Gå til innhold

Er islamisering av Norgen en reel trussel mot vår kultur?


Anbefalte innlegg

 

Det foregår ingen snik-islamisering. Islam er like totalitær som kristendommen er totalitær.

Selv var jeg i Kairo, og der har man bygget en Kirke og en Moské ved siden av hverandre...

 

Jeg var også inne i en av Kairos største Moskeer. Fantastisk flott bygg. =)

 

....Når det kommer til kristendommen og jødedommen, så vil ikke islam være noen større trussel, ved mindre noen ønsker å bruke vold for å tvinge den på oss... Men de fleste muslimer tenker ikke slik... De fleste muslimer er som alle andre mennesker... De er som kristne som forsøker å presse fornuft ut fra deres hellige skrifter. De er som kristne som forsøker med retorikk og overtalelse, å overtale oss...

Dette vil være utfordrende. Det vil være noe vi trenger for å utvikle oss videre...

 

Kulturen blir mer mangfoldig. Den blir ikke monoton og ensrettet ideologisk...

 

Vår "kultur" er også en kultur som er utviklet over tid. Og når man snakker om "den kristne kulturarven" så er dette en arv som kommer fra midtøsten, på samme måte som islam og jødedommen kommer derifra... Det er ingen reel trussel.

 

Når vi overdriver og blir paranoide, så er det dette som er farlig! Når vi frykter, så er er det frykten som er farlig. Frykt er farlig. Fremmedfrykt er farlig. Det skaper ingen fremgang, men tilbakegang..

Man unngår, i stedet for å imøtekomme... Det er farlig. Vi må forstå oss på hverandre og forstå hverandres måte å tenke på, og bøye oss for hverandre, og akseptere at vi er forskjellige... Enten det ellers så kan vi tenke at: Vi er faktisk ikke så ulike... Det er ikke så stor forskjell på oss.... Vi har felles opphav. Felles forfedere dersom en går langt nok tilbake... Tenker man naturvitenskapelig så har vi samme forfedre. Tenker man ut fra et et kristent, islamsk, jødisk, livssyn, så har man også samme forfedre... :)

 

Det er ikke noe stress; ALT er hva VI gjør det til selv!

 

 

Angående den kirken i Kairo, så er det interessant å se hva den bringer med seg:

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-13331628

 

Det lukter ikke akkurat blomster av slikt.

Selvsagt ikke...

Har ikke lest denne nyheten før. Men det betyr ikke at det nødvendigvis at dette er hva som vil skje uansett...

 

Egypt er ikke et så opplyst land som Norge.

 

Du hevder muslimer er religiøse som andre religiøse, og leker at Islam ikke innebærer mer totalitære verdier og kulturell struktur enn f.eks kristendommen.

Ja, det er de. Jeg leker ikke at islam ikke innebærer mer totalitære verdier, nei. Innenfor kristendommen kan man også finne slikt. Det er mange ekstreme kristne grupperinger, og det blir ikke noe bedre av at det er kristent. Du har KKK (Ku Klux Klan) og du har mange andre ekstreme kristene, for eksempel slike som Breivik.

 

Her er en god kilde, som du bør lese deg opp på:

Christian terrorism

 

Beskriver disse kristne majoriteten av kristenheten? Nei. På samme måte beskriver ikke ekstreme muslimer flertallet innen islam.

 

Vi trenger da ikke gjøre veldig mye mer enn å google "islam" for å få bekreftet at dette er feil.

Google er kanskje en god måte å lete opp informasjon på. Men det er veldig mye der som kan lede deg på ville veier. Der finner du akkurat det du leter etter uansett om det du finner medfører riktighet eller ikke.

 

Du vil finne mye løgn for å si det mildt. Bare ta alle konspirasjonsteoriene (av all mulig slag) som florerer på nettet det.

 

På nettet har folk skrevet ned sine fobier, og vrangforestillinger, sine livssyn og så videre... Det du finner er et tankehav, av miliardervis av ulike ideologier og tankestrømninger. Du ville aldri ha brukt Google som en kilde på sannheten dersom du hadde visst hvordan Google fungerer, og hva du kan finne med den.

 

----

Svarer mer senere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tsk, tsk, http://en.wikipedia.org/wiki/No_true_Scotsman

 

Forskjellen mellom moderate og fundamentale muslimer, er at moderate aktivt søker vers som støtter deres mer humanistiske livssyn, det er IKKE at moderate ikke er muslimer.

 

Akkurat det valget er det ingen annen en muslimen selv som tar, så om en person som spiser bacongrill og grisehalesuppe vil kalle seg muslim, så er vedkommende i mine øyne fremdeles muslim - det finnes da for pokker ingen klar definisjon utover et par grunnleggende dogmer man må akseptere.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Kristendommen brenner strengt tatt ikke flagg fordi noen tegner Jesus i en parodisk form.

Nå er ikke kristendommen en person, så han får ikke gjort noe. Det er mennesker som bekjenner seg til kristendommen som gjør verre ting enn å brenne flagg, og som har dårligere grunner til å gjøre det de gjør, eller like dårlige grunner.

 

Du snakker som om muslimer er en homogen gruppe som alle tenker det samme og som har en felles kollektiv bevissthet - noe de ikke har. Soulless beskriver det meget bra ovenfor.

 

I nesten alle religioner og ideologier, altså innenfor hver enkelt, så finnes det mennesker med ekstreme meninger og oppfatninger. Det er hovedsakelig disse gale menneskene det er noe galt med, ikke skrifter selv om de kan påvirke gale folk til gale handlinger.

 

Det finnes verre tankestrømninger enn islam. Det er den kriminelle, og voldelige formen for islam vi ikke liker.

Men det er mye annet vi ikke liker også, som er like ille...

 

I Pakistan gikk de totalt berserk etter at Danmark tok del i karikaturtegningene i 2005, og bare det viser kulturelle forskjeller som er så drastisk at man ikke skal leke og late som at muslimer per dags dato ikke bare er en trussel for vårt land og kultur, men vårt folk.

Vi er også redde for slike med meninger som det du har. De skaper et falskt og forenklet fiendebilde som vi ikke har behov for i dagens samfunn. Jeg mener selv man skal være skeptisk ovenfor islam som religion, men jeg mener frykten for muslimer er overdrevet.

 

Om disse personene hadde vært bedre uten denne religionen kan vi også diskutere. Menneskene som har en sånn måte å tenke på, ville de ha tenkt annerledes dersom Koranen ikke eksisterte? Var det bedre før Koranen ble skrevet? Hva var forholdene før Koranen fikk innflytelse i Pakistan?

 

Jeg selv mener Koranen er skrevet av en gal mann, som hadde et helt forvridd syn i forhold til hva vi i dag mener er rett og galt. Jeg syntes mesteparten av det som står der er manipulerende, og at det ofte er grunnen til konflikter og liknende, som ren påvirkningskraft. Men menneskene må tenke og bruke hodet selv, og desto mer opplyst folk blir, desto mindre blir det av det. Men det vil alltid eksistere ekstreme grupper, uansett hvilken politisk eller religiøs tilhørighet man har. Men senere vil det bli mindre og mindre, tror jeg, fordi det etterhvert vil bli kriminelt å håndheve forbud og påbudene i de religiøse bøkene. Og de religiøse bøkene vil gradvis miste sin manipulerende makt over folk, desto mer opplyste folk blir.

