Jump to content

el_cash

Medlemmer
 • Content Count

  2122
 • Joined

Community Reputation

117 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6116 profile views
 1. Ikke så godt å finne lover og regler som treffer mitt scenario så godt, og heller ikke så lett å få tak i noen å sjekke med. Satser da på følgende: 1. Sender konsesjonsfrihet med en halv brøk på meg og en halv på min bror. 2. Sender tinglysning/hjemmelserklæring samt skjøte i samme konvolutt. 3. Skriver en enkel avtale mellom meg og min bror, og lar to personer vitne dette. 4. Brodern tar opp huslån i banken og overfører til meg - og dermed er vi ferdige med papirarbeidet oss i mellom. Hvis dette ser horribelt galt ut så si gjerne i fra, godt mulig det er noen dokumenter eller annet jeg ikke har fått med meg som må sendes til noen.
 2. Spennende tråd, noterer meg denne og kanskje jeg deler mine erfaringer en vakker dag jeg har tid.
 3. Takker Loko, det var hjelpsomt. Vi har heldigvis et godt forhold, så da gjør vi det på den måten. Papirarbeid først, og så spenn. Enkelt og greit. Da gjenstår bare de tre første punktene, selve papirarbeidet og måte/rekkefølge. Det er der jeg sliter mest... Noen som har tips der?
 4. Vekker denne til live igjen da vi endelig skal sette i gang med papirarbeidet for huset som min bror skal overta halvparten av etter mors bortfall. 1. Skjema for konsesjonsfrihet, skal denne sendes først av alt - og med min bror oppgitt som eneeier? Eller skal vi starte med å sende den i hver vår brøk, siden tinglysning/hjemmelserklæring skal sendes slik? 2. Regner med at tinglysning/hjemmelserklæring og skjøte kan sendes i samme konvolutt, altså samtidig? Hvis vi ovenfor har sendt konsesjon i hver vår brøk, hva da når vi nå skifter til at min bror blir eneeier? 3. Samtidig skriver vi en avtale oss i mellom med salgssum. Noen formelle krav her? Vitner, for eksempel? 4. Så er det selve oppgjøret. Hvordan ordnes dette i praksis med banken? Og akkurat hvor i prosessen er det pengene skal/bør overføres, og hvilke dokumenter er det banken trenger? Blir vel feil å sende over tinglysning og skjøte før han har overført meg penger for halvparten av boligen, eller tar jeg feil? Noe jeg har glemt av papirer og formaliteter? Ble mange spørsmål her, men ikke lett å finne en klar oversikt over nøyaktig rekkefølge på alt, dessverre.
 5. Bruk Google Messages. Enkelt og greit.
 6. el_cash

  Maur i leilighet

  Hvorfor tetter du ikke under lista?
 7. Forstår ikke svaret ditt her. Det jeg ønsket var de ekstraordinært gode bevisene som bekrefter dine ekstraordinære påstander om covid-konspirasjonen du tror på. Du burde ha særdeles gode grunner for å tro på dette. Men jeg skal svare på punktene dine: 1. Nei, alt myndighetene verden om gjør er slettes ikke bra. Bare se på Bolsonaro i Brasil, hvor sykehusene og likhusene fylles opp uten at han bryr seg nevneverdig. Eller ta en titt på hva våre egne regjeringsmedlemmer gjør; der de ved enkelttilfeller ignorerer regler de selv har vært med på å sette. 2. Ja. Det er derfor vi har demokrati og har stemt frem en regjering? Dette er temmelig grunnleggende. Og det er jo innlysende at man bør ha regler for hvor mange besøkende man kan ha i eget hjem; man må sette klare grenser for de som ikke klarer å følge fornuften. 3. Ja. Når man har en global pandemi så sier det seg selv at det blir begrensninger i friheten. Vi mister tross alt slettes ikke friheten totalt, men må følge enkelte regler som ikke akkurat er vanskelige å forholde seg til. Selvsagt skulle jeg ønske jeg kunne gått på butikken uten munnbind og klemt familie og venner, men igjen er det åpenbart hvorfor dette er uklokt. Vi vil jo bli ferdig med denne dritten, og da må vi finne oss i regler som begrenser smitte, alvorlig sykdom og død. Nå er jeg temmelig sikker på at du kommer til å henge deg opp i mine tre punkter, fremfor å fokusere på å legge frem de brennhete bevisene du burde ha for en konspirasjon av en hemmelig elite som har påført verden Covid-19...
 8. Nå er det jo du/dere som kommer med fantastiske påstander her, og da ligger bevisbyrden hos dere. Tror jeg postet her for en stund siden at "ekstraordinære påstander krever ekstraordinære bevis". Her er det jo ikke fnugg av bevis, bare synsing og mening og "hvis om atte" hele veien. Når du/dere slenger ut påstander som er såpass drøye, så bør dere ha drøye bevis også. Hvis ikke blir det jo nærmest som religion å anse. Man kan tro på mye rart uten beviser...
 9. Og for første punkt: det har lite for seg å bruke dor/kjørner. Sett boret akkurat der du vil ha hullet, pass på at maskinen er helt vinkelrett så boret ikke sklir, og drill i vei i hammermodus. Pass på vinkelen!
 10. Testet Wi-Fi tale på siste modell Cat for ikke så lenge siden, det fungerte ikke og var heller ikke støttet, og Telenor henviste til nevnte liste, den skulle da være oppdatert...
 11. EMUI 11? Fikk 10.1.0.201 (sikkerhetsoppdateringer for januar 2021) i natt, men v11 dukker ikke opp når jeg søker etter vanlige oppdateringer?
 12. Siden du har en Thinkpad, så sjekk Lenovo System Update. Der kan du mest sannsynlig installere de drivere og den programvaren som trengs for å få alt igjennom på Windows Update. Det er også smartere å sette Windows Update til å installere automatisk fremfor at du gjør ukentlige sjekker, sjekk heller Lenovo System Update jevnlig.
 13. Ja det er sant, klønete formulert av meg. Men det optimale er jo selvsagt at bil + henger kan holde seg til 3500 kg. Per i dag så er det dessverre BE som må til.
 14. Feil. Henger + last = 2 tonn (tillatt totalvekt). Med min Grand Cherokee så kan jeg laste hengeren med maks 1470 kg. Tillatt totalvekt for bilen er 2495 kg. Egenvekt med fører er 2069 kg. Maks aktuall vekt for tilhenger med bremser er 2360 kg, og maks aktuell vogntogvekt er 5866 kg. Så med BE er det ikke noe problem. Vil unngå å måtte ta CE, da er det brått liten vits i å ha stor henger, da kjøper man heller en lett lastebil. Nå som jeg allerede har en meget god henger, så vil jeg jo helst kunne bruke den. Forstår imidlertid at det ikke er en elbil i nærmeste fremtid som den kan kombineres med, så da må vurderingen bli å beholde bensinbilen og kanskje kjøpe en elbil kun for persontransport.
 15. Trist å lese at folk har det på den måten. Det beste du kan gjøre er å ta kontakt med psykolog, slik du selv foreslår. Da får du en å prate med, i det minste. Du er innsiktsfull, selv om du har følelser og tanker som påfører deg selv unødige lidelser. Skriv ut det du nettopp postet, og ta med til psykologen, det bør gi et godt grunnlag å jobbe videre med. Lykke til!
×
×
 • Create New...