Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gleder meg til reveal. Synes de kan beholde Scorpio navnet men de skal vel drite på draget og kalle det Xbox One And A Half eller noe i den duren og selvsagt slippe konsollen kun i hvit. Er også spent på VR planene til MS og om de vil lage en åpen VR plattform som støtter alle headsets eller om de vil holde seg til Oculus eller produsere noe eget.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

blir det gameplay da, eller får vi bare et ark med specsen på , lite å hype for det altså, Konsoll på spill lages på en helt annen måte , derfor man ikke trenger et 1080 grafikk kort på konsoll for å få 4k oppløsning, eks : horizon på ps4 pro , native 2160p, kjørd de ps4 specsa på en pc, ville aldri ha nådd opp til 2160 p. Så en dokumentar om dette for lenge lenge siden, hvor de forklarte, å lage for eksempel grass eller vann i spill, var mye simplere på konsoll, istede for på pcn, pga lack i detaljer. Dette er litt rart, men begrunnelsen er at 80% av konsoll folka spiller på tv, å sitter ikke klin oppi sjermen som en pc gamer gjør, slik at så lenge skjermbilde ser bra ut, som det da gjør på horizon zero dawn, så legger man ikke , eller tenker ikke veldig stort over alle de små detaljene :) Så håper de viser noe for ¨å få sett den i askjon, hvis ikke, så dropper Hypen fram til 11 juni :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tipper vi vil se forskjell på fks PS4Pro og Scorpio spill. Kanskje noen eksklusive Xbox spill som har fått en patch. Og så håper jeg Digital Foundry laster opp høy kvalitets 4K film på deres hjemmeside. Sponset av Microsoft slik som Horizon klippet var av Sony. Slik at vi kan se den virkelige forskjellen og hva Scorpio kan gjøre. 

Lenke til kommentar

Etter at både Xbox One Headset adapter - adapteren (2.5mm Female til 3.5mm Male) og original headsettet som følger med Xboxen, begge har tatt kvelden (elendig kvalitet på de tynne flatkablene), så har jeg bestilt ny 2.5mm F - 3.5mm M adapter fra Dealextreme, for 25 kr. Var ikke så lett å finne, så hvis det er flere som trenger så kan jeg sende link.. Kjøpte også 1,5 meter og 10 meter kabel (totalt 100 kr) USB til Mini-B USB, til Astro headsettet :) 

Lenke til kommentar

Tips til 2-player spill på samme konsoll for korte spillseanser for noen som ikke spiller ukentlig?  

Broderen kommer på besøk, så tenkte å skaffe noe å finne på.  Gjerne spill der man ikke må bruke en time på å bli fortrolig med kontrollene. 

Gjerne Indie-spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...