 

Det er i alle fall ikke så veldig mye som tyder på at ting blir så mye bedre dersom vi setter oss i mot og hater et helt folk på grunn av at de måtte tro på en Gud - uansett hva slags skrifter de mener denne Guden springer ut fra...

 

Ekstreme terroraksjoner verden over viser at islam kan være en motivasjon som dreper mennesker som ikke innretter seg etter muslimenes krav.

Ja, noen steder. Og i større grad der uvitenheten er størst.

Ikke så mye her i Norge, og jeg tviler på at det vil utvikle seg i den retningen. Det kan utvikle seg i den retningen, dersom vi skaper et meget stort skille mellom dem og oss som folk. Da vil man bli oppdratt til en type "dem og oss"-tenkning som ikke er bra for noen. Det vil bare gjøre saken verre. Men å kritisere religion, det er meget sunt. Man skal alltid kritisere og være skeptisk. Dette er en positiv utvikling, mener jeg. Men ikke å spre hat og frykt i befolkningen.

 

Når det gjelder såkalt moderate muslimer, så er det litt som med moderne "kristne". Vi kaller av en eller annen grunn vanlige folk som døper seg, gifter seg i kirken og konfirmerer seg for kristne, fordi de følger en overfladisk kristen tradisjon, både moralsk og kulturelt, men som ikke nødvendigvis betyr at de ber, tror på gud, eller benekter evolusjonsteorien.

Det er svært mange slike innen islam også... For å si det på den andre måten: Vi mennesker er ikke noe annet enn flokkdyr. Og vi likner på andre aper i det vi aper etter de vi ser på som vår forbilder - og det er stort sett folk som syntes å lykkes og som tilsynelatende gjør de riktige tingene. De fleste muslimer er jeg overbevist om at tar avstand fra terrorhandlinger da de ikke er noe annet enn mennesker. De fleste mennesker ønsker fred, og de fleste mennesker ønsker "et paradis" ...

 

Det er jo derfor de tror på så mye rart, for å komme til et bedre sted... Da kan man ikke gå ut i fra at de ønsker seg noe verre tilstander her nede heller. Men man kan tenke seg at det finnes enkelte grupperinger som er ondskapsfulle og som sprer hat og frykt. Både på den ene og den andre siden. Vi i vesten er mest vant til anti-islam-propaganda fra ekstremister, mens det er motsatt på den andre siden.

 

Dersom man forsøker å forenes, og skape dialog og forståelse, så vil kulturene smelte sammen, og vil få mer eller mindre liberale syn, fordi vi ikke distanserer oss så mye fra hverandre. Vi vil på den måten skape forsoning og mindre fremmedfrykt.

 

Fordi alt bunner i fremmedfrykt. De frykter oss, og vår kultur, og vi frykter dem og vår kultur. Oppgir vi denne frykten, og tar de folka det gjelder, istedet for å skjære alle over en kam som det samme, vil vi komme meget langt.

 

Islam derimot, som det gjelder akkurat det samme med, velger vi å tillegge ord som "moderat", for å presisere at de ikke er som andre muslimer, dvs muslimer som faktisk praktiserer Islam (som man kan forstå bedre med å lese Koranen).

Hvis man er moderat, så er man ikke ekstrem. De aller fleste muslimer, støtter ikke vold og terror. Like lite som at: Alle kristne plager folk med at de kommer til helvete om de ikke tror... Men NOEN gjør dette, og de "ødelegger" for alle andre.

 

For eksempel så er Ku Klux Klan en kristen bevegelse, men de fleste kristne er uenige i dem...

 

Det står mange ting i bibelen som kan gjøre folk til ekstremister, dersom de er lett påvirkelige - og ikke ser alt i en sammenheng.

 

De fleste såkalt kristne i dag har aldri lest bibelen, men kaller seg likevel kristen.

Stemmer... De kan kalles "Hedningekristne". Disse har bare en vag tro på en Gud, og at det prester lærer bort er sannhet. De kan ofte være i tvil, men lar altså tvilen ligge, og forsøker å basere seg på håpet om å se igjen sine kjære.

 

Disse menneskene gjør ikke noen fortred. Muslimer flest har også bare et håp om noe bedre, og en god Gud, på samme måte. Dersom de fleste muslimer var ekstreme folk med ekstreme meninger: Da ville verden sett veldig annerledes ut. Dersom alle muslimer støttet muslimske terrororganisasjoner, da ville verden allerede vært i brann... Alt ville vært kaos. Det er ikke kaos over alt, fordi det finnes ekstremt mange moderate muslimer som ikke støtter denne formen for terror. Det de tror på er en Gud, og et liv etter døden.

 

Her står det en del det er verd å ta bite seg merke i:

Mennesket forpliktes til å handle rettferdig overfor alle, selv sine fiender:

 

"O troende, stå fast ved rette, som vitner for Allah, og må ikke motviljen mot visse folkeslag forlede dere til ikke å være rettferdige. Vis rettferdighet -dette er nærmest gudfrykten, og frykt Allah. Uten tvil er Gud allvitende om deres gjørend" (Koranen 5:8)

 

I islam er menneskelig liv høyt verdsatt. Det å drepe et uskyldig menneske er ansett som å drepe hele menneskeheten og det å redde et menneske er ansett som å redde hele menneskeheten (Koranen 5:32).

 

Alle mennesker er like og de nedstammer fra samme menneskepar, Adam og Eva. I følge islam skal mennesket behandles likeverdig uansett rase, kjønn, nasjonalitet og språk. Profeten Muhammed (fvmh) sa:

 

"En araber har ingen fordeler fremfor en ikke-araber, og ingen ikke-araber har fordeler fremfor en araber. Det finnes ingen fordeler som en hvit mann har fremfor en svart mann eller en svart mann har framfor en hvit mann. Alle mennesker stammer fra Adam, og Adam ble skapt av jord"

Kilde

 

ER de egentlig kristen? Svaret er selvfølgelig nei.

Jo. De benekter ikke kristendommens sannhetgehalt, de driver derimot dens tradisjoner og tro videre, og kan ikke kalles annet enn kristne.

 

Er moderate muslimer egentlig muslimer? Svaret er selvfølgelig nei.

Selvsagt er de det. De tror at Muhammed er Guds profet, og at han talte sannheten. Men det er ikke noen regel innen for islam at man skal være en idiot som går rundt å bedriver terror..

 

Det står mye i Koranen som taler deres sak også...

 

Hvorfor all denne svarthvitt tenkningen? Hvorfor bare sitte å male fanden på veggen? ...Og med det mørklegge alt som har noe med islam å gjøre? Klart det finnes fornuftige folk blant muslimer også, som forsøker å leve livet så godt som overhodet mulig uten unødvendig ekstreme fundamentalistiske meninger og handlinger.

 

De fleste av oss forsøker å tilpasse oss omverdenen så godt som mulig. Desto flere muslimer som tar avstand fra terror, desto mer vanlig blir det for muslimer å ta avstand fra terror. Majoriteten vil uansett ta avstand fra det dersom deres liv ikke står i fare ved å si og mene noe annet. I Pakistan står man faktisk i livsfare dersom man mener noe annet enn de mest ekstreme, fordi de mest ekstreme er så ekstreme at de vil gå så langt som å drepe sine egne dersom de mener det blir nødvendig. Men slik ville vi ha gjort også, dersom vi levde i et uopplyst land fullt av uopplyste og kunnskapsløse jordbruksarbeidere og liknende, slik man kan se i Pakistan.

