Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser potensialet, men virker litt uferdig foreløpig.

 

Bugs: hotkeys som ikke virker - skjer random i combat.

 

annen merksnodig ting, kan være at det er meg som ikke har forstått game-mechanics men: jeg tar et fort og konverterer dette, det har en tilhørende bygning litt lengre borte på kartet som jeg også konverterer, for å få +1 growth på mitt beste creature.

 

Når AI tar fortet, konverteres begge bygningene samtidig, mens når jeg tar fortet finner jeg ingen måte å gjøre dette på - heroen min må fysisk springe bort til bygningen og konvertere den. Virker rart.

 

AI'en virker for øvrig litt dum, men det kan jo ha med vanskelighetsgraden å gjøre. Heroes har vel heller aldri vært kjent for smart AI.

Lenke til kommentar

Irriterende at det noen ganger er så vanskelig å se tooltipsa til forskjellige enheter. Virker som det skjer når du høyreklikker med en sverd/pil peker, men hvis enheten du har aktiv er utenfor rekkevidde kan du fint se dem. Et annet stort irritasjonsmoment når man prøver å avskjære en fiendtlig helt og har akkurat nok gampekrefter til å ta han igjen, men på mystisk vis får man ikke brukt den aller siste gamekraften i riktig retning *RAGE.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...