Jump to content

aluxez

Medlemmer
 • Content Count

  3308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

241 :)
 1. Hei. Jeg har en vw passat 2006 modell. Bilen brukes stort sett til småkjøring. To ganger i vinter har jeg ikke fått start på bilen pga flatt batteri. Så lurer jeg på, er det best å kjøpe et nytt batteri, eller kjøpe en batterilader? Det er jo å regne med at batteriet vil gå tomt hvis man nesten bare småkjører, men et nytt batteri vil vel i hvert fall tåle dette bedre? Nå har jeg lenge følt at batteriet virker litt svakt, at det liksom såvidt har fått startet bilen selv om det "burde" være godt ladet grunnet kjøring. Batteriet er jo gammelt, så det er jo forståelig. Men jeg hadde bilen inne på verksted for et år siden og spurte om de kunne teste batteriet i samme slengen, og de sa at batteriet var bra. Så hva tenker dere? Takk for hjelp.
 2. Jeg synes wc3 fremdeles er konge, så har ikke noe behov for noen remaster for min del. Men synes det er kult hvis et online community kan vekkes til live på grunn av det!
 3. Noen som har sett noen skikkelig gode tilbud på mobiltelefoner? Dette er vel kanskje det beste jeg har sett sålangt? https://prisguiden.no/produkt/motorola-one-action-388160#detaljer
 4. Hei. Tenkte å si ifra om noe jeg oppdaget, nemlig at den modellen ikke er trådløs. Mulig det er et godt kjøp likevel? Men gjorde at jeg ble litt mer skeptisk og at prissammenligningen ikke ble helt rettferdig.
 5. Til samme pris anser dere sony WH-1000mx3 som et bedre kjøp enn bose qc35II ?
 6. Takk for svar. Noen som har hørt om disse? https://neby.no/produkt/porsche-design-space-one/ Butikken kommer ikke opp når man søker på prisjakt.no, men koster halvparten av det den gjør andre steder, visstnok?
 7. Steike, det var ihvertfall stor rabatt! ( Selv om opprinnelig pris på 4000 kr nok er i drøyeste laget :D) Uansett halv pris av det andre butikker operer med. Skulle likt å vite litt mer om de. Takk for tips!
 8. Hei folkens. Har lenge tenkt jeg skulle kjøpe noen hodetelefoner, så tenkte nå var en grei anledning. Er det noen som vet hvor man får mest for pengene på black friday idag? Det jeg er ute etter er et headset til musikk, med bluetooth, gjerne med støyreduksjon. Har ingen spesifikk prisklasse, ønsker bare å få mest mulig for pengene. Noen forslag jeg allerede har sett: https://www.teknikmagasinet.no/produkter/lyd-bilde/hodetelefoner/over-ear/supra-nitro-x-bt-black-over-ear?fbclid=IwAR01cYnTeuiZ8z3sKyNFuQSAciB5DTrL36jP5kFqHVadrLq3isQf_0wBLDU https://www.komplett.no/product/1095226/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/skullcandy-venue-traadloese-hodetelefoner# https://www.komplett.no/product/1099550/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/sony-wh-1000xm3-traadloese-hodetelefoner# På forhånd takk for hjelpen.
 9. Takk for svar. Har sett litt etter brukte PCer på Finn, men sitter vel igjen med følelsen av at folk forventer alt for mye for pcer som er flere år gamle. Har heller ikke så veldig lyst til å kjøpe brukt av noen på andre siden av landet, bare av hensyn til sikkerhet. Føler vel kanskje at det du foreslår vil være litt overkill for min bruk? Jeg spiller jo altså ikke spill som er blant de mest krevende. Er heller ikke et must for meg å ha grafikken skrudd på det høyeste heller. Her er en annen jeg så litt på https://www.proshop.no/Baerbar/HP-ENVY-17-r100no-173/2545085?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite Virker jo bra i forhold til pris i hvert fall? Forskjellen ligger vel i skjermkortet. Er det stor forskjell på nvidia 960 og 950?
 10. Hei. Ønsker meg en ny laptop til skole, og gaming. For tiden er DotA2 det eneste spillet jeg spiller, men ønsker gjerne å ha muligheten til å fyre noe Starcraft2 eller CS til tider. Mesteparten av tiden vil pcen stå på skrivebordet med skjerm og tastatur koblet til, for å få stasjonær-følelsen.Men vil gjerne også bruke den litt til surfing i sofaen eller på skolen og hytten. Tenker derfor at jeg ønsker at skjermen er 17". I tillegg ønsker jeg at det skal være SSD. Har ikke krav om at det skal være mye langringsplass, klarer meg fint med 250 gb lagring totalt sett, men vil gjerne ha litt SSD tilgjengelig. Forsåvidt unødvendig med 1 tb langring slik mange pcer kommer med. Har allerede funnet noen kandidater, f.eks disse to: https://www.komplett.no/product/877675/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/msi-gl72-173-full-hd-matt https://www.komplett.no/product/854096/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/asus-rog-gl752vw-173-full-hd-matt Prismessig er dette så langt jeg vil strekke meg. Vil gjerne ha noe som er billigere, men det viktige er at man får god valuta for pengene. Det som gjorde meg litt usikker mtp disse var denne testen:http://www.notebookcheck.net/MSI-GL72-6QF-Xotic-PC-Edition-Notebook-Review.161014.0.html Det står det f.eks at "The screen shows relatively slow response rates in our tests and may be too slow for gamers." Er det noen andre gode kandidater der ute som gir mer for pengene? Da tenker jeg kanskje særlig på pcer som er billigere, men likevel gode nok?
 11. Hei alle sammen. Jeg lurte på, er dette her et bra kjøp? https://www.komplett.no/product/890522/pc-nettbrett/demovarer-billigkroken/baerbar-pc-demo/msi-gl72-173-full-hd-matt-demo#
 12. Hei alle. Jeg skal kjøpe en ny smartphone. Er veldig prisbevvist. Vil helst betale rundt 1000 kr, men kan strekke meg helt opp til 2000 dersom det er noen virkelig gode tilbud der ute. Min bruk er ganske enkel: Det er ringing, meldinger, facebook, snapchat, sjakk, spotify osv. Ikke så mye avansert bruk. Vil helst ha en som tåler en støyt, og gjerne litt vann. Ellers er jeg ikke så veldig opptatt av skjerm og kamera. Så, hvor er det jeg får mest for pengene akkurat nå? Har sett litt på microsoft sine lumia modeller, er de gode, hvilken modell bør man i så fall gå for? Har sett på litt tester av billige telefoner, den her f.eks http://www.tv2.no/a/7622877/ Det som er litt irriterende er at det virker som at alle disse billige telefonene har gått OPP i pris det siste året, for den samme modellen. Det er jo litt surt. Så kom gjerne med innspill! Er også åpen for å kjøpe brukt om det betyr at man får veldig mye for penga, i så fall i Bergensområdet. Så spørmålet er: hvor får man mest hardware for pengene. Har ikke noe særlig preferanser mtp operativsystem etc.
 13. Er det noen som har noen tanker rundt denne TVen? http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/LT50E73/jvc-50-led-tv-lt-50e73 Kan visstnok få den for 6 blank.
 14. Hei. Takk for all hjelp. Har ett ekstra spørsmål: Hva tenker dere om å kjøpe brukt? F.eks disse: -http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=62339789&searchclickthrough=true -http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=62296639&searchclickthrough=true
×
×
 • Create New...