 

 

----

Svarer mer sendere :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Selvsagt ikke...

Har ikke lest denne nyheten før. Men det betyr ikke at det nødvendigvis at dette er hva som vil skje uansett...

 

Egypt er ikke et så opplyst land som Norge.

 

Ikke nødvendigvis, nei, men definitivt sannsynlig.

 

Irrelevant om hvor opplyst Norge er. Islam er islam enda Norge er sekulært, og disse galningene var muslimer, og det var poenget. En kirke som bygges i et muslimsk land, får ikke være i fred, derimot får moskéer i kristne land stå stødig som fjell, og i mange tilfeller finansiert av den kristne staten ;)

 

Ja, det er de. Jeg leker ikke at islam ikke innebærer mer totalitære verdier, nei. Innenfor kristendommen kan man også finne slikt. Det er mange ekstreme kristne grupperinger, og det blir ikke noe bedre av at det er kristent. Du har KKK (Ku Klux Klan) og du har mange andre ekstreme kristene, for eksempel slike som Breivik.

 

Her er en god kilde, som du bør lese deg opp på:

Christian terrorism

 

Beskriver disse kristne majoriteten av kristenheten? Nei. På samme måte beskriver ikke ekstreme muslimer flertallet innen islam.

 

Men problemet her blir veldig lysende! Man kan finne ekstreme tilfeller rundt alle ideologier, men rundt Islam følger det vi i vesten kaller ekstreme holdninger og tankesett med religionen. Det er slik det er. I et muslimsk land steiner man kvinnen som er blitt voldtatt, det er slik det er, og det er slik det alltid har vært. Ingen "vanlig" kristendom gjør slikt, derimot er det "vanlig" islam som praktiserer dette i muslimske land, rett og slett fordi de følger islam for det det er.

 

Nja, noen av disse ekstreme grupperingene er da så absolutt nærmere kristendom (om man tar hensyn til hva som står i bibelen) enn majoriteten av befolkningen som kaller seg kristen i Norge er. Man trenger ikke en gang være over gjennomsnittet belest for å vite det.

 

Man blir ikke kristen bare fordi man kaller seg det. Man må følge kristendommen!

Islam er heller intet unntak.

 

Ekstreme muslimer... Hva er egentlig "ekstreme muslimer"?

Og hva er moderat muslim?

 

Moderate muslimer kaller vi jo moderate muslimer fordi de skiller seg fra de som faktisk praktiserer islam, som dermed blir ikke-muslimer om man har logikken og fornuften på plass.

 

Google er kanskje en god måte å lete opp informasjon på. Men det er veldig mye der som kan lede deg på ville veier. Der finner du akkurat det du leter etter uansett om det du finner medfører riktighet eller ikke.

 

Du vil finne mye løgn for å si det mildt. Bare ta alle konspirasjonsteoriene (av all mulig slag) som florerer på nettet det.

 

På nettet har folk skrevet ned sine fobier, og vrangforestillinger, sine livssyn og så videre... Det du finner er et tankehav, av miliardervis av ulike ideologier og tankestrømninger. Du ville aldri ha brukt Google som en kilde på sannheten dersom du hadde visst hvordan Google fungerer, og hva du kan finne med den.

 

Det med google var bare for å illustrere hvor lett tilgjengelig informasjon er, og at man ikke trenger doktorgrad for å skjønne det åpenbare.

Med andre ord, jeg vet hvordan google fungerer, og de aller fleste klarer å være til en viss grad kildekritisk, så det går nok bra :)

Lenke til kommentar

Vi befinner oss i år 2031 her i Norgistan som tidligere het Norge. Dette har skjedd: Kongeriket som tidligere var bygget på demokratiske grunnvoller og som het Norge, har for noen år siden blitt til en islamistisk republikk med navnet, Norgistan. Dette skjedde under et godt og grundig planlagt og samordnet lynangrep mot viktige instanser her i landet utført av et antall av ca hundre tusen fanatiske muslimer, anført av en godt kjent islamist som har vært mye omtalt i media og som norske myndigheter ALDRI klarte å hive ut av landet, den 74 årige Ayatollah Krekar. (tidl.mullah) Kong Haakon og resten av hele kongehuset, regjeringen, stortinget og en del andre som har vært med om å styre landet, har blitt likvidert. Det norske forsvaret og politiet har dessverre måtte gi tapt for den rasende folkemassen av fanatiske muslimer, tungt bevæpnet til tennene. Dermed ble overmakten for stor. Slik har det skjedd med resten av Europa også. Nå har dette landet blitt strengt islamistisk og fått innført sharialover, takket være de rødgrønne som tillot å slippe inn all slags folk inn i landet vårt i store mengder, mesteparten muslimer. Ikke nok med at de kom inn i store antall, de formerte seg som fluer også. Når muslimene fikk lov til å bo i Norge, var de ikke fornøyd med den vestlige kulturen, men begynte å kreve det ene og det andre, som f.eks å bygge moskeer og ha egne skoler for muslimer osv osv. De ble aldri fornøyd, uansett hvor mye de rødgrønne politikerne gav etter for deres krav. De ble aldri fornøyd før de fikk overta landet vårt fullt og helt, de ble aldri fornøyd før de etnisk norske og ikke-muslimske utlendingene måtte danse etter deres egen pipe. Muslimenes hovedmål er å erobre hele verden og ha verdensherredømme i en hver avkrok. Vi hadde en politiker som het Carl I Hagen som advarte mot innvandringens konsekvenser, men ble ikke bønnhørt. Det viser seg at han hadde rett hele tiden. For 20 år siden hadde vi et mindre terrorangrep, utført av en etnisk hvit nordmann, Anders Behring Breivik. Jeg forsvarer ikke selve drapene, men jeg forstår hans store frustrasjon over innvandringsproblematikken og dens konsekvenser. Jeg forstår hvorfor det rablet for ham til slutt. Etter det lille terrorangrepet som skjedde i Oslo og på Utøya for 20 år siden, ble høyrefløyen i norsk politikk mer kritiske til AP og SV's liberale innvandringspolitikk. Tror dere de ble bønnhørt? Nei, langt derifra !! De ble anklaget for rasisme og det som verre er da de advarte mot det store smellet som kom. De ble rett og slett kneblet og fortiet for sine meninger og advarsler. Etter det lille terrorangrepet i 2011, fikk muslimene mere sympati og støtte fra politikerne og det norske folket, men angrer bittert den dag i dag og innrømmer at de tok grundig feil, de som ennå overlevde det store terrorangrepet og statskuppet i 2027. Her og nå sitter jeg, far i huset sammen med svigersønnen min og to av barnebarna mine og kikker ut av vinduet og ser min kone og min 28 årige datter, begge ikledd burka på vei til butikken. Jeg tenker samtidig på mine to sønner på 33 og 35, deres koner og barn som måtte flykte for livet til Antarktis på grunn av at de var med om en protest imot islamistregimet. Antarktis ja, en plass der nordmenn måtte flykte til og en plass der ingen muslimer vil bo. For 7 år siden, ikke så mange år før det store terrorangrepet i Norge, var en del folk klar over det store smellet som skulle komme og begynte å bosette seg seg i Antarktis. Siden den gang har folketallet eksplodert, spesiellt de siste årene etter det store terrorangrepet. Nå pågår det byggevirksomhet for fullt der nede. Vi har fått et nytt land der nede, en republikk. Gjett hvem som er president i det nye Norge? Jo, den 56 årige Peder "Fjordman" Jensen, mannen som for 20 år siden ble landskjent for sine sterkt kritiske meninger mot islam og som ble forfulgt, straffedømt og fortiet i ettertid. Jeg er glad for at sønnene mine klarte å komme seg unna og at de har det bra der på andre siden av kloden, det nye Norge. Om ikke så lenge skal jeg, kona, dattera, svigersønnen og barnebarna mine komme oss vekk fra islamisregimet, emigrere ut av landet for godt og reise til Antarktis og det nye Norge, nærmere bestemt bydelen Amundsen i Ny-Oslo og treffe guttungene, svigerdøtrene og resten av barnebarna, det ser vi virkelig fram til, et nytt liv til sammen i fred og frihet. Det er langt bedre å leve i et bokstavelig talt iskaldt og forblåst samfunn enn i et islamistisk regimehelvete der undertrykkelse og null frihet råder.

