanlig nett surfing, youtube og tv/film. Brukes ikke til spill. Legger ikke mye penger i det da jeg bruker stasjoner hjemme og denne skal da bare brukes når jeg en sjelden gang er på reisefot. Sett på disse. https://www.komplett.no/product/1220601/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/acer-aspire-1-a115-31-156-fhd# https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/pc/barbar-pc/asus-14-e410-cel4128-14-barbar-pc/402618#specifications https://www.komplett.no/product/1218183/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/acer-aspire-1-a114-33-14-fhd
  10. Har brukte tlf jeg kan få, begge er brukt ca 1 år men jeg klarer ikke bestemme meg helt. Jeg bruker tlf til sms, messenger, spotefy, bank og andre kjedelige ting.tar noe bilder nå og da, litt gps på turer men ellers lite aktiv med tlf, ikke spiller jeg på de og ser sjelden på film, må inrømme at noe tiktok blir det men.. Har ikke prøvd noen av de med ser at begge får mye skryt, så hvem hadde DU valgt og eventuelt hvorfor?
  11. Da holder jeg meg til Windows og sparer de penga, takk for svar 🙂
  12. Har brukt Super AntiSpyware i flere år nå, nå ønsker de betaling for et nytt år, ikke noe i mot å betale for det men er det det beste å få tak i eller finnes det andre som er bedre?
  13. Vet ikke, det står på begge delene at de tilhører Telenor og selgeren fra NextGentel sa de pleide å være raske med å kreve utstyret tilbake, men samme selger sa og at jeg ville få alt jeg trengte før oppstart og da så, alt jeg har fått er Omni greiene. Får vel bare vente til Onsdag da å bli overassket 🙂
  14. På onsdag bytter jeg fra telenor til nextgentel, fikk da forige uke en pakke i posten med Jensen Omni mesh-sett, Spørsmålet mitt går da på at Telenor skal jo ha tilbake sitt utstyr og ledningen som går ut i fra inn boksen passer ikke noe sted i Omni boksene, så jeg trenger noe i mellom der, en ruter eller modem. Fra telenor er det en liten svart boks som den ledningen passer i og derifra går det ledning til en trådløs sender så jeg trenger da den lille svarte boksen, hva heter den?
  15. Ok, så jeg må gå inn på DCIM og camera, merke alle , kopier og så lime inn i ny mappe ikke la mobilen og pc gjøre det for meg? Da virket det, rart den ikke gjør det når du ber den automatsik overføre når den spør om den skal gjøre det med en gang du kobler mobilen på usb kabelen. Takk 🙂
×
×
  • Opprett ny...