Gå til innhold

Luringer/rariteter på bruktmarkedet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er tilnærmingen her, da? 4670k? Den ligger 18% under i pris, og det samme tallet er 22% for 4690k. 3570k selges heller ikke på billigsalg noe sted. 1200 er en helt fair pris, og når man legger ut ting er det greit å ha litt prutingsmonn da folk uansett prøver å dumpe prisen en hundrelapp.

Å trekke frem dette som et drøyt eksempel på overprising ligner lowballmafiavirksomhet :)

Spørsmålet er ikke hva DERE ville betalt for denne saken, men hva dere ville lagt den ut for hvis dere skulle selge den. Basert på antallet postere i denne tråden burde det være langt fler som selger gtx780 til under 2000kr på brukten/finn enn det i realiteten er... Nizzen er vel den som har mest kred her, da han faktisk selger ting billig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var helt umulig å finne en 3770/3570K til noe under 1300-1400kr sist gang jeg prøvde. Og hadde nok sikkert gått med på rundt 1200kr.

 

Ga rett og slett opp, da disse prosessorene ikke faller i pris (pga mangel på alternativer) og kunne like godt skaffe meg nytt HK og CPU. Heldigvis hadde man Nizzen som kunne selge ferdig Delidda 4770k til 1400kr. Kjipt å bytte HK, men men. :)

 

Bittelitt overkill for stue-PC, men når dual-core er uaktuelt, så er det vanskelig å finne noe rimeligere uansett. Stue-PCen holder i det minste litt lengre, og med z97 HK så kan jeg jo kjøre broadwell også.

Endret av Andrull
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Nei og nei. Nå som vi har gog.com og emulatorer...

Det blir absolutt ikke det samme da, men hadde ikke betalt mer enn en femtilapp for en gammel pentium 100mhz dinosaur hvis jeg var utrolig interresert i å oppleve litt nostalgi fra PC-verdenen.

 

 

Vel, for alt urgammelt av programvare bruker jeg DOSBox, men om jeg ville hatt en gammel røys jeg kunne knotta på fysisk for å holde på med slikt, så hadde jeg heller avertert etter noe jeg kunne henta gratis lokalt. Det alltid noen som har noe skrammel på loftet. Jeg kasta faktisk en gammel P100 på el-returen for en 4-5 år siden. Sto bare i veien uansett.

Endret av Smirnoff
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...