Endret av oab-1966
Lenke til kommentar

oab, det er forbanna idioter som deg som vanskeliggjør saklig kritikk av islam.

 

Når du kommer med slikt bullshit fører det til at andre, som kommer med rasjonelle argument mot islam, blir satt i samme bås som idioter av ditt slag og ABB.

 

Det er pokker ikke SV som er skyld i en "islamifisering", det er konspirasjonsteoretikere og bønder som deg. Gjør deg selv en tjeneste og hold kjeft når voksne snakker, så skal du se at rettferdig kritikk faktisk blir lyttet til.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Man skal praktisere religionen man hevder man tilhører.

Nei, det skal man ikke. Man kan gjøre det, men en reliøs tro er en tro. Altså en overbevisning. Og man trenger ikke materialisere og praktisere alt som står i ei bok for å tro på det som står der..

Det er ikke sikkert det er meningen heller.

 

Jeg var kristen i min barndom... Jeg praktiserte svært lite... Det var bare en tro på noe høyere enn meg selv. Og min morfar overbeviste meg om at alt dette jeg så rundt meg, mennesker, og alt, måtte vært skapt av en Gud, og at livet har en mening, eller rettere: at Gud har en mening. I dag er jeg av en helt annen oppfatning, på grunn av ny informasjon som har boret seg inn i hjernen min og skapt en ny forståelse og en ny oppfatning av hvordan tingene virkelig henger i sammen. Svaret er evolusjon, og mye annet, som kan forklares helt naturlig uten behov for overnaturlig inngripen.

 

Religiøse forestillinger er ikke noe annet enn vrangforestillinger. Men de er på en måte "aksepterte" vrangforestillinger da det er mange mennesker som støtter seg til, og tror på disse vrangforestillingene.

 

Har man en vrangforestilling om Gud, og denne forestillingen kan knyttes opp mot ei bestemt religion, det være seg Islam, da er man en muslim. Dersom vrangforestillingen går ut på at Gud må forbindes med Det nye testamentet, så er dette en kristen vrangforestilling. Og alle kristne vrangforestillinger, blir uttenkt og formet av folk som kaller seg kristne.

 

Så har man gnostikere da... Som har tilegnet seg kunnskaper om vrangforestillinger, og som har laget en erkjennelses-religion som baserer seg på at menneskene har en "guddommelig tankeverden" ulikt andre dyr... Vår fantasi, og våre drømmer, kommer til uttrykk i religionen, sier vi...

 

Det ironisk her er at du sier "de fleste muslimer er ikke slik" når det kommer til vold, terroisme osv...

Det er ikke ironisk. Alle muslimer er mennesker slik du og jeg.

Å umenneskeliggjøre dem blir bare feil, og det vil aldri komme noe godt ut av det noen sinne.

 

Faktum er jo det at jo, de fleste faktiske MUSLIMER, som faktisk er muslimer, står ved slike verdier.

Nei... Det er det ikke. De som står ved slike verdier er fundamentalister. Les om det her

 

Det er ikke noe som tyder på at en god muslim skal oppføre seg som en gal idiot.... Da har du ikke fulgt med i timen, for å si det slik....

 

Det er ingenting som heter "moderat muslim", da Islam i seg selv ikke er moderat.

Selvsagt er det det. Forstå hva moderater, og du vil forstå at det finnes.

 

Islam i seg selv er moderat, når moderate muslimer praktiserer moderat islam... Islam finnes i mange forskjellige og ulike former. Akkurat som at kristendommen eksisterer i mange ulike former. Hvis du tror og mener det motsatte: Da vil jeg påstå at du er svært sneversynt, og ikke klarer å se noe annet med øynene dine, og med forståelsen din enn ekstreme folk, og at du ignorerer alt det som ikke måtte passe med virkelighetsforståelsen din.

 

Islam er islam, uansett hvordan man vrir og vender på det, og de som ikke følger koranen og følger islam for det det er, er jo som sagt, ikke muslimer.

Islam finnes i mange former. At islam er islam er det ingen tvil om, men at alle muslimer er ekstreme og farlige er et like farlig, som de mest ekstreme gruppene innen islam er. Fordi man vil bruke samme måte å tenke på som de mest svarthvitt tenkerne innen islam.

 

Dersom du var muslim, du som bare tenker at ekstremister er de som virkelig praktiserer sin religion på den rette måten, så ville du vært blant de ekstreme muslimene, og du ville vært farlig. Men du forfekter et syn på motsatt side som er like farlig, og svartmaler på samme måte som ekstremistene innen islam.

 

Det man i dag kaller fundamentalister er det islam er, og det kan man se etter hvordan islam var, har vært i fortiden og er i dag i land som Pakistan og mange andre land. Den sekulære versjonen som tilpasser religionen og kutter ut elementer fra koranen som ikke passer den vestlige verden er ikke annet enn fornektelse for sin egen religion, og skal for all del ikke kalles muslimer/islam.

Igjen. Selvsagt kan de kalle seg det, og være det i sannhet, selv om de til og med kanskje ikke er enige i alt i Koranen.. En ekte muslim er en som tror på profeten Muhammed, og at Muhammed var Guds profet. Det er det eneste man trenger å tro for å være muslim. Men for å være en god muslim må man gå i moske, ikke spise gris og så videre... Mer trenger man strengt tatt ikke for å være en muslim, heller ikke en GOD muslim...

 

Det blir ikke noe mer sant av at du stadig gjentar dette... En muslim er en muslim, uansett hva du måtte mene om det. Det er en tro, det er ikke et kriterie at man skal være en komplett idiot for å bekjenne seg til Islam (Idiot = terrorist, eller fundamentalist)

 

 

-------

Svarer mer etterpå.

 

Edit:

Resten blir besvart her. (dette i en ny redigering av innlegget)

 

Islam blir spyttet på som religion og kultur med å si at "egentlige muslimer" ikke er som muslimene som vil steine og slå ihjel folk som håner profeten deres med karikaturer.

Det er her du møter et problem. Jeg velger å kalle det: "Hva er en muslim problemet" Eller mer konkret: "sjeves muslim problem".

Problemet er at du ikke anerkjenner at ikke-voldelige muslimer, er ekte muslimer. Og du ser ikke noe feil ved det selv.

 

Burde være et tankekors for de som leser innleggene dine også, men aller mest deg selv. Det er ikke du som bestemmer hva en muslim er. Det er muslimene selv som bestemmer om de er muslimer eller ikke, siden det er tros-frihet, og at alle som vil kan kalle seg selv en muslim, dersom de tror at profeten Mohammed var Guds sende bud og at han skrev ned Guds ord... Da er man muslim. En muslim kan med andre ord være som alle andre nordmenn, og tro at Koranen, er den hellige skrift, mens Bibelen ikke er det. Da er man muslim.

