Gå til innhold

HD 7000-tråden: drivere, lekkasjer, FAQ og diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Grunnen til at jeg spurte om temps er at mitt 7970 når 70C på core, aldri over 70C, ifølge både CCC og gpu-z, men etter en stunds spilling så får jeg små artifacts, det er ikke slik at hele bilde vrenges, men bare ett eller to små steder på skjermen og viftene på kortet går sjelden over 45% hastighet, virker nesten som kortet throttler litt også, men det er jeg ikke helt sikker på.

Det virker som det hjelper å sette vifte hastigheten manuelt opp, men jeg syns det er rart.

 

Er det vrm som er for varm da eller?

Noen måte å måle vrm temps på?

 

Er dette kortet og det er IKKE klokka.

www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=748621

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Et ikke klokket 7970 skal loade på ca 65-70 grader under normal romtemperatur. At du ser tegn til artifacts ved stock hastighet, er jo ikke et godt tegn. Skjer det i alle spill? Gpuz har vrm tempmåler, så der kan du lese av. Vrm skal tåle ekstrem høy temperatur, så jeg tror neppe din vrm temp er nær grensen. Viftehastighet kan du regulrere hvis man bruker msi afterburner eller andre lignende programvarer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har til nå bare spilt BF3 og litt CS:GO og jeg ser det i begge spillene, dvs om jeg får til å sett en fps på sånn 100-150 i CS så er det jo ikke noe problem, drar jo 300fps så har litt å gå på.

 

Men som sagt, det er bare de to spillene jeg har spilt så langt, jeg spiller egentlig bare BF3 og har ikke prøvd andre spill.

Skal se litt mer på gpu-z.

 

Update: Jeg så nå etter i log fila til gpu-z og temp på både vrm1 og vrm2 ligger på maks 70C, dvs vrm2 hadde en loggføring med peak på 127C, men det er bare EN linje i loggen, resten som er loggført er på maks 70C eller mindre, men dette er jo bare i heaven benchmark, skal kjøre logg mens jeg spiller BF3 seinere idag.

Gir kansje andre resultater om jeg lar det få varme seg opp litt først.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Hva slags spill da?

 

Jeg har jo andre spill, men ja, med det andre skjermkortet jeg bytta ut som var maks jalla, var en erstattning for mitt eld gamle 4870 som døde, der hadde jeg ingen artifacts og det lå også på sånn 60-70C.

 

Men jeg skal ta en runde å sette BF3 på ultra på alt, sånn bare for å prøve på maks også starte en ny logg fil i gpu-z seinere idag.

Greia er jo at det er ikke mye artifacts, mye mye mindre enn jeg har opplevd med andre skjermkort.

 

Hvis kortet er defekt så er det vel bare å ta en reklamasjon/rma til komplett, da håper jeg inderlig de finner ut noe å at jeg ikke får kortet tilbake hvor de ikke finner noen feil, da blir det rampage@komplett.

Lenke til kommentar

Komplett skal være veldig greie med rma saker. Bare detaljføre alt du ser og hva du har testet kortet med, hvorfor kortet ikke er i orden osv. Skriv så et brev til retur/rma avdelingen dems, så ordner det seg. Jeg sendte mitt gtx 580 på retur på grunn av ustabilitet ved stock hastighet. Skrev nesten en a4 side med problemer, linket til forskjellige kilder angående problemet med kortet. Fikk et nytt gtx 580 uten flere spørsmål fra dem.

Lenke til kommentar

Jada, jeg gjorde sånn ca det med mitt 4870, de sa ingenting så etter noen dager så fikk jeg bekrefta at de sendte ett nytt kort, dvs, det var jo bare på høyde med ett 4870 så ikke så mye å juble for sånn sett, er vel 1-1,5år siden, men siden den gangen så har jeg lest mye negativt om komplett, men satser på at det går greit, hvis ikke så veit jeg ikke.

Lenke til kommentar

Nåh, du fikk lite igjen for de 125mhz mer enn min OC på core og 200mhz på CPU : 2600k @ 4.6ghz + HD7970 @ 1100/1800 http://www.3dmark.com/fs/15275

 

Var ikke noen optimalisert setup på noe som helst vis. Pcen hadde stått på i 2 dager på det tidspunktet og hadde mye random dritt oppe å kjørte.

 

Åpnet vinduet, litt mer futt på CPU og noe mer tweaking på GPU (Kortet mitt liker virkelig ikke å gå over 1225mV eller 1250MHz core uansett hva jeg gjør...) http://www.3dmark.com/fs/15573

 

max temp på GPU var vel 35c elns med idle på 10c...

Endret av SWAT dude...
Lenke til kommentar

Det virker som man må kjøre gjennom alle 3 testene på demo versjonen. Har jo ikke vært sånn før. Man kunne iallfall velge bort den delen med lyd. Har jo ikke noe med benchmarking å gjøre. De vil kanskje tvinge oss til å kjøpe fullversjonen?

 

Jau, de har en test for mobil/nettbrett og en for low-end, pluss den regulære for desktops, eller noe sånt med hver sin demo.. Var en pain å sitte igjennom de to første med 2000 FPS og sær grafikk, for så å ende opp med desktop versjonen med lav FPS og sær grafikk... Fatte å begripe vitsen med dårlige texturer på omtrent alt og en hau av DX11 dill som kneler FPS, ballkjole på en gris er fremdeles en gris IMHO...

 

Var ikke noen optimalisert setup på noe som helst vis. Pcen hadde stått på i 2 dager på det tidspunktet og hadde mye random dritt oppe å kjørte.

 

Åpnet vinduet, litt mer futt på CPU og noe mer tweaking på GPU (Kortet mitt liker virkelig ikke å gå over 1225mV eller 1250MHz core uansett hva jeg gjør...) http://www.3dmark.com/fs/15573

 

max temp på GPU var vel 35c elns med idle på 10c...

 

Ertet litt bare, men greit å se at mitt 24/7 oppsett er brukbart... :p

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar

13.2 Beta 5 er ute:

 

FEATURE HIGHLIGHTS OF THE AMD CATALYST 13.2 BETA 5 DRIVER

(Please note that AMD Catalyst 13.2 Beta 5 includes all of the fixes found in previous versions of AMD Catalyst 13.2 Beta)

  • Crysis 3 multi-player Beta: Improves CrossFire scaling by up to 40%
  • Far Cry 3: Improves performance up to 10% at 2560x1600 with 8xAA
  • New 3D Mark release: Adds CrossFire profile support for the new 3D Mark release under Windows 8

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte også et 7970 GHz Vapor-X, og det står jo at man får med FC3, Hitman og Sleeping Dogs ved kjøp.. http://www.komplett....cf.aspx?id=9451

 

Jeg sendte dem en mail om dette for et par dager siden, men har ikke fått noe svar ennå. Utrolig treig kundeservice de har.

 

Jeg fikk endelig svar fra Komplett i dag: "Denne kampanjen gjelder dessverre kun kort kjøpt etter 4/2."

 

Føler meg lurt, i og med at det klart og tydelig stod på Komplett.no at jeg skulle få med Never Settle-bundelen ved kjøp av skjermkortet, noe jeg har bevis på. Skal søren ikke gi meg før jeg får spillene/kompensasjon. :p

Endret av Madr1dista
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...