Gå til innhold

HTC One S


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har prøvd å søke i tråden, men fant ikke referanser. Så beklager hvis dette er postet før:

 

På min telefon er Beats Audio app'en er bare tilgjengelig som AV / PÅ.

Har sett i andre reviews at en også skal ha tilgang på forskjellige EQ presets.

Fungerer disse bare med tilkoblet Beats headset? (bruker et Koss sett for øyeblikket).

Klarer heller ikke å finne et option for å søke etter oppdateringer.

Lenke til kommentar

Jeg byttet Rom til Cyanogenmod 10.1 Nightly, men den trekker så vanvittig mye strøm. Mobilen var fulladet i dag tidlig, og med moderat/normal bruk var den nede i 30% allerede 20.00 i kveld. Det er dessverre høyst unormalt for min mobil og mitt forbruk, tror jeg hadde hatt den rundt 40-50% med original versjon...Noen med samme problem?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har nå brukt Htc One S i ca 2 uker.

 

Den første uka merket jeg problemet med trådløs kortet noe som lot seg årne for meg med å sette statisk ip.Merket også at den hele tiden byttet mellom 3G og en annen tilkobling noe som jeg synes var litt merkelig i tillegg til at den har dårlig signal og 'normalt' ligger på rundt -92dBm til -103dBm noe som er skrekkelig dårlig med tanke på at min gamle Xperia 'normalt' ligger rundt -79dBm til -92dBm.

 

Den andre uka startet jeg kamera appen for første gang og da fikk jeg et nytt problem, kamera virker helt greit for min del men etter dette mistet telefonen datatilkoblingen titt&ofte.

 

Jeg kan restarte telefonen eller aktivere flymodus flere ganger men hvergang er mobildata kun tilgjengelig kort tid.

 

Det eneste jeg kan gjøre for å holde telefonen konstant tilkoblet er å sette nettverksmodus til gsm, auto eller bare wcdma gjør at den holder tilkoblingen mellom 10 sekunder til kanskje 10-15 minutter eller aldri får koblet opp i det hele tatt.

 

Hvis man ser på ikonet for tilkoblingen er det kun 'pilen opp' som er aktiv og gmail sier noe sånnt som 'ingen tilkobling'. Telefonen bytter hele tiden mellom 3G og en annen tilkobling, det gjorde den også før jeg startet kamera appen men da holdt den seg tilkoblet.

 

Å kjøre factory reset hjelper ikke og simkort virker helt fint i andre telefoner.

Forbanna merkelig greier altså.

 

Måtte ta meg noen timer å google disse problemene og la merke til at folk over hele verden har samme problem eller samme problem i tillegg til andre som feks at de 3 knappene nederst slutter å virke eller aktiveres av seg selv, at skjerm flimrer eller at man ikke kan motta samtaler/sms selv om telefonen tilsynelatende er på nett.

 

At jeg på en såpass ny telefon må sette den i Edge modus og da nøye meg med noe som er litt raskere enn 56k modem synes jeg er merkelig rart, Htc har jo enda ikke klart å komme med en oppdatering som fikser dette selv om problemene har vedvart siden telefonen kom for salg for ca 1 år siden.

 

Kontaktet Htc support og forklarte problemet med mobildata tilkobling og svaret fra Marius på support var egentlig som forventet.

 

'Jeg har ingen indikasjon på at dette er et kjent problem.'

 

Hehe sug mæ sideveis, dette problemet er godt kjent og rapportert til Htc flere ganger fra flere forskjellige land fra flere brukere skal man tro det som kommer frem i div forum.

 

Eneste som faktisk kan kan være et glimt av lys er at Htc muligens kommer med en oppdatering.

 

'Jeg ser du har nyeste tilgjengelig men jeg vet det kommer en som løfter den til 3.18 og høyere men tidsrammer på dette vet jeg ikke enda.'

 

Forbanna merkelig greier altså.