 

Alt i alt, det folk sier om at "de fleste muslimer er ikke slik", er totalt absurd, og så motsatt fakta som det overhodet er mulig å bli.

 

Skjerpings!

Det du sier skal man i alle fall ta med en klype salt... For det medfører ingen som helst korrekt syn på muslimer generelt.

Jeg har forklart dette grundig over så jeg ser ikke vitsen med å gå inn på det her.

 

Fremmedfrykt er et naturlig instink vi mennesker er medfødt. Vi frykter ofte det fremmede, det ukjente og det som er ulikt oss...

Nei. Fremmedfrykt er noe vi er opplært til. Hadde du og en muslim, oppvokst og gått i samme barnehage for eksempel, og han kommer fra en muslimsk familie og du en kristen, så ville du ikke fryktet muslimer. Du ville heller ikke sagt at alle muslimer er det samme - det vil si: Terrorister, eller sagt at de du er sammen med ikke er muslimer. Da ville vel folk sett bort på deg og tenkt: "Han må være utrolig dum og sneversynt" - det tror jeg de ville tenkt da.

Det er hva barna blir oppdratt til, eventuelt hva foreldrene snakker om rundt matbordet hver dag, som former et barn til å mene slik og slik.

 

Dersom en norsk far, snakker svært negativt om muslimer på den måten du gjør, så vil barna bli negativt påvirket av dette. Det er tross alt slik at for et barn, så er alt det en voksen sier sant. Dersom du har barn, eller får det, og du sier at det er slik du her har uttrykt det, så vil du komme til å lyve for dine barn, fordi du er så sikker på at dine egne tanker må være rett at du rett og slett ignorerer det som virkelig er sant!

n s

Det er derfor man ofte sier at like barn leker best, og det er vel fremdeles ingen som vil hevde noe annet om maer det på et generelt grunnlag.

Dette blir bare for dumt. Dette motbevises gang på gang. Det er mennesker som blir født og oppvokst i Norge, som blir muslimer (ekte) eller er muslimer fra barndommen av fordi foreldrene er det. Det som er greia da, er jo at ulike barn leker best - i og med at de har så utrolig mye de kan lære av hverandre i et samspill, for eksempel i en barnehage. Der kan man lære hverandre å kjenne mye bedre. Barn kan da fortelle om seg selv og sin religion og så videre, og på den måten blir også fremmedfrykten borte.

 

Alle som kjenner muslimer, eller vokst opp med muslimer, ville aldri ha foreslått en slik oppfatning av hva "Muslimer er og hva muslimer ikke er"

 

Jeg vil gå så langt som å si at du er en ekstremist selv, når du mener at det kun er de idiotiske retningene innen islam, som er den sanne islam, og ikke den moderate formen for islam...

 

Hvis du var muslim, ville du ikke klart å sett at moderat islam, var den sanne. Du hadde kastet deg på den ekstreme formen for islam, fordi du mener at det er den eneste riktige å gjøre som en ekte muslim... Og at alle andre moderate muslimer ikke er det, de måtte da i dine øyne være kjettere, altså vranglærere innen islam. Det ville gjort deg til en like ille person som en som virkelig er ekstrem innenfor religionen Islam..

 

Argumentet om at vi stammer fra samme forfedre er så tafatt at jeg ikke gidder å kommentere det en gang. Vi kan jo også si vi alle stammer fra den første bakterien som oppsto på planeten, det forandrer da vitterlig ikke at det finnes kulturer i Afrika som er så forskjelliga fra oss at det er umulig for oss nordiske vestlige putebærere å forstå.

Hva forsøker du å si her?

Endret av turbonello
Lenke til kommentar

oab, det er forbanna idioter som deg som vanskeliggjør saklig kritikk av islam.

 

Når du kommer med slikt bullshit fører det til at andre, som kommer med rasjonelle argument mot islam, blir satt i samme bås som idioter av ditt slag og ABB.

 

Det er pokker ikke SV som er skyld i en "islamifisering", det er konspirasjonsteoretikere og bønder som deg. Gjør deg selv en tjeneste og hold kjeft når voksne snakker, så skal du se at rettferdig kritikk faktisk blir lyttet til.

HEHE, det ble visst for drøyt for deg. Vi er visst ikke enig ser jeg, men det får så være. :)

Endret av oab-1966
Lenke til kommentar

oab, det er forbanna idioter som deg som vanskeliggjør saklig kritikk av islam.

 

Når du kommer med slikt bullshit fører det til at andre, som kommer med rasjonelle argument mot islam, blir satt i samme bås som idioter av ditt slag og ABB.

 

Det er pokker ikke SV som er skyld i en "islamifisering", det er konspirasjonsteoretikere og bønder som deg. Gjør deg selv en tjeneste og hold kjeft når voksne snakker, så skal du se at rettferdig kritikk faktisk blir lyttet til.

HEHE :tease:

Hva HEHE :tease: ?

 

Jeg hadde tenkt til å lese det lange avsnittløse innlegget skrevet av deg over - men jeg tror jeg står over. Når du er så useriøs at du svarer slik på det soulless skriver, så begynner jeg å lure på seriøsiteten i det du har skrevet.... Jeg tror jeg faktisk dropper det. Er det noe du vil si, så får du si det på en grunnleggende seriøs måte, så skal vi svare på det. Husk også å bruk avsnitt, slik at det ikke blir så slitsomt å lese....

 

 

Edit:

Har nå oppdatert innlegget over.

Endret av turbonello
Lenke til kommentar

 

