Jump to content

Santar

Medlemmer
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)

About Santar

 • Birthday 02/01/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Om du har lyst å spille Half-Life 2 multiplayer er kanskje Goldeneye Source midt i blinken, men Goldeneye this is not. Gameplayet her er bare Half-Life 2 med noen nye våpen og characters. Har aldri skjønt populariteten til denen moden. Det er jo bare en Goldeneye skin på standard Half-Life 2 multiplayer!
 2. Whoops, der skjedde det en liten skrivefeil ja, skulle såklart stå 3ds og wii u spill
 3. Ny nintendo direct i morgen kl 23, fokuserer på kommende 3ds og Wii U spill ut året og fram til våren 2015. Endelig en vanlig Direct, håper på noen gode nye kunngjøringer. Smash Wii U demo og The Great Ace Attorney oversettelse hadde jo vært toppers.
 4. Er på kapittel 8 i Bayonetta 2. Må si synes spilet fokuserer litt vel mye på episke sekvenser og bosskamper så langt. Føles knapt som jeg slåss mot vanlige fiender overhodet. I det første spillet var det jo en del slike og, men der føltes det mer som de brøt opp det vanlige gameplayet og gav spillet variasjon. I Bayo 2 virker det som spillet nesten er blitt om til boss rush the game. Kan jo være dette endrer seg etterhvert som jeg kommer lengre, håper ihvertfall det.
 5. Jeg vil ikke si at vi ikke kan ha et seriøst plot med Donald & Co, det var mer den delen hvor alt ble overkomplisert og altfor fokusert på egne karakterer hvor det raste sammen for min del.
 6. Det første Kingdom Hearts spillet er en klassiker i mine øyne, et av mine favorittspill. Føles som en feiring av Dinsney, utrolig hvor polert og detaljfokusert det er på alle områder. Men etter det gikk det fort nedover og serien gikk over til å fokusere mye mer på egne originale karakterer og et overkomplisert plot. Ingen spill har kommet nær det første i kvalitet synes jeg.
 7. Ikke så aller verst spill dette synes jeg. Litt som en mer slurven versjon av Resident Evil 4. Kontrollene føles noe upresise og de svære sorte strekene gjør også at en mister litt av oversikten, f.eks lett å gå glipp av items på bakken pga det. Starten av spillet var veldig svak da synes jeg, tvungen laber sniking i et spill som ikke er laget for det er ikke morro overhodet. Det tok seg opp når en fikk litt mer våpen og spillet blir litt mer actiony for skytingen er ikke så ille den. Storyen er litt interessant, men samtidig blir en liksom litt distansert til det hele når absolutt alt kan skje, fremdeles spent på å se hvor det hele ender opp da. Guffen stemning har det ihvertfall, blir litt stresset av det så må ta noen pauser
 8. Goonies 2 på NES. Var da fælt så likte aktivitet det var her da, får prøve noe litt lettere Hvilket spill er dette?
 9. Les kommentaren under din. Enkelte folk skjønner ikke hva en klone er. Vi snakker ikke identiske spill med andre figurer, men et spill som er svært likt tidligere spill. En klone er bare en enkelt fase man må gjennom før de blir så mange at de utgjør en ny sjanger. Se på FPS og ARPG, for eksempel. Vi hadde enormt med Doom-kloner på 90-tallet, helt til folk godtok at de var FPSer. Samme gjelder ARPGer. Hvor mange Diablo-kloner tok det før de ble en egen sjanger? Samme med Devil May Cry. Bayonetta er bare en klone, men blir det nok kloner vil det etterhvert bli en ny sjanger. Når en sier et spill er en klone ligger det noe negativt bak, at spillet har lite originalitet og derfor ikke er mer enn en klone av et bedre spill. Det er min deffinasjon av ordet klone i spillsammenheng. Og etter min mening faller ikke Bayonetta inn under dette. Vi får bare være enige i å være uenige.
 10. Jeg vil heller si at Bayonetta er en videreutvikling av det konseptet DMC startet enn å bare avfeie hele spillet med å kalle det en klone. En klone betyr for meg noe som har null originalitet og er en åpenlys herming av noe annet, noe Bayo ikke er.
 11. Om Quake er alle moderne skytespills far så må vel Wolfenstein 3D være oldefaren?
 12. Du kan alltids logge på den ps3en med din bruker så lenge den har nett, men for å få bilene dine må du ha med saven din enten på usb stikke eller laste den opp til nettet fra din egen ps3 om du har ps plus.
 13. Bayonetta er bare en Devil May Cry-klone, og ikke engang en spesielt bra en (min mening). Hadde det ikke vært en dame som stadig vekk blir naken hadde det neppe fått så mye skryt som det har fått. Det betyr ikke at det er dårlig, bare overhypet. Det som ødela det for meg var en boss som var så stor at jeg ble tvunget til å sitte så langt nede i skjermen at jeg ikke klarte å se hva jeg drev på med eller hvor jeg var. Da ble det bare bare vill trykking på knappene og håpe på det beste. Sier seg selv at det ikke gikk. Blir litt feil å kalle Bayonetta en DMC klone når skaperen av Devil May Cry står bak spillet da Selv synes jeg Bayo er et av om ikke det aller beste spillet i character action genren. Gleder meg virkelig til toeren endelig kommer!
 14. Tenkte jeg kunne prøve å få igang konkuransen igjen Hvilket spill er dette fra?
 15. Dette med alderbegrensningen på e-shop er jo bare helt ja jeg vet nesten ikke hva jeg skal si.. Tenk om bluray spilleren din ikke lot deg se filmer med 18 årsgrense før etter 21? Si at ZombiU blir en stor suksess og Ubisoft bestemmer seg for å gi ut et nytt nedlastbart kapitel og så kan en ikke kjøpe det før etter 21 på releasedagen? De som gir ut digitale spill kan jo også tape masse på dette her, deres spill blir jo bare tilgjengelig for salg i praktis 3 timer pr dag. Om de absolutt skal ha aldersbegrensninger på e-shopen hvorfor linket de det bare ikke opp mot ens nintendo network profil hvor ens fødselsdato står?
×
×
 • Create New...