Jump to content

Maztermin

Medlemmer
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)
 1. litt feil her og der ser jeg... nexus er i salg med 32GB minne. har enda til gode å se den med 16 andre plasser enn i tester. på nett og i butikker som jeg har sett her til lands er bare 32 gig versjonen tilgjengelig. (jeg er i irland så har ikke sjekket norske butikker).
 2. gikk lei av hele spillet etter noen uker. (aldri hvert noen stor starwars fan heller). det var moro første uken, så ble det bare kjedelig. for mye av det samme, alt tok for lang tid.
 3. kommer hvisst i kveld. var ikke ute da jeg sjekket i dag tidlig på fruens iphone 3gs. håper den oppdateringen fikser en plagsom batteribug.. (tryner på 83% og 46% og må ha en hard restart for å komme opp igjen.. (eller plugge i ladekabelen i noen minutter)....
 4. må si meg enig med richard stallmann... frihet er viktig. all denne patenteringen bremser innovasjon og nyutvikling. finner man på noe nytt, så kan man bli saksøkt hvis noen har funnet på et patent som kolliderer med en del av oppfinnelsen... det er et helvette for programvareutviklere og hardware utviklere.. lager man noe nytt, så må man betale massevis til patent troll av forskjellige kaliber eller bli saksøkt... helt bak mål. (jeg definerer ALLE som sitter å ruger på sine patenter og bare bruker de som grunn til å drive utpressing av sine konkurrenter som patenttroll... hvilket betyr de fleste store aktører i IT verden... apple er ett av de største med alle sine vage og kryptiske patenter.)
 5. kunne hvert moro.. men de har vel noen regler om "perfekt helse"... og regner med epilepsi trekker litt ned der......
 6. kaste xboxen er vel litt drøyt... hva med å fjerne nettverkskabelen eller wlan pluggen? da er man effektivt offline, og har en følelse av at singleplayer er litt mindre moro... (nå har ikke jeg xbox, eller interesse av fps spill.. men å spille i dagevis i strekk er litt drygt.. uansett hva slags spill det er snakk om. og her burde moren reagert tidligere.. går ikke 15 åringer på skolen lenger? å skulke skolen for å spille er litt drøyt.
 7. er nok mange som pauser wow for å teste ut diablo. har ikke testa diablo selv enda. men har hørt det skal være moro.
 8. salget går jo som det suser.. laster man ned en film og liker den, så kjøper man den ofte... men selvsagt.. det fremmer jo mulighetene til filmer som ikke kommer fra de store studioene.. siden man får fatt i uavhengige filmer også... er jo mange butikker som utelukkende tar inn filmer fra de største.. og man må gå på nettet for å bestille filmer fra de små og uavhengige studioene.
 9. hadde heller kjøpt en ipad enn en windows tablet.får jo en 64 gig med 3g for den prisen der..
 10. håper de har fiksa den batteri buggen som er i siste ios5 versjon som klokker ut batteriet rundt 40%.til tider.. (den er på 3gs, om den er på 4 og 4s vet jeg ikke.)
 11. en ting jeg HATER er det forbanna kravet til oppløsning på app store... det er laga for touch..jeg har en touch screen nettbook.... men de fleste netbooks (inkluder min) har oppløsning på 1024x600... IKKE 1024x768 som programmet krever for å i det heletatt starte.... håper de fikser det.. det er forbaska irriterende.. på desktop så hater jeg metro.. plagsomt uten touch. med touch er det fint. hadde bare den oppløsning begrensingen blitt fiksa... til det er fiksa, så holder jeg meg til android og linux på den maskina..
 12. kun gode erfaringer med datakjeden. handlet nesten utelukkende på datakjeden på laksevåg da jeg bodde i bergen. gode prise, god service og hyggelige folk som jobba der.
 13. 28PB er en god del... med tanke på plass, så er det sykt mange rack med disker.. med 3TB disker så er det 9558 fysiske disker... hvis man bruker equallogic SUMO bokser som har plass til 48 disker så er det 200 stk... med tanke på at de er 4U per stk. så får man plass til 10 i ett standard 42U rack.. så 20 rack... med 2TB disker derimot... blir det 14336 fysiske disker... , 299 SUMO bokser, , med 10 per rack har man da 30 rack med arrays... (usannsynlig med hensikt på infrastrukturen man må ha bak siden disse går på iscsi.. med 3 porter per array x2 kontrollere = 6 switch porter per array== 60 porter per rack x 30 racks = 1800 switch porter som trengs bare for arrayene... + links mellom switchene (4 per switch par)... man snakker en syk infrastruktur i bakkant... + fysiske server... for å håndtere noen sånne mengder med data så går det 4-5 racks bare med blad servere.. 4 enclosures per rack hvis man bruker HP C7000 bokser, med 16 bl460 bokser per kasse = 64 servere per rack (4 bokser per rack). så 9k per dag er sikkert med en grasal rabatt hvis alt hadde hvert i ett datasenter..... og i tilegg kommer nett forbindelsen som noe sånt trenger... ville kosta mye mer enn plassleia... og kostnad for utstyret... 1 sumo koster en halv mill kr. x 300 bokser... + servere, et fullasta c7k med bl460 blad koster ca 250k... og man hadde sikkert hatt bruk for 20 stykker... DYYYYRT!!!!!
×
×
 • Create New...