Vi befinner oss i år 2031 her i Norgistan som tidligere het Norge. Dette har skjedd: Kongeriket som tidligere var bygget på demokratiske grunnvoller og som het Norge, har for noen år siden blitt til en islamistisk republikk med navnet, Norgistan. Dette skjedde under et godt og grundig planlagt og samordnet lynangrep mot viktige instanser her i landet utført av et antall av ca hundre tusen fanatiske muslimer, anført av en godt kjent islamist som har vært mye omtalt i media og som norske myndigheter ALDRI klarte å hive ut av landet, den 74 årige Ayatollah Krekar. (tidl.mullah) Kong Haakon og resten av hele kongehuset, regjeringen, stortinget og en del andre som har vært med om å styre landet, har blitt likvidert. Det norske forsvaret og politiet har dessverre måtte gi tapt for den rasende folkemassen av fanatiske muslimer, tungt bevæpnet til tennene. Dermed ble overmakten for stor. Slik har det skjedd med resten av Europa også. Nå har dette landet blitt strengt islamistisk og fått innført sharialover, takket være de rødgrønne som tillot å slippe inn all slags folk inn i landet vårt i store mengder, mesteparten muslimer. Ikke nok med at de kom inn i store antall, de formerte seg som fluer også. Når muslimene fikk lov til å bo i Norge, var de ikke fornøyd med den vestlige kulturen, men begynte å kreve det ene og det andre, som f.eks å bygge moskeer og ha egne skoler for muslimer osv osv. De ble aldri fornøyd, uansett hvor mye de rødgrønne politikerne gav etter for deres krav. De ble aldri fornøyd før de fikk overta landet vårt fullt og helt, de ble aldri fornøyd før de etnisk norske og ikke-muslimske utlendingene måtte danse etter deres egen pipe. Muslimenes hovedmål er å erobre hele verden og ha verdensherredømme i en hver avkrok. Vi hadde en politiker som het Carl I Hagen som advarte mot innvandringens konsekvenser, men ble ikke bønnhørt. Det viser seg at han hadde rett hele tiden. For 20 år siden hadde vi et mindre terrorangrep, utført av en etnisk hvit nordmann, Anders Behring Breivik. Jeg forsvarer ikke selve drapene, men jeg forstår hans store frustrasjon over innvandringsproblematikken og dens konsekvenser. Jeg forstår hvorfor det rablet for ham til slutt. Etter det lille terrorangrepet som skjedde i Oslo og på Utøya for 20 år siden, ble høyrefløyen i norsk politikk mer kritiske til AP og SV's liberale innvandringspolitikk. Tror dere de ble bønnhørt? Nei, langt derifra !! De ble anklaget for rasisme og det som verre er da de advarte mot det store smellet som kom. De ble rett og slett kneblet og fortiet for sine meninger og advarsler. Her og nå sitter jeg, far i huset sammen med svigersønnen min og to av barnebarna mine og kikker ut av vinduet og ser min kone og min 28 årige datter, begge ikledd burka på vei til butikken. Jeg tenker samtidig på mine to sønner på 33 og 35, deres koner og barn som måtte flykte for livet til Antarktis på grunn av at de var med om en protest imot islamistregimet. Antarktis ja, en plass der nordmenn måtte flykte til og en plass der ingen muslimer vil bo. For 7 år siden, ikke så mange år før det store terrorangrepet i Norge, var en del folk klar over det store smellet som skulle komme og begynte å bosette seg seg i Antarktis. Siden den gang har folketallet eksplodert, spesiellt de siste årene etter det store terrorangrepet. Nå pågår det byggevirksomhet for fullt der nede. Vi har fått et nytt land der nede, en republikk. Gjett hvem som er president i det nye Norge? Jo, den 56 årige Peder "Fjordman" Jensen, mannen som for 20 år siden ble landskjent for sine sterkt kritiske meninger mot islam og som ble forfulgt, straffedømt og fortiet i ettertid. Jeg er glad for at sønnene mine klarte å komme seg unna og at de har det bra der på andre siden av kloden, det nye Norge. Om ikke så lenge skal jeg, kona, dattera, svigersønnen og barnebarna mine komme oss vekk fra islamisregimet, emigrere ut av landet for godt og reise til Antarktis og det nye Norge, nærmere bestemt bydelen Amundsen i Ny-Oslo og treffe guttungene, svigerdøtrene og resten av barnebarna, det ser vi virkelig fram til, et nytt liv til sammen i fred og frihet. Det er langt bedre å leve i et bokstavelig talt iskaldt og forblåst samfunn enn i et islamistisk regimehelvete der undertrykkelse og null frihet råder.

 

...Profeten Oab? I år 3692: I 2011 var det en gang en mektig profet, hans navn var Oab, og kom fra verdensrommet. (knis) Oab forutså alt som ville skje... Muslimene tok over verden og alle kristne under seg, og gjorde dem til slaver. De som ikke ville tro, ble halshugget, eller bli utsatt for tortur helt til de bekjente seg til Islam og til Muhammed som Guds profet...

 

TROR DU VIRKELIG PÅ DETTE? Har det rabla helt for deg?

Tror du virkelig vi slipper inn så mange og at staten ikke har kontroll? Du virker svært virkelighetsfjern - om du spør meg...

 

Det er min mening om det du har skrevet så langt... Sikkert flere her inne som er enige i det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

@sjeve

 

Bra at du ser dette, og da mener jeg at det ikke finnes "moderate" muslimer.

 

 

 

For som du sa er Islam totalitært og fundamentalistisk, hvis du ikke følger koranen og imamene til punkt og prikke, er du ikke muslim, det betyr at terrorister i mange tilfeller kan regnes mer som muslim en Hadia Tajik, for eksempel. Så hvis du støtter Islam, støtter du også angrep mot din egen kultur og land.

 

 

Og for å klargjøre for de som tviler, så har jeg personlig ikke noe i mot muslimer, fordi alle skal ha lov til å være religiøse, men jeg har MYE i mot Islam, fordi det er gift for alt jeg står for, og ikke minst frihet

Du overdriver og du overdramatiserer. Og du har ikke forstått ett kvekk av det som har blitt skrevet her inne, som representerer den motsatte siden, altså vi som ikke er så ekstreme i våre meninger.

 

Du derimot er like ekstrem som det en ekstrem muslim er, og det er like skummelt. Ditt syn passer like dårlig med virkeligheten angår, i like stor grad som sjeve. Som ekstremister er dere imune mot kritikk av deres tro. (troen på muslimsk overtagelse etc.) Og kan med letthet settes i samme bås som muslimske ekstremister....

Lenke til kommentar

@sjeve

 

Bra at du ser dette, og da mener jeg at det ikke finnes "moderate" muslimer.

 

 

 

For som du sa er Islam totalitært og fundamentalistisk, hvis du ikke følger koranen og imamene til punkt og prikke, er du ikke muslim, det betyr at terrorister i mange tilfeller kan regnes mer som muslim en Hadia Tajik, for eksempel. Så hvis du støtter Islam, støtter du også angrep mot din egen kultur og land.

 

 

Og for å klargjøre for de som tviler, så har jeg personlig ikke noe i mot muslimer, fordi alle skal ha lov til å være religiøse, men jeg har MYE i mot Islam, fordi det er gift for alt jeg står for, og ikke minst frihet

Du overdriver og du overdramatiserer. Og du har ikke forstått ett kvekk av det som har blitt skrevet her inne, som representerer den motsatte siden, altså vi som ikke er så ekstreme i våre meninger.

 

Du derimot er like ekstrem som det en ekstrem muslim er, og det er like skummelt. Ditt syn passer like dårlig med virkeligheten angår, i like stor grad som sjeve. Som ekstremister er dere imune mot kritikk av deres tro. (troen på muslimsk overtagelse etc.) Og kan med letthet settes i samme bås som muslimske ekstremister....

 

 

Kan vel ikke kalle det ekstremt å være i mot en religion. Jeg støtter ikke akkurat kristendommen noe mer, dog jeg har mer respekt for kristne i moderne tid.

 

Problemet er at du ikke vil forstå det at å være en muslim faktisk betyr å følge Koranen til punkt og prikke, følge søylene og høre på imamene, det er ikke noe avvik. Jeg har Koranen selv og den sier klart og tydelig at du skal underkaste deg gud, og følge Muhammeds lære, og du må heller ikke tolke Koranen, det er det flere kapitler om at du ikke skal tolke den. Og som du vet er religionen totalitær. Det betyr at du (hvis du skal være muslim) må følge Koranen uten å tolke den, og la den være alt som betyr noe i livet ditt.

 

Tror du virkelig jeg kom inn på forumet her og tenkte opp noe spikk uten noe grunn?

 

Det jeg sier deg er det som står i Koranen. Det som er så spesielt er at du ikke kan tolke det, du kan ikke tolke det til noen moderate og noen ekstreme. Enten følger du Koranen og er muslim, eller så er du det ikke

Endret av Holycrap
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tviler sterkt på at alle muslimer i Norge følger koranen til punkt og prikke slik de gjør i feks Iran og Afghanistan.

