Gå til innhold

Luringer/rariteter på bruktmarkedet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Flere og flere unge gutter/menn som har hw vil jeg tro. "Gaming" er jo ikke noe som er forbeholdt "nerds" lenger, det er jo veldig stuerent. Så da ser vi fler og fler som ikke har peiling på hva de snakker om, som tror at maskinen sin er verd en haug med spenn. Noen bare prøver seg, mens andre bare ikke vet bedre.

 

Det som er mest irriterende er jo at de ikke gidder finne ut hva de kan få for maskinen/delene. Sånn som han luringen med GTX 780 til 3500 spenn ... Hvor mye hadde det kosta han å søke på Finn? Det ligger et Classified der til 2K. Hva får denne personen til å tro at hans stock kort er bedre enn et classy, og verd 1500 mer?  :hmm:

 

Nei det er mye tullinger der ute. Det er også noen gode priser, men de blir revet vekk fort så da må man følge med/ha gode søk.

Lenke til kommentar

Eneste som syntes at 14k var litt stiv pris?

Hadde lik CPU og GPU i gamle PCen, og den gikk for enten var det 5 eller 6k, husker ikke helt :p

 

http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=68467995&search_type=SEARCH_ID_BAP_ALL&sub_category=1.93.3215&category=0.93&product_category=2.93.3215.44&ref=fas

Lol ... Solgte en maskin for ett år siden med bedre/lik spec's. 7K inkl. skjerm, mus, tastatur og levering på døra..

Ble kvitt den på dagen nesten, og det er verd mye for min del.

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Nei det er mye tullinger der ute. Det er også noen gode priser, men de blir revet vekk fort så da må man følge med/ha gode søk.

 

Ja det er dessverre sant. Jeg har sett etter en oppdatering til serveren min i ca 5 mnd nå, hatt kontinuerlig søk på finn med gitte rammer (1500-3500 NOK ca), men det meste som dukker opp der er jo 1-generasjons core prosessorer eller 10 år gamle Athlon prosessorer. Tipper det har vært ca 10 stykker som jeg har tenkt "greit, den tar jeg" men alltid vært for sein..

Lenke til kommentar

Enig, prisen der er innafor, bare skjermkortet og monitoren i den riggen koster jo i overkant av 14k nytt. Så da vil jeg ikke si 19.5k var altfor urealistisk, pluss at folk flest pruter litt ;)

Jeg stusset ikke over prisen og er enig i at det er mer eller mindre rundt den rette prisen, men allikevel.. hadde han tatt tid til å gjøre det LITT penere så kanskje det ville hjulpet litt på salget. Det jeg stusset over og lo av var den plastbokstopp-løsningen for ssd slot :D 

 

bare hahahahahhahahahahahhahahahahaahhaha

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...