Gå til innhold

The Gathering 2012-tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-GlDE6z
En ting til, er det stress å få plasser rett ved siden av hverandre eller går det helt fint?

 

Har noen en link til en god nettverkskabel som utnytter best mulig TG sin linje?

 

Så lenge du følgjer med og sit klar når seating opnar, går det heilt fint å få plassar. Då seating opna for alle i år var det fleire ledige rekker med 6-7 plassar.

 

Alle kablar som er kategori 5e eller betre (Cat.5e) fungerar heilt fint. Doobeltskjerma Cat.7-kablar med kontaktflatar av gull, plugg montert i vektlaus tilstand og isolasjon av krokodilleskinn er bare vas, så lenge kabelen din ikkje har feilkoblingar eller skader vil alt gå heilt strålande. Det er nok bordplass som går tapt til kabelspagetti, om ikkje alle skal ha med seg 5 cm tjukke kablar òg.

 

Kan du linke meg til en god en, lang nok og til en rimelig penge? Virka som du hadde greie på det, så hadde vært flott om du gadd :)

Lenke til kommentar
Kan du linke meg til en god en, lang nok og til en rimelig penge? Virka som du hadde greie på det, så hadde vært flott om du gadd :)

 

10m

 

Den teoretisk maksimale avstanden mellom PC og svitsj (basert på TG2011) er 7,2 meter, så 10 meter er fint. Om du ikkje vil betale frakt kan du ta deg ein tur på Elkjøp, Clas Ohlson, Biltema e.l. og finne ein kabel merka med Cat.5e (evt. Cat.6 eller Cat.7, som er betre, men ikkje nødvendig) og rett lengde.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Noen som har noen gode hyllebygnings tegniner ogslikt? hvor mange folk går det på 1 rad, evt andre slike opplysninger :new_woot:

Vet ikke hvor mange det går på hver rad, men plassen du har tilgjengelig er 80cm x 60cm (b x d).

 

Btw, billettene i fjor kostet 990kr+47kr i gebyr = 1037kr

 

Har tenkt å bygge hylle for neste år, og jeg vil dermed ha en worklog men jeg vet ikke hvor på forumet jeg skal opprette tråden. Hadde vært fint med litt hjelp :)

 

 

178 dager, 7 timer og 58 minutter

Igjen når jeg lagde dette innlegget :D

tg.tard.no

Endret av Borbra
Lenke til kommentar

Gleder meg som en unge :)

 

Hylla mi er ferdig, blir tredje året jeg skal ha den med. Er bygget så bra så tar meg ikke bryet med å lage ny hvert år. Blir harryhandel når påsken nærmer seg men må fikses i forbindelse med en fridag om det ikke er fri mandag, tirsdag og onsdag i påsken, eventuelt en Lørdag.

 

På spillfronten blir det BF3, kanskje Diablo 3 om det dukker opp før TG :)

 

*ARRRRRRRR* :ph34r:

Lenke til kommentar

Mange av de samme som i fjor. Det liker vi. :)

 

Når er påmelding til HW rekka og rekefjøla?

 

Har ærlig talt ingen formening om det. Ble litt overkill med tanke på deltagere på Rekefjøla i fjor. Så vet ikke helt hvordan det ordnes med deltagere og lignende. I'll keep you updated. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...