Gå til innhold

Jod-R

Medlemmer
 • Innlegg

  1 267
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jod-R

 1. Har en Olight S1 mini Baton HCRI hvilket vil si at den har bedre farge gjengivelse enn standard modellen. Den er såpass liten at den blir med i bukse lommen når man drar ut. Har magnet på bunnen så den kan festes i metall eller på bremen på en caps med clips. Kan virkelig anbefales. En liten hack er å skru batteri lokket såvidt ut for å forhindre at lykten slår seg på med et uhell, dette gjelder sikkert flere modeller.
 2. Personlig så ville jeg nok ha gått for en sånn løsning, men ikke alle er like opptatt av bildekvalitet som meg og åpenbart du. Dermed så lurer jeg på hva som gir den beste bildekvaliteten som man kan få for under 10k og samtidig har en størrelse på minimum 65" Det finnes sikkert noen tilbud der ute som gir mer bang for the bucks enn andre og som oppfyller de to kriteriene. Jeg har ikke fulgt med på TV verden på en del år siden jeg fikk en oled TV selv. Ellers så har handlet inn litt Hue produkter som man kan få 27% rabatt på hvis man kjøper to eller flere produkter. Har sett det tilbudet på elkjøp og power.
 3. Hva er den beste dealen på en tv under 10 tusen i størrelse orden 65-70"? Her er det snakk om å få mest mulig bang for your bucks totalt sett og trenger ikke å være den beste tven da det er til min mor som ikke akkurat er en tv slave eller bryr seg aller mest om hvordan det ser ut.
 4. Er det lov å returnere hw med en annen kvittering enn det faktisk er kjøpt med? Blir det ikke sjekket opp mot serie nummer eller noe sånt?
 5. Spillet XIII er gratis på gog.com de neste 23 timene.
×
×
 • Opprett ny...