Gå til innhold

GoPro HD vs. Contour HD?


Hva er best?  

34 stemmer

  1. 1. GoPro HD vs. Contour HD?

    • Contour HD
      6
    • GoPro HD
      28


Anbefalte innlegg

Hei, jeg vurderer meg å kjøpe actionkamera til vinteren (og muligens litt bruk til sommeren). Såvidt jeg har forstått så er det to toppmoddeler på markedet - GoPro HD og Contour HD, men hva er best, og hvorfor?

Endret av Werchio
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror du skal velge kamera ut i fra hva du skal bruke det til. Jeg skal også kjøpe meg et slikt kamera snart, og har lest litt om både GoPro og Contour. Mitt bruksområde blir primært skævsykling, så fester til kameraet spiller en rolle for min del.

 

Contour kan ikke måle seg med GoPro når det kommer til festemuligheter, dog ser GoPro mindre "aerodynamisk" ut. Contour er mer "low profile" hvis du skal bruke det på en skihjelm feks.

Ut av boksen er også GoProen vanntett ned til 60m. Skal du ut og svømme med Contour må du kjøpe et eget vanntett hus for det.

 

Jeg ender nok opp med Contour uansett, da jeg har fått et ekstremt bra tilbud, men ideelt sett ville GoPro vært den beste løsningen for min del. Har du litt penger du kan svi av, så er V.I.O POV HD verdt å sjekke ut.

Lenke til kommentar

Kom over dette systemet ved en tilfeldighet vet ikke kvalitet ellet noe anet.

Kan jo være noe i dit bruks område

Predator VX360 Waterproof Digital Video System

http://www.utinaturen.no/?mid=2229

litt fra et anet sted

http://www.kingofwatersports.com/predator-vx360-wearable-waterproof-digital-video-system-i6718.html

 

I og med at ingen av dem har lyst til å fortelle hva slags oppløsning de har, dog har den ene vagt sagt "30 fps VGA or TV quality". Så vil jeg anta at begge er unnskyld språket men.. utter and complete shit! :)

 

Countour HD eller GoPro er markedsledere av en grunn, bildekvalitet og robusthet.

 

Søk opp videoer av GoPro HD og Countour HD på youtube og definer for deg selv ditt sannsynlige bruksområde, Gopro har videre vinkel både på 1080p og ikke minst 720p og begge har lik framerate og batterilevetid. Har en kamerat som har countour og bildekvaliteten er veldig lik.

 

Var selv i tenkeboksen for en tid tilbake og kom til at siden jeg ikke bare kan montere det til "hodet" mitt :) men også kan feste GoPro kameraet med sugekopp på en bil, rundt løpet på hagla, på Rc-helikoptet eller for den saks skyld ta fart og kaste det så langt jeg makter uten at det tar skade. (

)

Så ta en titt på hva GoPro tilbyr av festemontasjer :)

Om GoPro er bra nok for Mythbusters (og en haug andre) så duger det til mitt bruk også :)

Lenke til kommentar

Vel, hvis det er slik jeg har forstått det så er det bare at GoPro er mye lettere og fest og at det er vanntett som er bedre med det. Når man da får Contour til 1500 kroner imens GoPro koster 3700 kroner så blir de små forskjellene ikke verdt pengene for min del.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...