Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Here’s What We Learned From the Xbox One Delivered Two Weeks Early by Target

 

http://www.dualshockers.com/2013/11/09/heres-what-we-learned-from-the-xbox-one-delivered-early-by-target/

 

 

 

Haha, sjukt! Target ass, det her lover ikke bra. Dårlig gjort av MS og banne xbox´en til folk da... Kan jo ikke noe for at de får den tidlig

Endret av Deivid_1337
Lenke til kommentar

Linken over her er nede. MS er ute for å fjerne all info de kan.. ENGADGET har litt fortsatt:

http://www.engadget.com/2013/11/09/early-xbox-one-details/

 

Det VAR en unboxing på youtube

men, selvfølgelig "no longer available due to a copyright claim by microsoft". Nisser..

 

*edit* Engadet sin info var fra neogaf:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=711673

Endret av mar1u5
Lenke til kommentar

Fornøyd med Xbox one?

 

Vi gikk begge ut av den ekstrem lille svette boksen som Microsoft hadde plassert noen få Xbox One maskiner inni med en overbevisning at XBO blir kjempe bra.

 

Forza 5 var uten tvil det peneste spillet som ble vist på XBO. Og etter å ha prøvd alt som var av konsoll spill på messa så var Forza 5 det eneste spillet vi fikk noen next gen følelse ifra. Killzone til PS4 var det eneste som kom i nærheten.

 

Vi fryktet jo begge at kontrollen ville ikke være spesielt bra etter å ha lest så mye negativt. Men det ble tilbakevist så fort vi fikk hendene i den. Jeg likte nok materialet som er på PS4 kontrollen bedre da det føltes så behagelig ut i hendene.

 

XBO kontrollen har en litt hard plast følelse. Men ikke en billig type plast,den føles kompakt og solid ut. Stikkene er mindre en tidligere men det føles bra ut, trigger knappene overasket meg over hvor bra dem egentlig var.

 

For på bilder og video så ser dem strengt tatt ikke noe behagelige ut. Men dem er formet slik at fingrene kan ligge i forskjellige vinkler uten å få noen kant å hvile på. Noe som kan over lengre spill økter være litt plagsomt. Lengden opp til overste trigger knapp var kort og en kan nå den raskere.

 

Motorene som er i triggerne var litt uvant, jeg hadde forventet meg en litt mer "rundere" følelse. Men det var litt "skarpt" og kanskje voldsomt. Uten tvil noe som vil ta litt tid å bli vandt til...men det bringer uten tvil en ny input tilbake til spilleren. For det å kjenne tarmac i venstre finger når venstre hjul. Eller når bilen begynner å miste kontroll at en føler det i fingrene er ganske så heftig.

 

Hvordan dem vil utnytte dette i spill fremover skal bli spennende å se...kan se for meg mange forskjellige vibrasjoner for forskjellige våpen i fks Call of Duty: Ghosts eller Battlefield 4. Alle våpen i disse spillene har sin egen signatur i recoil,effektivitet og lyd. Nå kan en få enda en signatur i hvordan dem føles ut.

 

Så jeg er mer positiv til XBO en noen gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

På tide å skrible ned litt tanker rundt XBO.

 

Jeg har stort håp om at XBO vil utvide og forbedre mange menneskers

underholdnings rutiner og bruks mønster.

 

Dem fleste av dere som har noe interesse av XBO har sikkert fått med dere den 12 min videoen som er ute som viser funksjonene i real time. Og det er jo ikke akkurat noe revolusjonerende ved det.

 

Men det kan bli en evolusjon på måten vi interakterer og sosialiserer med underholdning og venner på en daglig basis.

 

Om det første du gjør når du går inn i stua er å si "Xbox På". Og alt du gjør fra der er via din XBO. Så kan "vinneren" av det kommende neste-generasjon konsoll løpet muligens ikke være om hvem som har dem fleste spillene eller dem peneste spillene.

 

Men om hvor mange som sier "Xbox På" når dem kommer hjem og vil slappe av.

 

Det er en spennende tid vi går i møte.

 

Lenke til kommentar

Min personlige mening angående Xbone: Jeg skal ha den men driter i multimedia-funksjonene. Jeg kjøpte XBox 360 kun for spilling, og det har jeg nemlig kun gjort med den, nemlig å spille. Netflix og alt det der skjedde på PC og på TVen i stua. Samme med PS3, brukte den kun til spilling, ikke noe multimedia, kanskje noe musikk eller film noen ganger i året.

 

Det er alltid flott å ha mange multimediafunksjoner, men jeg kjøper konsollen først og fremst for å spille. MS har vist mye fokus på å spille det siste, og det er bra, men jeg er redd for at det samme blir å skje med Xbone som skjedde med X360, først mye fokus på spill og deretter gikk alt fokuset påmultimedia.

Endret av fantomena
Lenke til kommentar

Hvorfor har du plutselig skiftet mening? Er vel ikke to uker engang siden du diskuterte og mente det motsatte. Da gjaldt det ratt, men ja. Utstyr man har.

 

Nei egentlig ikke, jeg har forståelse hvorfor MS gjør dette. Men det er selvfølgelig synd når en har saker å ting. Og dem fleste har håndkontrollere liggende.

Lenke til kommentar

Ville være genialt å komme hjem fra en lang dag på jobb og bare slenge seg ned på sofaen si "xbox på" også lyser hele TV benken opp. Det er ikke bare en gaming konsoll jeg vil ha lengre og xbox kan forhåpentligvis levere.

For min del så er TV passthrough greiene viktig. Håper virkelig det er bra ettersom de har reklamert mye for det.

Noen som vet hvordan man vil kunne skifte kanaler på kabel TV og styre lyd osv med kinect? Ser for meg en mix av stemme styring og hånd gesturer. Eller må man bruke kontrolleren?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...