Gå til innhold

Politiet stopper deg om bildene du tar ikke er pene nok


Anbefalte innlegg

Det er altfor mange personer med kamera som kaller seg fotograf nå til dags, tar bilder av mulige terrormål, steder å skaffe kjemikalier eller sprengstoff, lettkledde småbarn og annet spennende. Det er til og med journalister som fotfølger og overvåker mennesker hver eneste dag.

 

Godt det er noen som følger med på mistenkelig aktivitet. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Licenses must be bought in order to own television sets, and even VCRs."

-Sitat: TEE

 

Denne har vi jo her hjemme og.

Det kalles en kringkastingsavgift, og er pålagt alle apparater med innebygget fjernsynstuner. Det idiotiske med dette er at en gammeldags fjernsynstuner ikke er nok for å få tilgang til NRK, så hele denne regelen er per i dag utdatert, og NRK skulle ikke kunne kreve avgift basert på denne regelen.

Lenke til kommentar
Ingenting av dette er lover. Dette kommer fra rettssaker der resultatet i rettssaken i ytterste konsekvens kan tolkes slik det er skrevet i artikkelen. Det betyr ikke at det er en lov, men at det er skapt såkalt presedens for lignende rettssaker. Det er ytterst sjelden at denne presedensen blir brukt i andre saker, og i de tilfellene ser man gjerne urimeligheten i det hele.

 

Det er akkurat like mange tullete resultater av tåpelige rettsaker i Norge, med akkurat samme resultat, dvs. at det skapes presedens. Dessuten er det flere sivile søksmål i Norge pr. innbygger enn i USA.

 

Men drit i det, folk er mye mer opptatt av å le av de “dumme amerikanerne” enn å se på eget rettsvesen som faktisk er dårligere enn det amerikanske systemet og gir individet mindre rettssikkerhet.

Lenke til kommentar

usa er mer paranoid enn kina og nordkorea til sammen.

når landet som de selv kaller "the land of opportunity" og "the land of the free". er i realitet et fattig land det 3% av befolkningen har 70% av pengene og staten er banka rott. + det er null personvern og alle kan overvåkes for en hvilken som helst grunn så er det ikke så mye frihet å skryte av at det gjør noe.. det er null helsevesen, null utdanning hvis man ikke har råd til dyre privatskoler.. (mange går ut fra offentlig high-school uten å kunne lese,skrive eller grunleggende matte) (mange burger flippers i det landet der....)

Lenke til kommentar

når det gjelder "Licenses must be bought in order to own television sets, and even VCRs." så er det noe en må søke om. (papirmølle). man må søke om å få rettighet til å kjøpe en tv eller VCR. har man ikke et kort som sier man har lov til å eie det, så får man ikke kjøpe heller, det er ingen tvlisens på samme måte som i mange andre land. bestiller man kabel tv eller satelitt tv så ordner det selskapet med papirene for å eie tv. (ihvertfall gjør noen det).

 

en annen morsom regel er at man ikke har lov til å ha åpne beholdere av alkohol holdig væske i en bil. enten bilen er parkert eller i fart.

om føreren er edru eller drita har ingen betydning. man får bot hvis man blir stoppa og politiet lukter alkohol.

helt på bærtur.

og hvis man har sex i en bil i fart må begge bruke bilbelte.

 

jeg liker nå den med 10 åringer som må skjermes fra nakne mannekeng dokker:P (og selvsagt den fra texas... man kan skyte enhver person som går inn på din eiendon uten invitasjon. (stakkars speiderjenter som selger kaker der i gården.....)

mange som eier land langs grensa som skyter folk som krysser grensa inn på deres eiendom. og de er i sin fulle rett til det etter loven, og kan ikke dømmes for det selv om politiet står å ser på.

Lenke til kommentar

Suspicious Activity Reports er en direkte følge av diverse terroraksjoner på amerikansk jord. For oss som sitter her i Norge virker det totalt idiotisk og det gjør det nok for flere amerikanere også, men det er det amerikanske folk selv som har valgt dette gjennom deres demokrati. Akkurat slik er det i Norge også. De siste ukene har vi alle hørt de fine talene om de ideologiske standpunktene som vi skal stå sammen om i Norge. Norge skal være mer åpent, demokratisk og alle skal føle kjærlighet for hverandre. Hvilke vei utviklingen går vil bare fremtiden vise. Jeg personlig tipper at vi vil oppleve at myndighetsinstitusjoner som politiet får enda mer verktøy til å kontrollere og overvåke oss. Flesteparten i Norge vil nok også godta flere lover som innskrenker personlig frihet i bytte mot det å føle seg sikker. All innskrenkningen av individets rettigheter og muligheten til å være et individ er en kollektiv avstraffelse, og et inngrep mot et helt folk. Vi kan sitte å le av USA sine tåpelige lover og paranoide forstillinger, men vi har mange eksempel fra vært egent land som virker like tåpelige. Folk med kamera har blitt trakassert av myndighetspersoner i Norge også.

Lenke til kommentar

Det er altfor mange personer med kamera som kaller seg fotograf nå til dags, tar bilder av mulige terrormål, steder å skaffe kjemikalier eller sprengstoff, lettkledde småbarn og annet spennende. Det er til og med journalister som fotfølger og overvåker mennesker hver eneste dag.

 

Godt det er noen som følger med på mistenkelig aktivitet. :thumbup:

 

Det er kult å ta bilder når det finnes folk som deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dessuten var det ikke om bildene var pene eller ikke - det var om bildene hadde kunstnerisk verdi.

 

Alle mine bilder har en reel kunstirsk verdi, vi må bare vente til jeg blir en anerkjent foto-kunstner først :)

 

Det tror jeg gjelder flere av oss her inne. Hvis noen mener noe annet så har de ikke forstått våre kunstneriske ideer og dermed heller ikke den kunstneriske verdien ved fullførelsen av ideene.

:ohmy:

Endret av bareanton
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...