Gå til innhold

DotA 2 - diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Edit: Blir overrasket over hvor lite penger folk legger i dette gamet, spesielt hos mange av de old timerne jeg har møtt.. De eier ikke en eneste strange item! (men de eier skills i motsetning til undertegnede...) Digger du spillet så kan man da sponse valve med noen slanter og få no virtuell awesomness i retur?

 

Har sjølv sletta utallige kister sidan det ikkje er aktuelt for meg å bruke penger på slikt. Støtter da Valve med å spele spelet og foreslå det vidare til mine venner. Særs fornøgd med at det kun er virtuelle ting man kan kjøpe og ikkje direkte fordeler ingame. Bruker virtuelle items som eg får ingame og seier meg fornøgd med det :)

Lenke til kommentar

For noen fryktelige dota dager jeg har hatt... Har tapt så mye :`(

 

På den gode siden så har jeg fått en strange item på max lvl :p Yay!

 

Hvordan kontrer man en setup med kotl, slark, nyx, puck og vengefull?

 

Og hvorfor velger så mange zeus? Er han bra? Får inntrykk av at det eneste han gjør er å killsteale med den jævla ultien for så å bli ubrukelig lategame på tross av kills og farm...

 

Og var jeg jævlig dum når jeg valgte weaver mot slardar, furion, wr, veno og ta?

Fikk relic kjempetidlig, men det backfired fordi jeg hadde så latterlig lite HP...

 

Silencer, bloodseeker, tidehunter, Disruptor, Weaver!

 

Ser ut som en wannabe tryhard team hvis de gikk kotl, slark, nyx, puck og vengefull. Sannsynligvis en public game hvor det var 5 premades Team vs solo players eller stacks av 2+2+1 eller 2+1+1+1.

 

Team Vs 2+2+1

Team Vs 2+1+1+1

Team Vs solo

 

Det er ikke vanskelig å vinne da. Folk som har et team burde rett og slett gå team matchmaking. Spille solo ladder med et team av 5 for å føle seg bedre i Dota er rett og slett et lavmål for seg selv. Anbefaler deg å skaffe deg et team og spille Captains mode i team matchmaking. Det er mye bedre enn AP, SD, RD, AR i public solo QQ.

 

Angående Weaver så var det ikke så dum pick. Men spørsmålet er hvordan du spilte weaver. Var du agressiv eller defensiv? Var din support hero med din weaver defensiv eller agressiv?

Kastet supporteren masse spells på motstanderen uten at du gikk inn og drepte heroes?

Tok du spells 1,2 eller 2,3? Kan være lurt å se på replay av sin egen games iblant og se selv hva man gjør feil. Hvis du spilte defensiv weaver med en support som er agressiv så kan det hende du spiller feil. Du må skape et bånd med spilleren du spiller med og tilpasse hverandres spillestil. Playstyle av spillere varierer fra spillere til spillere. Hadde du reaksjoner nok til å vite hva du skulle gjøre? Mye av Dota avhenger av reaksjoner selv om man er på teamspeak eller skype. Det er nesten som Starcraft 2 bare at det er lettere å spille Dota.

Endret av Anvilycus
  • Liker 1
Lenke til kommentar

For noen fryktelige dota dager jeg har hatt... Har tapt så mye :`(

 

På den gode siden så har jeg fått en strange item på max lvl :p Yay!

 

Hvordan kontrer man en setup med kotl, slark, nyx, puck og vengefull?

 

Og hvorfor velger så mange zeus? Er han bra? Får inntrykk av at det eneste han gjør er å killsteale med den jævla ultien for så å bli ubrukelig lategame på tross av kills og farm...

 

Og var jeg jævlig dum når jeg valgte weaver mot slardar, furion, wr, veno og ta?

Fikk relic kjempetidlig, men det backfired fordi jeg hadde så latterlig lite HP...

 

Det er veldig lett å drepe disse escapes heroes. Så de tok

 

kotl, slark, nyx, puck og vengefull. Da må du tenke slik. Ok hva er counter mot

 

1. Kotl VS Juggernaut [Counter]

2. Slark VS Gyrocopter [Counter]

3. Nyx Vs Gondar [Counter]

4. Puck Vs Doom [Counter]

5. Vengefull Vs Tidehunter [Counter]

 

Enkelt og greit. Dere hadde vunnet lett. Det er så mange som følger 1-5 systemet og dette er jo så feil på så mange måter. Et system er en guide men innebærer ikke at man skal følge det fra punkt til prikke. Når man spiller spill som Dota må man bruke sin egen hode og ikke følge guides satt opp av profesjonelle spillere. Her ser vi nok en gang at Amerikanere prøver igjen å kopiere asiatere. Det er jo ikke rart at Amerikanere bare taper mange av sine tournaments mot Asiatere når de kopierer Asiatere.

 

http://www.teamliqui...topic_id=366357

 

Om en Samurai hadde kopiert Vikingenes måte å slåss på så hadde samuraien tapt mot vikingene. Men om Vikingene hadde kopiert samuraiens måte å slåss på så hadde Vikingene tapt mot Samuraiene.

 

Hvis Romerne bare hadde holdt seg til Grekernes krigs strategi så hadde de aldri klart å erobre verden. Det Romerne gjorde var å bruke grunnleggende kunnskaper til Grekerne og utviklet sin egen krigstrategi som er tusen ganger mer overlegent enn Grekerne sine.

 

Om en nerd følger sjekkemetoden til Neil Strauss og brukte rutinene hans til å sjekke opp damer så vill Nerden fått 0 resultater. Om Nerden bruker sin egen metode og etterhvert skaper sitt eget sjekkesystem. Så vil denne nerden være 10000000 ganger bedre en Neil Strauss til å sjekke opp damer.

