Gå til innhold

Når kommer Defy+?


jingt

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+014398532

Jeg har hatt min Defy , fra Expansys , siden jul ifjor. Fungerer flott, blitt utfordret flere ganger på motstandsdyktighet ( vann/sand/støv )virker bra. Var uheldig for et par uker siden , mistet telefonen ned på noe grus, fra ca 45 cm. høyde : knekt gorillaglass.... Svar fra både Expansys og Motorola , ingen garantisak , dette skal den altså ikke tåle. Litt usikker på om det blir reparasjon eller venting på den nye +-en . Håper den blir solgt med norske rettigheter - just in case :-) Bortsett fra skaden meget fornøyd, bruker den som tvilling til min DHD , og Defy har MYE bedre batterikapasitet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er jo kjempemange som har den nå, selv har jeg bestilt på pixmania, til 2000 blank, og frakt på 170 kroner eller no sånt. Skulle komme på 1 arbeidsdag tror jeg, blir spennende å se, Pixmania har ikke akkurat det beste ryktet!

 

Ble litt skremt av historien om knekt glass etter et fall på GRUS fra latterlige 45cm, det er jo ikke engang knehøyde, og grus er ikke engang et veldig skummelt underlag å miste ting på. Håper for min skyld telefonen landa med skjermen rett på en sylskarp grusstein som stakk langt opp fra de andre grussteinene :)

Lenke til kommentar

Da har jeg også fått min Defy+ :new_woot:

Min lokale pusher leverte sist torsdag, den kom da på 2.700. Det blir vel omtrent som noen av nettbutikkene når alle tillegg medregnes vil jeg tro?

Er så langt strålende fornøyd! Hadde en kort venteperiode den rimelige Samsung Gio, min første Android. Fin sak - utrolig egentlig, på tilbud til kr. 990,00. Men dette ble (selvfølgelig?) et reelt løft: Samtalekvalitet, hastighet og ikke minst helt problemfri oppkobling med bluetooth i bilen. Noe som ikke gikk med Gio og som jeg ser på et tysk forum at enkelte har problemer med også med Defy+ Robustheten har jeg ikke tenkt å teste - det skjer først ved neste uheldige omstendighet, og den kommer. Da regner jeg med at telefonen holder tett.

Spørsmål: Noen som har tilgang på / link til den fullstendige bruksanvisningen på norsk? Har bare funnet den tyske og engelske så langt, og de er faktisk ganske forskjellige, både i layout og innhold. Og et par steder beskrives valg jeg ikke finner på min norske.. Den tyske er bl.a. på 6,9 MB mens den engelske er på 2,9 MB.

Lenke til kommentar

Min lokale pusher leverte sist torsdag, den kom da på 2.700. Det blir vel omtrent som noen av nettbutikkene når alle tillegg medregnes vil jeg tro?

 

Nei de fleste selger den til cirka 2000 blank, og frakt er ofte gratis, ingen ekstra gebyrer.

 

I henhold til prisjakt.no og prisguide.no er det kun Pixmania som selger Defy+ til 2 000 kr. Alle andre ligger fra 2 400 kr og oppover + frakt. Fri frakt ser jeg ingen som har, man må regne med 100 - 200 kr i frakt. Så jeg synes 2 700 fra lokal pusher er ålreit pris.

Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg både ventet og betalte noen kroner mer er selvfølgelig at det er greit å stikke innom om det er noe. Hvilket det også var.. Dvs, ikke med telefonen, men med oppkobling mot mobilt internett som ikke ville. WiFi var helt ok. Trykket på ALT av valg uten å finne ut hva. Stakk så ned i butikken, en glup fyr der nede brukte 2 min og fant ut at OneCalls oppsett for mobildata og MMS ikke var lagt inn.... (APN?) Dette måtte gjøres manuelt - sikkert bare fra OneCall. Dette ble lagt inn og alt var bare fryd og gammen. Grunnen til at jeg ikke nevnte det i innlegget den 29. nov over var rett og slett at jeg til da bare hadde vært hjemme - der er det WiFi, og jeg la ikke merke til dette før jeg kom ut på veien og skulle last ned kart..

Etter enda en del bruk nå må jeg bare gjenta - dette er bra. Den gjør alt jeg forventer på en god måte, og bruker moderat med strøm. Satser på et varig vennskap med denne :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...