Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Update: Xbox Live's Major Nelson has posted the following official Microsoft statement regarding Orth's comments:

 

"We apologize for the inappropriate comments made by an employee on Twitter yesterday. This person is not a spokesperson for Microsoft, and his personal views do not reflect the customer centric approach we take to our products or how we would communicate directly with our loyal consumers. We are very sorry if this offended anyone, however we have not made any announcements about our product roadmap, and have no further comment on this matter."

 

Orth has been with Microsoft for just over a year, working on an unannounced project (which can be safely assumed to be a Nextbox title). Previously he has been Creative Lead/Creative Director at LucasArts and a Senior Designer at PopCap.

 

Naturally this is Orth's personal opinion and shouldn't be taken as proof that the next Xbox definitely has an always-online requirement, but the evidence is mounting. IGN's Xbox 720 wiki has everything that's currently known about the next Microsoft console.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ble overrasket over det ene han sa her, 40% av amerikanerne har ustabilt nett. Har alltid lurt på hvordan i huleste folk kan ha røde tilkoblinger og lagg i 2013, aldri fattet det. Men dette er tydeligvis grunnen til at vi møter folk med lagg på nettet. Amerikanere.

Mange i Norge som sliter. Bare fordi dere sitter på stabile linjer og alt er i skjønneste orden, så er det maange som sliter med nettet i Norge. Og da snakker vi ikke bare om folk som spiller heller.

 

Mulig det var litt spøk i det du sa, da russere og andre litt-mindre-heldige land sikkert sliter mye med nettet de også. Møter jo alt fra arabere til polakker til russere og så videre.

Lenke til kommentar

Kopierer det jeg skrev på Spill.no:

 

En helt vanlig PR respons. Og det er ikke MS som har sagt det, men deres PR byrå Edelman. Online greia verken bekreftes eller avkreftes der.

 

Får å summere opp alt PR fyren sa: "We do not comment on any rumor or speculation" eller "We have nothing to announce at this point"

 

Det ser faktisk ut til at dette er sant, iallfall når dett ryktet nekter å dø ut og en insider source på NeoGAF har så og si bekreftet at dette skjer. Hvorfor kan ikke bare MS si "We have no plan to require Internet connection for any of our future products"? Fordi det kanskje ikke stemmer.

 

MS får forferdelig negativ presse ut av dette, og dette har spredd seg lynraskt, ikke bare skriver gaming sider om dette, men også internasjonal presse som CNN, CNBC, MSN, Fox News, metro, Hunngton Post.

 

80% av alle kommentarene på forskjellige nettsider består av "Im gonna deal with it, by buying a PS4."

 

IGN sin toppkommentar har over 14000 likes og den består av: "I can deal with it... by purchasing a PS4."

 

MS må gjøre noe ASAP før konsollen er DOA.

Endret av fantomena
  • Liker 1
Lenke til kommentar
"Yes, they do work offline, of course. But the apps platform on these systems—which will be replicated on the Windows 8-based next Xbox—assumes a connection"

 

Har hatt dette litt i bakhodet, har jo tenkt av og til at det bare har blitt mistolket på den måten at systemet må være online for å virke optimalt. Det blir jo som å si at smarttelefonen trenger en tilkobling til nettet for å virke optimalt, men den virker jo uansett. Du kan jo da spille spill på den, bruke kamera o.l. Men den virker langt ifra sitt fulle potensiale.

Lenke til kommentar

Det som skremmer meg er hvor mange som kommer til å kjøpe den neste konsollen uavhengig av hvor mye de hater et slikt system. DRM var ikke akkurat ukjent for de som kjøpte Sim City. Klagene stod i kø, og det var massive protester. Allikevel har EA sagt at en av grunnen til at serverne gikk ned var fordi de ikke forventet at så mange ble å skaffe spillet til lansering. Før det hadde gått et par uker kunne de melde om millionsalg. EA har kanskje mottatt latterlig mange klager, og er i ferd med å bli kåret til det verste selskapet i hele USA, men penger tjener de ihvertfall, og det er kanskje det de aller helst vil?

 

Neste konsoll skal jeg kanskje eie i 10-15 år. For min del er valget enkelt. Om den neste konsollen fra Xbox krever at jeg alltid må være tilkoblet faller valget på Sony. Om Sony hadde gjort det samme hadde jeg ikke kjøpt noen av delene. Om samtlige PC-spill begynner med det samme? Vel, da er det på tide at jeg finner meg andre hobbyer som ikke krever at jeg blir en del av et diktatur som ønsker å styre alt jeg foretar meg. Selskapet får pengene mine for hvert spill, og det får holde med det. Sjelen min får de aldri. Det Microsoft ønsker å oppnå er å digitalisere hele konsollen til noe som kan ligne et abonnement på kabel-tv. Du eier ingenting av det du kjøper. Alt man gjør er å leie midlertidige lisenser til å spille noe så lenge de orker å holde serverne til spillene gående. Nå ryktes det om partnerskap med EA, og de vet alle hvor lenge de holder serverne sine oppe.

Endret av ^Th0mas^
Lenke til kommentar

Spørsmålet her er jo nettopp om Xbox 720 har noe å tilby som konkurrerende alternativer ikke har, og da spesielt for å veie opp for den negative siden som slik sikkerhet koster seg for brukere.

 

For felles er at alle alternativene PC, PS4,xbox 720 og WiiU kan levere masse av underholdning.

 

Så hva vil skille xbox ut i positiv retning?

 

Å bare kjøpe noe fordi MS har laget det blir for dumt. Eksempler på noen godsaker som dere mener veier opp? :-)

Nå husker jeg ikke helt men spesifikasjonene er vel enda ikke lekket?

Lenke til kommentar

Spørsmålet her er jo nettopp om Xbox 720 har noe å tilby som konkurrerende alternativer ikke har, og da spesielt for å veie opp for den negative siden som slik sikkerhet koster seg for brukere.

 

For felles er at alle alternativene PC, PS4,xbox 720 og WiiU kan levere masse av underholdning.

 

Så hva vil skille xbox ut i positiv retning?

 

Å bare kjøpe noe fordi MS har laget det blir for dumt. Eksempler på noen godsaker som dere mener veier opp? :-)

Nå husker jeg ikke helt men spesifikasjonene er vel enda ikke lekket?

 

Eksklusive spill. Som alle andre maskiner.

Lenke til kommentar

3000,- for selve konsollen er greit, men 1800,- for nett-tjenester? Seriøst? Skal vi betale for at de er snille og holder serverne oppe?

 

Og fremdeles er det folk som forsvarer Microsoft. Jeg forstår virkelig ikke at noen kan bli såpass avhengige/fanboys/merkereligiøse/whatever at de blir totalt blinde og godtar absolutt alt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg tror Microsoft vil selge rekordmange Xbox-er sammenlignet med tidligere, til tross for at de har allways on. Og dersom dette stemmer er det jo synd for dem som skal ta en stand og stå imot microsoft av prinsipper for da må de nok leve litt i mørket på spillfronten.

 

Microsoft vil nok få ekslusivitet på en del spill, og som jeg har nevnt tidligere tror jeg flesteparten av dem som nå sier de ikke kommer til å kjøpe Xbox, kommer til å gjøre det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...