Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-80wCWpIM

Min PS4 brukes nesten utelukkende av ungene. Til Netflix. I praksis har jeg byttet ut PS3 med en maskin som gjør nøyaktig det samme. Spill kjøper jeg fortsatt primært til pc. :)

 

Jeg har 1. gen PS3 "phat boy" 60GB utgave. Har byttet disk til en 500GB. Gamestop ville gi meg 50 kroner for den, men anbefalte at jeg heller solgte på nett fordi "folk er villige til å gi flere tusen for denne pga støtte for PS2-spill". Et kjapt søk på finn.no tyder på at det ikke stemmer helt, med priser fra 800 kroner og opp, gjerne med spill inkludert.

 

Får vel kanskje legge den ut for salg snart. Den øker ikke i verdi akkurat.

 

Du skulle lagt feitingen ut på finn for en del år siden, det er lenge siden det med bakoverkompabilitet for PS2 spill hadde stor verdi. Det var jo de som i praksis fikk PS3 til halv pris ved at de solgte Feitingen til høy pris og fikk et mellomlegg som finansierte tynn PS3.

 

Når det gjelder Gamestop så husker jeg når de først innførte ordningen med innbytte av spill, da var jo det svært lukrativt for oss forbrukere, ganske valgfritt hvilke spill man kunne bytte inn og man fikk lanseringstittel til lav pris. Spillene vi byttet inn gikk rett i hylla til høy pris. Etter en stund strammet de inn ordningen, de innså vel at de fikk litt vel mange uinteressante spill, men det var fortsatt greit nok for oss forbrukere.

 

Nå har de tatt helt av, inkluderingslisten er absurd og involverer innbytte av som oftest splitter nye spill.

Lenke til kommentar

Jeg tror det avhenger mye av oppgavene dine som igjen avhenger av hvor brukbar du er. Kan man ikke brukes til noe særlig så ender man fort opp med mye dødtid frem til man (mest sannsynlig) blir dimmet før tiden. Altså jo mer ubrukelig du er, dess bedre.

 

Når det er sagt har jeg oppfattet det sånn (fra de som har vært der) at sambandet er det absolutt sikreste valget hvis man vil ha en slapp tjeneste.

Lenke til kommentar

PCSX2 er vel the ting, spilte gjennom Kingdom Hearts der for ikke så lenge siden, i full HD pluss annen eye candy, funka 100% :) Er jo ulovlig å laste ned spill om man ikke eier dem fra før, opp til deg det. Sjekk ut https://www.emuparadise.me, der finner du alt av roms til alle slags konsoller.

 

Regner med at linken er grei å dele? Så lenge man eier spillet kan man laste det ned, gjelder vel fortsatt det?

 

EDIT: Spill kan ho selvfølgelig rippes selv, ikke noe problem. Du kan også kjøre dem rett fra DVD også uten å rippe, det er jo nice :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Vi er 2 stk som har en liten konkurranse i lunsjpausen på jobb med GT5.

Spørsmålet mitt er følgende :

Kan jeg logge på med min bruker på denne PS3 slik at vi får litt ekstra biler å rutte med, eller er dette umulig?

Vi har ikke WIFI på jobb hvis det må til.

Du kan alltids logge på den ps3en med din bruker så lenge den har nett, men for å få bilene dine må du ha med saven din enten på usb stikke eller laste den opp til nettet fra din egen ps3 om du har ps plus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...