 

Når jeg nå i ettertid igjen leser Amobil's test av denne telefonen begynner jeg virkelig å lure -

 

'Espen Irwing Swang har dekket telebransjen tett i 13 år, og er den journalisten i Norge som har testet flest mobiltelefoner.'

 

Hvordan i søte fan kan en mann som vistnok har dekket telebransjen tett i 13 år ikke legge merke til alle disse problemene ? Er mannen totalt flatpanna og evneveik eller betalt av Htc for å la være å nevne alle disse problemene ?

 

Dette er min andre android telefon, like forbanna klarer jeg å 'legge merke' til alvorlige feil og mangler noe som en journalist som har testet flest mobiltelefoner i Norge absolutt burde ha gjort men overhodet ikke har kunnskaper til !

 

Nå sier jeg ikke at alle Htc One S har alle disse problemene men de har garantert 1 eller flere av de.

 

Neida, istede for å faktisk gjøre jobben sin skriver han heller -

 

'HTC One S har 16 GB minne som du kan fylle med bilder, musikk, video og andre filer.'

 

Hvor henter du Espen Irwing Swang dette fra ? har du ikke testet telefonen og heller bare lest det som står på esken ?

 

Hadde du satt fra deg kaffen og valgt å svelge donutt'en som du hadde sugd inn i inngangspartiet og samtidig tatt deg tid til å slikke fingrene dine tørre og heller valgt å bruke de i menyene på telefonen ville du sett at det kun er 12Gb tilgjengelig.

 

Hever du Espen Irwing Swang lønn fra Mediehuset Tek for å skrive slikt svada ?

 

Hvorfor tar du deg ikke tid til å faktisk teste om telefonen faktisk holder det den lover ? eller ligger ikke det i din arbeidsinstruks ?

 

- istede skriver du at man kan ta opp til 99 bilder med 0.2 sekunders mellomrom noe som ikke er så forbanna viktig hvis man ikke lager pornofilm. Hva med å heller teste om telefonen virker som den skal ?

 

Sist jeg leste så dårlig journalistikk var da det var observert en 'flokk' skilpadder på rundt hundre dyr som holdt til i en fjord i Finnmark.

 

Etter et lite søk på nett er det tydeligvis ikke bare jeg som er litt skuffet over kvaliteten på arbeidet til journalistene hos Amobil, kanskje på tide å sette dere ned å ha et alvorlig gruppe møte.

 

Forbanna merkelig greier altså.

 

Men neida, problemene stakk dypere for Htc One S.

 

Skræve mitt har også en One S, den har også mobildata problemet, dårlig antenne problemet men slår seg også av avogtil når man starter feks browser. Hennes telefon er også resatt noen ganger men etter at vi så at det ikke hjalp på hverken min eller hennes har vi faktisk ikke giddet å gjøre det flere gang.

 

Takket være at jeg leste en test av Htc One S hos Amobil og trodde jeg gjorde et kupp er jeg nå utvilsomt en ulykkelig eier av Htc One S, kanskje Amobil burde revurdere at dere ga den terningkast 6 ? eller lar det seg ikke gjøre siden dere må tilbakebetale smøringa Htc ga dere ?

 

Hvis Amobil tar kontakt med meg etter at dere har tuppa Espen Irwing Swang i ræva og heve han på hue&ræva ut døra kan jeg garantere dere at jeg skal sette opp en autogiro til dere pålydende kr 100 pr måned i et år.

 

Tar jeg ikke mye feil er jeg ganske så sikker på at flere lesere av Amobil også vil sette opp en donasjon til dere for en slik god sak.

Endret av GabrielV
Lenke til kommentar

Problemet med at den bytter mellom "H" (HSDPA, eller kjent som "turbo-3g, super-3g etc.) og "3G" er et problem jeg har opplevd siden HTC Desire, men kan ikke si det plager meg nevneverdig. Fungerer utmerket å surfe selv om den bytter frem og tilbake.