 

Også må du finne ut mer informasjon om de du spiller med. Er dere kompetative eller er dere bare en gjeng som kun knuser solo QQ i public games. Jo raskere du finner ut av dette jo raskere kan du bli bedre i Dota. Ta en prat med med dine kamerater og dem du spiller med. Sett av noen dager i uken til Team Training. Fredag, Lørdag, Søndag er perfekte dager siden disse dagene regnes som fridager. Grunnen til at mange profesjonelle lag som Navi eller EG skifter ut spillere hele tiden er fordi de aldri trener sammen. Og mange profesjonelle lag mister sin sponsor fordi de ikke gidder å sette av sin fritid til å trene kordinasjon og relasjoner i Dota 2.

 

Dotabro, Joindota, og Gosugamers har mange online turneringer hvert sesong. Åpent for alle å joine for både amatører og profesjonelle.

Endret av eXalpha
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Silencer, bloodseeker, tidehunter, Disruptor, Weaver!

 

Ser ut som en wannabe tryhard team hvis de gikk...

Det er veldig lett å drepe disse escapes heroes. Så de tok

 

kotl, slark, nyx, puck og vengefull. Da må du tenke slik...

 

Takker for herlige svar. Food for thought :)

Lenke til kommentar

De fem har jo holdt sammen veldig lenge. Er selv en liten Na'Vi "fanboy" og synes det er to eksepsjonelt gode - og kanskje de mest undervurderte - spillere som forlater laget. Særlig sans har jeg hatt for LightOfHeaveN som blir omtalt av Puppey som en veldig profesjonell type, og han er veldig allsidig.

 

Når det er sagt er jo Kuroky allerede nærmest en legende og Funn1k en av de beste spillerne i verden den siste tiden. Gleder meg til å se den nye lineupen in action.

 

Til minne om gamle Na'Vi;

http://www.youtube.com/watch?v=Ldq1afiKQb8

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel Navi satser på å vinne The International 3 med den nye lineuppen sin. Men hvis Asiaterne vinner TI3 igjen så er det godt mulig mange europeiske og amerikanske lag splitter opp og sponsorene vil kanskje ha nye spillere. Får bare vente å se! Men jeg tviler på at USA og Europe kan slå Asia med Asia sin taktikk i Dota. USA og Europe må finne sin egen stil å velge heroes på istedenfor å være copycat av Asiatiske spillere.

 

LGD-GAMING fra Kina hadde jo 25 wins - 1 losses. Det er jo helt sykt. Det var til slutt IG som slo ut LGD-GAMING i winners finals og møtte Navi i grand Finals. IG vant International 2.

 

Men jeg håper virkelig at de inviterer lag fra Thailand og Taiwan. Mange sterke lag der som har slått kinesere tusenvis av ganger i Asia cup. Det er synd at The International er en invite shit only. Hadde det vært åpen kvalifikasjon så hadde over 1000 lag meldt seg på og konkurrert.

Endret av Anvilycus
Lenke til kommentar

Har nettopp oppdatert dota, og når jeg launcha spillet så ender jeg opp her og kommer meg faen ikke ut! Er visst introduction til dragon knight... Help!

EDIT: ser på steam forumet at flere andre har samme problem... har restarta steam alt men ingenting funker.

m4I9RXb.jpg

Endret av sureup
Lenke til kommentar

De fleste tror at Dota er laget av Icefrog og skaperne av LOL og HON. Dette er feil informasjon. Det er faktisk communitiet som laget Dota. Med andre ord det er spillerne. Icefrog har aldri produsert en Hero i hans liv og LOL/HON skaperne skapte aldri heroes de også. De kom på ideen om en map, men heroes ble skapt av spillerne.

 

Lich, Invoker, Razor og Juggernaut var skapt av spillerene fra det norske Dota miljøet. Jeg kjente disse spillerne personlig. De andre heroes ble skapt av kinesiske, amerikanske og europeiske spillere. Det eneste Icefrog og skaperne av LoL og Hon gjorde var å balansere spillet.

 

Med andre ord Valve og Icefrog har aldri skapt noenting. De bare tok opp navnet Dota 2 og lagde et spill ut av det. Hvem som helst kunne tatt opp navnet Dota 2 fordi Icefrog aldri eide rettighetene til Dota 1. Dota 1 var ikke registrert i patent byrået. Blizzard kunne tatt det opp men de var dumme. De andre selskapene hadde lite interesse for Dota. Så til slutt var det Valve som fikk pengene. De så $$$$$$ I dota.

Endret av eXalpha
Lenke til kommentar

Er ikke icefrog som "skapte" dota nei, men var jo han som kodet det og som faktisk moderniserte dota til den formen vi kjenner til. Greit nok at det var andre som kom med masse idèer, men var jo icefrog som valgte ut de få gode idèene blant de tusenvis av dårlige. Han var jo dessuten også den av de mange som har "styrt" dota-utviklingen som hadde en visjon om å gjøre det til en e-sport og og derfor måtte endre spillet fra å være 2-3 timers gankefest til det vi kjenner idag.

 

 

Skal heller ikke glemme at det tidligere var mange forskjellige konkurrerende typer dota, men at det ble dota-allstars og icefrog som kom "seirende" ut av den "striden".

Endret av aluxez
Lenke til kommentar

Dota Allstars hadde allerede vunnet den "krigen" da Icefrog kom inn, og den æren skal Guinsoo ha. Icefrog har gjort en KJEMPEJOBB siden da, og jeg er helt sikker på at spillet ikke hadde vært det det er i dag uten ham. Men han var ikke opphavsmannen.

 

Litt for enkelt å si at devs ikke har gjort noe selv, de må jo vasse gjennom uendelig mange helt crap forslag på forumet, og implementere ting i en balansert utgave.

Endret av Kevlar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...