Jump to content

Madr1dista

Medlemmer
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg liker ikke at Barca og Atletico spiller mot hverandre i siste serierunde. Dersom vi har like mange poeng som Atletico, og Barca er bak oss begge, er jeg temmelig sikker på at Barca lar dem vinne bare for at gullet ikke skal havne hos oss. Det samme gjelder omvendt, dersom Barca tar gull med seier i den kampen.
 2. Jeg ser at det er mange som ser ut til å tro det, men det du sier er nok feil. La Liga-eksperten Petter Veland er uenig med deg: "Niks, innbyrdes slår inn så fort de to innbyrdes møtene er unnagjort, uavhengig av serierunde."
 3. Det er innbyrdesoppgjør som teller i La Liga, ikke målforskjell. Atletico vant en kamp og spilte en uavgjort mot oss, noe som betyr at de kommer over oss på tabellen uansett hva dersom vi havner på like mange poeng. Det samme gjelder med Barca. Dersom vi ikke vinner i dag, vil de komme over oss på innbyrdes dersom vi havner på like mange poeng ved sesongslutt.
 4. Det kommer vel an på om Atletico vinner eller ikke, Sending. Dersom vi taper og de vinner, leder de på innbyrdes. Satser på at vi vinner og at Ronaldo putter.
 5. Ventetiden er jo en del av sjarmen. Det bygger opp spenningen og forventningene, og du får noe å se frem til mellom episodene.
 6. Greit med uavgjort sånn som kampen utviklet seg, ja. Vi er fortsatt på topp. Det var forøvrig elendig taktisk av Ancelotti å bytte ut begge backene fra Schalke-kampen og starte med Arbeloa og Coentrão. Spillet ble mye bedre med en gang Marcelo og Carvajal kom innpå.
 7. Det går lett an å skaffe det for i underkant av 20 dollar (ca. 120 kr) via tradingsider som Steamtrades og TF2Outpost. Det lønner seg aldri å kjøpe spill direkte fra Steam, selv når det er salg.
 8. Jeg hadde ærlig talt ikke hatt noe imot det.. Men 3 års fengsel er nok worst-case scenario, og det er vel veldig usannsynlig at han får fengselsstraff.
 9. Det er for meg uforståelig at samfunnet kan kriminalisere frivillige handlinger mellom samtykkende, voksne mennesker.
 10. Tror vi må få se et bilde før vi kan komme til en konklusjon. Send meg gjerne på PM hvis du ikke vil legge ut her..
 11. Nå er vi bare 1 poeng bak Barca. Digg!
 12. Synergy er en mod som gjør det mulig å spille historiedelen i Half-Life 2 med venner.
 13. Du går ikke ned i rank etter å ha vært inaktiv. Du mister ranken, og så må du vinne 1 match for å få den tilbake. Jeg er usikker på hvor lenge man må være inaktiv for å miste ranken, men etter min erfaring tar det minst 3 uker.
 14. Du må ikke ha nettbank for å kunne opprette konto og overføre penger, men du må ha kortnummer på kortet. Jeg lagde meg Paypal-konto da jeg var 15 år med et Electron-kort fra Nordea. Skaffet ikke nettbank før jeg ble 18 år, og alt har funket fint hittil.
×
×
 • Create New...