 

Det fine med dette landet er at man har alle muligheter til å se at religion ikke er den gode måte å styre ett samfunn og ett liv på. Er nok veldig mange muslimer her i landet som lever en light versjon av det å være muslim, slik mange nordmenn ikke er kristne, men følger de fleste skikker og høydager pga tradisjon og familie.

 

Og selv om koranen sier at man skal følge den til punkt og prikke, så betyr ikke dette at alle gjør det? Hva med GT, selve guds ord.. Mye her som ikke blir fulgt, selvom boka krever det. Fundamentalistiske kristne er ikke mye bedre enn fundamentalistiske muslimer.

Endret av McHalvorsen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, det er en trussel mot vår kultur og vår nasjon.

 

Så snart muslimene finner ut at de vil overta verden og mener at "Allah" er guden for oss alle, og trust me - dette skjer snart, vil muslimene, som allerede har invadert/bor i halve Europa, selvfølgelig kjempe for sitt opprinnelige opphav og deres tro og vi vil få borgerkriger uten like verden over, som til slutt - i verste fall - vil utvikle seg til en tredje verdenskrig.

 

Med andre ord... Tredje verdenskrig startet den dagen Europa ble et multikulturelt samfunn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

@sjeve

 

Bra at du ser dette, og da mener jeg at det ikke finnes "moderate" muslimer.

 

For som du sa er Islam totalitært og fundamentalistisk, hvis du ikke følger koranen og imamene til punkt og prikke, er du ikke muslim, det betyr at terrorister i mange tilfeller kan regnes mer som muslim en Hadia Tajik, for eksempel. Så hvis du støtter Islam, støtter du også angrep mot din egen kultur og land.

 

 

Og for å klargjøre for de som tviler, så har jeg personlig ikke noe i mot muslimer, fordi alle skal ha lov til å være religiøse, men jeg har MYE i mot Islam, fordi det er gift for alt jeg står for, og ikke minst frihet

Du overdriver og du overdramatiserer. Og du har ikke forstått ett kvekk av det som har blitt skrevet her inne, som representerer den motsatte siden, altså vi som ikke er så ekstreme i våre meninger.

 

Du derimot er like ekstrem som det en ekstrem muslim er, og det er like skummelt. Ditt syn passer like dårlig med virkeligheten angår, i like stor grad som sjeve. Som ekstremister er dere imune mot kritikk av deres tro. (troen på muslimsk overtagelse etc.) Og kan med letthet settes i samme bås som muslimske ekstremister....

 

Kan vel ikke kalle det ekstremt å være i mot en religion.

Når man sier at det ikke er mulig å være muslim, dersom man ikke er totalt idiot i hodet, og holder på med terror og liknende, så begynner det å bli et ganske så ekstremt syn, jo. I alle fall et sneversynt/trangsynt holdning til islam og muslimer.

 

Jeg støtter ikke akkurat kristendommen noe mer, dog jeg har mer respekt for kristne i moderne tid.

Det er rart. Rart at du ikke gjør det samme med kristne som det du gjør med muslimer. Altså skjærer alle over en kam, på grunn av at noen der er ekstremister også...

 

Problemet er at du ikke vil forstå det at å være en muslim faktisk betyr å følge Koranen til punkt og prikke, følge søylene og høre på imamene, det er ikke noe avvik.

Som sagt, er man muslim, selv om man faktisk (også) ikke er enig, eller følger det som står der på den måten at man ikke skader noen eller likende. Du har tydeligvis ikke lest alt jeg har skrevet, fordi da ville du ha visst at det står ting i Koranen som gjør at man kan leve et fredelig liv sammen med andre religioner og livssyn, etc.

 

Jeg har Koranen selv og den sier klart og tydelig at du skal underkaste deg gud, og følge Muhammeds lære, og du må heller ikke tolke Koranen, det er det flere kapitler om at du ikke skal tolke den.

Det er ikke mulig å ikke lese en tekst uten å tolke det. Dermed har Muhammed isåfall begått en meget stor feil... Uansett, står det ikke at man skal drepe folk og drive med terror. Om det står begge deler, og velger å følge det mest fornuftige av dem, så er man fortsatt muslim.

 

Og som du vet er religionen totalitær. Det betyr at du (hvis du skal være muslim) må følge Koranen uten å tolke den, og la den være alt som betyr noe i livet ditt.

Religionen er hva man gjør religionen til selv. Du kan ikke sitte der, å bestemme hva Koranen skal være og ikke. Koranen oppfattes og tolkes forskjellig av ulike mennesket.

 

Bare en liten del av islam er totalitær, resten er absolutt ikke totalitær. Da ville verden sett ganske annerledes ut!

 

Tror du virkelig jeg kom inn på forumet her og tenkte opp noe spikk uten noe grunn?

Nei. Jeg vet at det finnes hundrevis av folk som deler dine oppfattninger om hvor truet europa er, og at vi må eventuelt stenge grensene, tvinge dem til å bli ateister eller kristne, eller sende dem i konsentrasjonsleire.. Ikke vet jeg hva dere har lyst til å gjøre med problemet. Selv ser jeg det ikke som noe problem, og jeg har ikke noen paranoide vrangforestillinger angående dette, slik jeg ser at du tydeligvis må ha, for å kunne ytre det du gjør...:)

 

Det jeg sier deg er det som står i Koranen.

Sleng inn eksempler. Og ikke ta det ut av sin sammenheng slik ekstremister og kritikere gjør. Kom med hele sammenhengen det står i, og lim det inn her på forumet, så vi alle kan se dette du snakker om, og som MÅ følges, med en påstand i Koranen som sier noe liknende: "hvis du ikke gjør dette, så er du ingen ekte muslim"-påstander.

 

Det som er så spesielt er at du ikke kan tolke det, du kan ikke tolke det til noen moderate og noen ekstreme. Enten følger du Koranen og er muslim, eller så er du det ikke

Jo. Man er nødt til å tolke det!!! Uansett hva den slaskete profeten enn måtte ha sagt om det... Å tolke betyr å lese å forstå det. Ulike tolkninger, betyr ulike forståelser. Er det så vanskelig å fatte? Mulig du tolker det jeg skriver på en annen måte enn hva jeg tolker det som... Men det får ligge nå...

 

Men igjen. Kom gjerne med eksempler på at man ikke er muslim, dersom at: "hvis du ikke gjør alt som står der(Koranen) - og så videre, "så er du ikke noen muslim" (les: God muslim) Jeg vil gjerne se kilder på det...

Lenke til kommentar

Ja, det er en trussel mot vår kultur og vår nasjon.

 

Så snart muslimene finner ut at de vil overta verden og mener at "Allah" er guden for oss alle, og trust me - dette skjer snart, vil muslimene, som allerede har invadert/bor i halve Europa, selvfølgelig kjempe for sitt opprinnelige opphav og deres tro og vi vil få borgerkriger uten like verden over, som til slutt - i verste fall - vil utvikle seg til en tredje verdenskrig.

 

Med andre ord... Tredje verdenskrig startet den dagen Europa ble et multikulturelt samfunn.

Stole på en mann som er like gal i hodet som Anders Behring Breivik? Nah... Aldri i livet... Tankegiften til breivik har ikke forgiftet meg, men den har tydelig forgiftet deg og dine likesinnede...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, det er en trussel mot vår kultur og vår nasjon.

