Gå til innhold

Kamptråd: Man Utd - Liverpool (PL)


Old Game

Anbefalte innlegg

Jaime Redknapp er den desidert verste punditen i UK.

 

TheRealEboue Emmanuel Eboue

Luiz suarez contribution on the game so far was not shaking hands.. racist fool.. he can shake my ass next time he sees me..

viewpost.gif Emmanuel Frimpong @Frimpong26AFC

Liverpool supporters saying Evra celebrated like he won the League..Am surprised They remember what that looks Like LOOOL #KingKenny

 

Emmanuel Frimpong @Frimpong26AFC

I have just today realised Suarez is a total wasteman Clown

Endret av toppmeis
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enkel seier mot en av de svakeste motstanderne vi har møtt på Old Trafford i år, litt som jeg forutså. Syntes vi spilte i perioder uten energi, tempo og under pari i det offensive spillet. Likevel var 2-1 ekstremt flatterende, hvordan den dusjen med dritt av et lag klarte å score (stoke mål btw) er helt utrolig. Nesten litt skuffet over hvor lite vi skapte av sjanser, men hadde knapt puls i hele kampen, det var sååååååååååå lett. Scholes og Carrick gikk bare rundt med ballen og når LFC hadde den så var det i helt ufarlige rom. De første 10min var untaket, da kom også gjestenes eneste sjanse (G. Johnson).

 

Når det gjelder Suarez så håper jeg han får smallpox. Jævla horeunge, også en ekstremt overvurdert spiller. Ble kledd av og bæsjet på av J. Evans i samfulle 90.

Herregud, jeg elsker deg mann.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så hand shake dealen først nå. Hvis man ikke klarer å se at Evra vil ta hånden og suarez bare ignorer Evra sin hånd er man enten retard, blind eller begge deler. Pool supportere dummer seg bare ut, noe som er synd da det er en del her inne som kommer med mye bra, men som blir satt i bås med en sånn gjeng med idioter.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hva han er på først er jeg nå ikke så sikker på. Så ganske mye ut som det var på samme tiden. Men det har jo ingenting å si når ballen fortsetter fremover mot mål. Ikke så merklig at den går bort fra Suarez når han blir felt av rio.

 

Å si at du ikke troller passet jo fint nå :o

Hvis Rio sparker ballen inn til keeper kan jo han klarere den. Vet de Gea ikke hadde så mye å gjøre i dag, men ikke si at du glemte helt at han var der!

Lenke til kommentar

Suarez er og vil alltid være en CUNT.

 

Ellers så må jeg bare si, fy faen takk Gud Scholes kom tilbake... Ran the midfield show. Hvem er Gerrard? Var han i midtbanen i dag? Bare en konge når det gjelder engelske midtbanespillere (sentrale). Fy faen Scholesy du er drøy. Deiligste hendelsen noensinne at han kom tilbake til oss. MMMMMM :)

Lenke til kommentar

For å sitere meg selv:

 

Bellamy har fått en god hvil nå, og bør starte. Dersom vi skulle havne et eller 2 under, er det ikke lengre en joker å ha på benken. Vi får mye mer ut av ham fra start. Bytte ut ham med Bellamy og sette inn Carrol eller Hendo.

Vi bør ikke begynne å benke Carroll nå som han så smått leverer. Men ser heller ikke noe voldsomt behov for å starte med 2 spisser borte mot United, en har funket mer en bra før.

 

Det ble akkuratt sånn gitt.....

 

Faen for en flatterende fotballkamp av oss, ikke så veldig sprekt av United heller sånn sett, men de vant ivertfall.

 

De 2 kronidiotene gidder jeg ikke snakke om en gang.

Lenke til kommentar

Fordi det er 50% sannsynlighet for at han har anklaget Suarez for noe han ikke har sagt.

 

Fordi han tar en viss del i at de ikke hilser før kampen, for så å lage drama ut av det for å sværte Suarez.

 

Fordi han hopper rundt forran Suarez etter kampen kun for å provosere han.

 

osv

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...