Gå til innhold

The new iPad - tråden


D02

Blir det kjøp?  

294 stemmer

  1. 1. Skal du ha iPad 3?

    • Ja :)
      102
    • Nei
      143
    • Er ikke sikker
      49


Anbefalte innlegg

Jeg har faktisk lest manualen du, sto ikke noe om det der, et annet sprsm er hvordan jeg avslutter feks spill utenom å trykke på hometasten, dette sier heller ikke manualen noe om. Ikke lett for en gammel Droid bruker å omstille seg.

 

Dessuten er forum for meg, en plass hvor man spør å svarer samt diskuterer

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk Mala

 

På android er det jo erfaringsmessig en "quit" knapp for games å apper, hvis man på android trykker på hjemknappen går jo appene i bakrunnen. På padden har jeg ennå ikke sett noen quit knapp,å har derfor måttet trykke på home tasten hver gang jeg skulle avslutte noe

Lenke til kommentar

Som Mala allerede har nevnt, så trenger du på generell basis ikke å tenke på lukking av apps i iOS. Operativsystemet tar seg av minnehåndtering helt fint på egenhånd. Det er kun apps som benytter seg av background API-et som kan kjøre i bakgrunnen (og dermed bruke batteri) når de er i bakgrunnen - f. eks. audio, nedlastinger, gps, notifications.

 

Uansett, hvis du vil vite hvordan man tvangslukker apps, så burde det ikke være sååå vanskelig å google seg frem til det. (I tillegg til at det jo faktisk står rett over her.....)

Lenke til kommentar

Jeg har nå kapitulert å gitt opp. Som siste alternativ ville jeg ta Padden til factory reset. Vel det endte med at når jeg hadde angitt WEP kode hang den seg. Jeg kommer overhodet ingen vei uansett hva jeg gjøre. Jeg kan jo ikke ta en til reset uten å komme meg inn på homescreen. På toppen av det hele kommer heller ikke receiveren på nett, men som dere ser gjør PCn det

Lenke til kommentar

Ja, det reagerte jeg også på, går det ikke an å fikse en activity manager slik som på mac?

 

Uansett, jeg merker at ipaden lagger litt av og til, spesielt i facebook. Er dette normalt?

 

Jeg opplever hele facebook appen som ustabil og noe luggete. Galaxy note telefonen min er bedre og chatte på da den chatten er live og chatten på ipad appen henger etter...

 

Utover det merker ikke jeg noe særlig til lagging på paden. med unntak av redigeringsprogrammer som quickoffice pro. helt ubrukelig

Lenke til kommentar

Flere som bruker mercury browseren her? Er fornøyd med unntak av bokmerkene som fort blir slitsomt om man har mangelvare dem, og som gjerne er kategorisert i ulike mapper og nivåer. Bokmerke vinduet er dessuten veldig lite...

 

Jeg bruker den for å kunne logge inn her på forumet fra 4S-en min. Den er ganske bra, men jeg ville heller brukt Safari. (Det er der jeg har alle bokmerkene mine)

 

Noen som har en ide om hva det kan skyldes at jeg ikke kan logge inn med Safari? Jeg får ingen feilmelding, det registreres bare ikke at jeg har skrevet brukernavn og passord. Jeg kan logge inn helt fint med de andre iOS-enhetene mine.

Jeg har også avsluttet Safari, slettet logg og infokapsler osv. og til og med gjenopprettet telefonen uten hell.

Det er sikkert noe rimelig åpenbart jeg misser her :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vurderer å kjøpe en iPad "Wi-Fi + Cellular" snart. Men har skjønt at den ikke vil bli kompatibel med hverken Netcoms eksisterende eller Telenors nye LTE-nettverk, right?

 

Noen som kjenner til rykter om at det vil komme en ny iPad som støtter "vår" LTE-versjon? Eller er det bare å hoppe ut i det og kjøpe dagens iPad nå med en gang?

 

En ting til; er det noen vits i å kjøpe 32 eller 64 GB-versjonene, når man kan bruke dropbox etc, i hvert fall på wifi? Noen som faktisk har opplevd et reelt behov for de versjonene som er større enn 16 GB?

 

Takker for svar!

Lenke til kommentar

Joda, det var noe ganske så åpenlyst jeg hadde oversett.

Jeg hadde på "aldri godta informasjonskapsler" i innstillinger i Safari. Straks jeg satte det til å godta fra besøkte sider var alt i orden.

Jeg har sikkert skrudd det over i vanvare en gang.

 

Uansett er det sikkert kjekt å ha i bakhodet hvis man kommer borti dette problemet også på iPad i fremtiden.

 

Fra nå av blir det bare Safari på alle enhetene mine, også i Win7 i Bootcamp :)

Lenke til kommentar

Er det noe særlig å spare på å kjøpe Ipad på taxfree?

 

Nei. Ikke gjør det. Det er greiest å handle i Norge.

Jeg kjøpte en iPad 2 32GB WiFi på Apple Store i London, og fikk momsrefusjon ved utførsel. Sparte vel rundt 800 kr, såvidt jeg husker. Så får hver enkelt vurdere om det er verdt å miste 5 års reklamasjonsrett for dette. Ikke noe problem ved innførsel til Norge, hver person kan ha med varer for 6.000 uten at avgifter/moms må betales (med noen unntak...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...