Jump to content

aluxez

Medlemmer
 • Content Count

  3307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

241 :)
 1. Jeg synes wc3 fremdeles er konge, så har ikke noe behov for noen remaster for min del. Men synes det er kult hvis et online community kan vekkes til live på grunn av det!
 2. Noen som har sett noen skikkelig gode tilbud på mobiltelefoner? Dette er vel kanskje det beste jeg har sett sålangt? https://prisguiden.no/produkt/motorola-one-action-388160#detaljer
 3. Hei. Tenkte å si ifra om noe jeg oppdaget, nemlig at den modellen ikke er trådløs. Mulig det er et godt kjøp likevel? Men gjorde at jeg ble litt mer skeptisk og at prissammenligningen ikke ble helt rettferdig.
 4. Til samme pris anser dere sony WH-1000mx3 som et bedre kjøp enn bose qc35II ?
 5. Takk for svar. Noen som har hørt om disse? https://neby.no/produkt/porsche-design-space-one/ Butikken kommer ikke opp når man søker på prisjakt.no, men koster halvparten av det den gjør andre steder, visstnok?
 6. Steike, det var ihvertfall stor rabatt! ( Selv om opprinnelig pris på 4000 kr nok er i drøyeste laget :D) Uansett halv pris av det andre butikker operer med. Skulle likt å vite litt mer om de. Takk for tips!
 7. Hei folkens. Har lenge tenkt jeg skulle kjøpe noen hodetelefoner, så tenkte nå var en grei anledning. Er det noen som vet hvor man får mest for pengene på black friday idag? Det jeg er ute etter er et headset til musikk, med bluetooth, gjerne med støyreduksjon. Har ingen spesifikk prisklasse, ønsker bare å få mest mulig for pengene. Noen forslag jeg allerede har sett: https://www.teknikmagasinet.no/produkter/lyd-bilde/hodetelefoner/over-ear/supra-nitro-x-bt-black-over-ear?fbclid=IwAR01cYnTeuiZ8z3sKyNFuQSAciB5DTrL36jP5kFqHVadrLq3isQf_0wBLDU https://www.komplett.no/product/1095226/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/skullcandy-venue-traadloese-hodetelefoner# https://www.komplett.no/product/1099550/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/sony-wh-1000xm3-traadloese-hodetelefoner# På forhånd takk for hjelpen.
×
×
 • Create New...