 

Så snart muslimene finner ut at de vil overta verden og mener at "Allah" er guden for oss alle, og trust me - dette skjer snart, vil muslimene, som allerede har invadert/bor i halve Europa, selvfølgelig kjempe for sitt opprinnelige opphav og deres tro og vi vil få borgerkriger uten like verden over, som til slutt - i verste fall - vil utvikle seg til en tredje verdenskrig.

 

Med andre ord... Tredje verdenskrig startet den dagen Europa ble et multikulturelt samfunn.

 

Fordypet deg litt vel mye i ett nylig utgitt manifest kanskje?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Folk trenger ikke å være virkelighetsfjerne og paranoide fordi de ikke har de samme synspunktene som deg. Snakk om anse seg selv som allviten.

 

"Du tror at muslimene er en trussel mot vår nasjon fordi du har din egen mening. Du er helt borte vekk og har ikke noe innsyn i hva virkeligheten angår i det hele tatt. *Insert ego her*"

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

@sjeve

 

Bra at du ser dette, og da mener jeg at det ikke finnes "moderate" muslimer.

 

For som du sa er Islam totalitært og fundamentalistisk, hvis du ikke følger koranen og imamene til punkt og prikke, er du ikke muslim, det betyr at terrorister i mange tilfeller kan regnes mer som muslim en Hadia Tajik, for eksempel. Så hvis du støtter Islam, støtter du også angrep mot din egen kultur og land.

 

 

Og for å klargjøre for de som tviler, så har jeg personlig ikke noe i mot muslimer, fordi alle skal ha lov til å være religiøse, men jeg har MYE i mot Islam, fordi det er gift for alt jeg står for, og ikke minst frihet

Du overdriver og du overdramatiserer. Og du har ikke forstått ett kvekk av det som har blitt skrevet her inne, som representerer den motsatte siden, altså vi som ikke er så ekstreme i våre meninger.

 

Du derimot er like ekstrem som det en ekstrem muslim er, og det er like skummelt. Ditt syn passer like dårlig med virkeligheten angår, i like stor grad som sjeve. Som ekstremister er dere imune mot kritikk av deres tro. (troen på muslimsk overtagelse etc.) Og kan med letthet settes i samme bås som muslimske ekstremister....

 

Kan vel ikke kalle det ekstremt å være i mot en religion.

Når man sier at det ikke er mulig å være muslim, dersom man ikke er totalt idiot i hodet, og holder på med terror og liknende, så begynner det å bli et ganske så ekstremt syn, jo. I alle fall et sneversynt/trangsynt holdning til islam og muslimer.

 

Jeg støtter ikke akkurat kristendommen noe mer, dog jeg har mer respekt for kristne i moderne tid.

Det er rart. Rart at du ikke gjør det samme med kristne som det du gjør med muslimer. Altså skjærer alle over en kam, på grunn av at noen der er ekstremister også...

 

Problemet er at du ikke vil forstå det at å være en muslim faktisk betyr å følge Koranen til punkt og prikke, følge søylene og høre på imamene, det er ikke noe avvik.

Som sagt, er man muslim, selv om man faktisk (også) ikke er enig, eller følger det som står der på den måten at man ikke skader noen eller likende. Du har tydeligvis ikke lest alt jeg har skrevet, fordi da ville du ha visst at det står ting i Koranen som gjør at man kan leve et fredelig liv sammen med andre religioner og livssyn, etc.

 

Jeg har Koranen selv og den sier klart og tydelig at du skal underkaste deg gud, og følge Muhammeds lære, og du må heller ikke tolke Koranen, det er det flere kapitler om at du ikke skal tolke den.

Det er ikke mulig å ikke lese en tekst uten å tolke det. Dermed har Muhammed isåfall begått en meget stor feil... Uansett, står det ikke at man skal drepe folk og drive med terror. Om det står begge deler, og velger å følge det mest fornuftige av dem, så er man fortsatt muslim.

 

Og som du vet er religionen totalitær. Det betyr at du (hvis du skal være muslim) må følge Koranen uten å tolke den, og la den være alt som betyr noe i livet ditt.

Religionen er hva man gjør religionen til selv. Du kan ikke sitte der, å bestemme hva Koranen skal være og ikke. Koranen oppfattes og tolkes forskjellig av ulike mennesket.

 

Bare en liten del av islam er totalitær, resten er absolutt ikke totalitær. Da ville verden sett ganske annerledes ut!

 

Tror du virkelig jeg kom inn på forumet her og tenkte opp noe spikk uten noe grunn?

Nei. Jeg vet at det finnes hundrevis av folk som deler dine oppfattninger om hvor truet europa er, og at vi må eventuelt stenge grensene, tvinge dem til å bli ateister eller kristne, eller sende dem i konsentrasjonsleire.. Ikke vet jeg hva dere har lyst til å gjøre med problemet. Selv ser jeg det ikke som noe problem, og jeg har ikke noen paranoide vrangforestillinger angående dette, slik jeg ser at du tydeligvis må ha, for å kunne ytre det du gjør...:)

 

Det jeg sier deg er det som står i Koranen.

Sleng inn eksempler. Og ikke ta det ut av sin sammenheng slik ekstremister og kritikere gjør. Kom med hele sammenhengen det står i, og lim det inn her på forumet, så vi alle kan se dette du snakker om, og som MÅ følges, med en påstand i Koranen som sier noe liknende: "hvis du ikke gjør dette, så er du ingen ekte muslim"-påstander.

 

Det som er så spesielt er at du ikke kan tolke det, du kan ikke tolke det til noen moderate og noen ekstreme. Enten følger du Koranen og er muslim, eller så er du det ikke

Jo. Man er nødt til å tolke det!!! Uansett hva den slaskete profeten enn måtte ha sagt om det... Å tolke betyr å lese å forstå det. Ulike tolkninger, betyr ulike forståelser. Er det så vanskelig å fatte? Mulig du tolker det jeg skriver på en annen måte enn hva jeg tolker det som... Men det får ligge nå...

 

Men igjen. Kom gjerne med eksempler på at man ikke er muslim, dersom at: "hvis du ikke gjør alt som står der(Koranen) - og så videre, "så er du ikke noen muslim" (les: God muslim) Jeg vil gjerne se kilder på det...

 

 

Det jeg vil svare på nå er dette "tolke" som du så fint lovpriser.

 

“And follow the best of that which is sent down to you from your Lord (i.e. this Quran, do what it orders you to do and keep away from what it forbids), before the torment comes on you suddenly while you perceive not!” Lest a person should say: “Alas, my grief that I was undutiful to God (i.e. I have not done what God has ordered me to do), and I was indeed among those who mocked.” (Quran 39:55-56)

When a person is contemplating accepting Islam, many of the barriers that he or she perceives are nothing more than illusions and tricks from Satan. It is clear that once a person has been chosen by God, Satan will do his upmost to lead that person astray and bombard them with small whispers and doubts. The religion of Islam is a gift, and just like any other gift it must be accepted, and opened before the true worth of its contents can be revealed. Islam is a way of life that makes eternal bliss in the hereafter an achievable dream. There is no god but God, the One the Only, the First and the Last. Knowing Him is the key to success and accepting Islam is the first step on a journey to the Hereafter.

 

 

sist men ikke minst

 

"He who says (something) concerning the Qur'ân without knowledge, he has taken his seat of fire"'

 

 

Poenget er at koranen tolker seg selv, og ingen uten hellig kunnskap skal tolke koranen,altså folk som oss to.

Endret av Holycrap
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...