 

Før oppdateringen til android 4.1.1 hadde jeg også problemer med at telefonen mistet dekningen selv om jeg hadde 2 streker.Jeg antar dette problemet kom av at abonnementet jeg bruker velger enten nettet til Netcom eller Network Norway, og når det ble mye bytting mellom de to mistet jeg dekningen. Da jeg valgte å kun bruke Netcom sitt nett forsvant dette problemet.

 

Ellers har jeg ikke hatt noe problem med verken kameraet, de tre knappene, plutselige restarter eller at skjermen flimrer.

 

Skal vel også sies at One S kom dårligst ut i en dekningstest jeg leste her forleden. Merker at deknigen er litt dårlig, men igjen er ikke dette noe som har plaget meg nevneverdig.

Lenke til kommentar

Problemet med at den bytter mellom "H" (HSDPA, eller kjent som "turbo-3g, super-3g etc.) og "3G" er et problem jeg har opplevd siden HTC Desire, men kan ikke si det plager meg nevneverdig. Fungerer utmerket å surfe selv om den bytter frem og tilbake.

 

Det at den bytter mellom nett plager meg ikke men det er viktig at den holder seg på nett, min fungerer ikke til å surfe selv om den bytter frem og tilbake.Den mister bare datatilkoblingen av seg selv hvis den heletatt klarer å koble seg opp.

 

Før oppdateringen til android 4.1.1 hadde jeg også problemer med at telefonen mistet dekningen selv om jeg hadde 2 streker.Jeg antar dette problemet kom av at abonnementet jeg bruker velger enten nettet til Netcom eller Network Norway, og når det ble mye bytting mellom de to mistet jeg dekningen. Da jeg valgte å kun bruke Netcom sitt nett forsvant dette problemet.

 

Jeg har valgt 'N Telenor' på min men det forbedret ikke dekningen, fant et forum som anbefalte det første uken jeg brukte telefonen.

 

Skal vel også sies at One S kom dårligst ut i en dekningstest jeg leste her forleden. Merker at deknigen er litt dårlig, men igjen er ikke dette noe som har plaget meg nevneverdig.

 

Har du en link til denne testen ?

 

 

Hatt et par One S innom huset (flere familie medlemmer som har gått for den) og storfornøyde alle mann! Så hvis anmelder har fått et friskt eksemplar om vi fikk så har jeg ikke noe problemer med å skjønne 6'eren, hvertfall en sterk 5'er :)

 

Ja kan jo hende at Amobil faktisk fikk en telefon som var 'frisk' selv om jeg tviler, etter div forum har disse telefonene et eller flere av problemene som jeg listet opp. Muligheten er jo dær for at dere i din familie 'bare' har dårlig dekning problemet men at det ikke nevneverdig plager dere.

 

Foruten de problemene jeg har er jeg faktisk fornøyd både med batteri, skjerm og følelsen av telefonen - passe størelse har den også. Med en bugfix ville dette blitt en kjempe telefon som for min del ville fått en sekser, nå får den knappt 2 stjerner.

Lenke til kommentar

Dette er et helt normalt problem med Htc One S, jeg måtte gå inn i innstillinger, mobildata, nettverksmodus og velge 'Bare Gsm'.

Du vil da sette telefonen i Edge modus som tilsvarer noe som er litt raskere enn et 56K modem ! Jeg har enda ikke klart å få 3G/Hdspa til å virke etter at problemet kom etter at jeg startet kamera appen første gang.

 

 

Lenge siden du fikk problemet ?

Lenke til kommentar

Dette er et helt normalt problem med Htc One S, jeg måtte gå inn i innstillinger, mobildata, nettverksmodus og velge 'Bare Gsm'.

Du vil da sette telefonen i Edge modus som tilsvarer noe som er litt raskere enn et 56K modem ! Jeg har enda ikke klart å få 3G/Hdspa til å virke etter at problemet kom etter at jeg startet kamera appen første gang.

