Jump to content

samye83

Medlemmer
 • Content Count

  4579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

326 :)

About samye83

 • Birthday 05/25/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12519 profile views
 1. 3070 har gddr6 ram og man trenger ikke å bytte pads på dem. Kun gddr6x ram som koker under mining.
 2. Det kan du konkludere. Men dobbeltsjekke med spredningsmønstret på kjøepasta/flytende metall neste gang du demonterer blokkene.
 3. Dual loop med to radiatorer kjøler ikke bedre enn singel loop når man kun stresstester cpu. Med Prime95 vil man se enda høyere temperatur.
 4. Ja, 72 grader er der det pleier å være med 2 radiatorer. Pleier å være fra 70-75 grader. Blir sikkert bedre temperatur når som været blir kjøligere.
 5. Det er så mange transistorer pakket inn i ganske småe die, og selv med flytende metall på ihs så hørtes tempen lav ut. Folk på YouTube har testa blokk rett på die med flytende metal, uten at det gjorde så mye med tempen. Man klarer rett slett ikke å fjerne varmen fort nok.
 6. Du mente kanskje 28 grader før stresstest, og 38 som maks vanntemp? Cputempen virka veldig lavt, kan du prøve å kjøre Cinebench R23? Du kan la den loope i 10 min.
 7. Kan si at du gikk all in på viftekraft. Rart at innmaten i pcen ble blåst ut 🤪 Positivt med å få pcen høyere fra gulvet er mindre støv på filteret på bunnen i pcen. 8x120mm vifter suger til seg masse støv. Måtte støvsuge filteret annen hver dag.
 8. At den hadde kubisk form gjorde nok det ganske vanskelig å bære rundt på. Men godt det var skikkelig håndtak på kabinettet. Tanken på å rulle ned trappa med pcen på vei ned trappa hadde sikkert streifet deg hehe.
 9. Når pcen veier over 50kg setter man den på hjul. Så mye enklere å flytte rundt nå 😎
 10. Skjønner, da går det ikke. Har du skisse på hvordan fontenen kommer til å se ut?
 11. Tenk hvor fett det hadde vært med en leakshield på hver res. Du har allerede brukt mye penger på loopene, like greit å dra den helt ut hehe 🤑
 12. Den må ikke skrus fast til en res, som en res top? Hvis det fins en standalone så kan man koble som du skisserte. Men blir det fint?
 13. Dual loop er ikke koblet sammen, når det lekker i den ene loopen, så vil det ikke påvirke den andre. Du har 2 res/pumpe kombo, de trenger en leakshield hver.
 14. Jeg tror du trenger 2 sånne topper for å bruke på 2 separate looper som du har.
×
×
 • Create New...