 

 

Lenge siden du fikk problemet ?

 

Det skjedde i forgårs, det begynnte etter at jeg hadde hatt telefonen i lydløs profil pga ett møte jeg var i.

 

Ellers har den fungert fint det ene året jeg har hatt den bortsett fra en repereasjon pga at jeg kun fikk Edge hele tiden og ikke 3G/Hdspa men dette var en hardware feil, så de byttet hele hovedkortet i telefonen samt batteri, nå er det nok en software feil for jeg har både H og 3G i displayet men det skjer ikke noe mer når jeg går på nett, Wifi fungerer supert.

Lenke til kommentar

Min viser også 3G/Hdspa i displayet men får ikke koblet seg opp, kun 'opp' pila som lyser. Merkelig at Htc ikke vil inrømme at mobildata er et enormt problem på disse telefonene !

 

Når de byttet hovedkort regner jeg med at jeg også må bytte det, skal kjøre saken vidre og informere hva som skjer.

 

Wifi fungerer for meg men jeg måtte inn å sette statisk ip.

Lenke til kommentar

Min viser også 3G/Hdspa i displayet men får ikke koblet seg opp, kun 'opp' pila som lyser. Merkelig at Htc ikke vil inrømme at mobildata er et enormt problem på disse telefonene !

 

Når de byttet hovedkort regner jeg med at jeg også må bytte det, skal kjøre saken vidre og informere hva som skjer.

 

Wifi fungerer for meg men jeg måtte inn å sette statisk ip.

 

Jeg byttet HK i min pga at jeg kun fikk opp E når jeg surfet, altså jeg kunne surfe på 2G nettet men 3G og HDSPA fungerte ikke, men det er ikke samme problemet nå for nå har jeg jo både E,3G og H på displayet.

Lenke til kommentar

Ahh regner med at vi da har samme feil nå begge to, hold oss gjerne oppdatert hvis du skulle få dette årnet - skal gjøre det samme.

 

Jeg husker jeg var innom lydløs profil man klarer ikke huske nårtid, kan være etter det at min også ble tullete.Ble din stabil på mobildata med å velge 'Bare gsm' eller klarer din å kjøre 'bare wcdma' ?

Lenke til kommentar

Ahh regner med at vi da har samme feil nå begge to, hold oss gjerne oppdatert hvis du skulle få dette årnet - skal gjøre det samme.

 

Jeg husker jeg var innom lydløs profil man klarer ikke huske nårtid, kan være etter det at min også ble tullete.Ble din stabil på mobildata med å velge 'Bare gsm' eller klarer din å kjøre 'bare wcdma' ?

 

Det er det samme om jeg kjører bare gsm eller om jeg kjører bare wcdma.

 

Hadde egentlig ikke tenkt til å bytte telefon ennda så håper det finnes en fiks.

 

Kan ikke levere den inn igjen da jeg har byttet hele huset/dekselet på den selv da jeg hadde fått noen riper på den.

Lenke til kommentar

Skrekkelig trist antenne på denne telefonen basert på det som var i den pdf fila.

 

Ja har også vurdert annen programvare og spesielt programdelen for radioen, hvis du skulle finne på å legge inn software hadde det vært moro hvis du la opp info om signalstyrken før og etter.

Lenke til kommentar

Har fått problemer med mobildata jeg også, denne siste uken har den falt mye ut. Irriterende - rett og slett.

 

Skremmende at Htc ikke retter alle feil som denne telefonen har. Har du brukt telefonen lenge før dette skjedde ?

 

Du kan jo prøve å kontakte Htc Norge å se hva du får til svar,til meg svarte Marius på Htc at

 

Jeg har ingen indikasjon på at dette er et kjent problem.

 

Leser man forum både i Norge og utland finner man brukere med samme problem.Skammelig at ikke Amobil lager en artikkel om alle feil på denne telefonen.

 

Føler meg som en betatester selv om Htc One S har vært i salg i 1 år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...