Jump to content

Robinvi

Medlemmer
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

About Robinvi

 • Birthday December 11

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Back to the Lobby Alpha søker etter spillere til 1. Divisjon Telialigaen: - Bør ha kompetetiv erfaring. - Tiilgjengelig for trening/scrims minst et par dager i uken utenom seriespill på Tirsdager. - Må kunne kommunisere konstruktivt. - Ikke skape dårlig stemning, non toxic. Discord PM: Rovii - Robin#5993 Se hele utlysningen på Gamer.no
 2. B2L Alpha (tidligere Rafesepatrulljen) ser etter 1-2 nye spillere, rolle ikke veldig viktig, men vi er interssert i en IGL type om mulig. Vi spiller i 1.Div Telialigaen. Utenom Telialigaen spiller vi Matchpoint og Gamefraym turneringer og GLL, og satser på 2-4 dager i uken med gaming avhengig av turneringer. Kjemi er viktig for oss. PM discord: Rovii - Robin#5993 Se hele utlysningen på Gamer.no
 3. Akkurat det jeg tenkte når jeg leste dette. Vurderte faktisk å linke det til min Mor, men så kom jeg på at det mest sannsynlig ville falle for døve ører Etter å ha bikket 30 har jeg heller ikke det samme behovet for forståelse og aksept for at jeg spiller.
 4. Så... 30 sec etter at oppmeldingene startet var det over 20 lag på venteliste. Drøyt.
 5. Takk for svar. Da har jeg flashet bios, første gang gikk noe galt (brukte ASUS ez flash tool i windows) så jeg måtte resette cmos og flashe på nytt, da fungerte det Jeg har også fått ned temperaturen. Ingen forandring på performance. Jeg kjørte tester med PassMark, og da fikk jeg et lavt resultat for min CPU med ca 75% av hva som er gjennomsnittet for 7700k. Jeg ser at cpuen scorer veldig lavt på "Prime Numbers" (49% av forventet performance) og på "Physics" (63% av forventet performance). De andre testene ligger på 83%-98% av average. Jeg vet ikke helt hva disse tallene betyr (Prime numbers?) eller hvor politelig Passmark er, men det virker ihvertfall som om noe er galt? Jeg har også hatt problem med at PCen ikke poster et par ganger, både før og etter jeg flashet bios (etter at jeg la på ny kjølepasta). CPU vifte starter ikke, men jeg får ingen feilmelding på HK LED's. Etter at jeg kuttet strøm helt og vente til standby slo seg av, så startet PC'en igjen. Angående 1080p så har jeg ikke skjerm som støtter større for øyeblikket, hvis ikke noe annet fører frem så skal jeg låne meg en skjerm for å teste.
 6. Takk for tips ang ram, det fungerte. Temperatur er nok pga for lite/mye kjølepasta, så det skal jeg fikse, men som du sier så er det nok ikke der problemet mitt ligger. Jeg kjørte en liten overklokking på CPU med Asus sin preset for overklokking (EZ), og da fikk jeg bedre performance i 3D Mark (CPU fysikk) og i PuBG. Det kan vel tyde på at CPU kan være problemet? 3D mark resultatet er fortsatt en god del under det en gjennomsnittlig 7700k yter (ifølge 3D mark) Er det noe mer jeg kan gjøre for å feilsøke cpu relaterte problemer? Kan det rett og slett være at CPU ikke fungere som den skal eller er det mer sannsynlig at det er noe annet som er problemet? Takk for all hjelp så langt.
 7. -Jeg har bygd den selv. Formaterte SSD og gjorde en clean install av Windows. Jeg har noen litt eldre HDD for lagring som ikke er formaterte. -Det er lite program på pcen generelt siden den er relativt ny, og jeg har stort sett bare nødvendige/ønskelige programmer som starter opp ved oppstart. -Når jeg kjørte IntelProcessor diagnostic tool test, så var CPU oppe i 79 grader under 100% load (73 grader var under 3DMark). Muligens litt høyt siden jeg har en Noctua kjøler? -BIOS er ikke flashet (versjon 0906, nyeste er 1009, BIOS versjoner ) -Angående RAM så har jeg "Corsair Vengeance® LPX 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15", men jeg ser dette har en SPD speed på 2133Mhz, med en tested speed på 3000MHz. Det var ingen informasjon om dette hos forhandleren jeg kjøpte dette fra. Dette må vel overklokkes? Har ingen erfaring med det.
 8. Jeg har de siste chipset driverne, og div andre drivere til hovedkort. USB ser også ut til å være oppdaterte. Kjørte akkurat Intel diagnostic tool og den fant ingen feil på prosessor.
 9. Siste skjermdrivere, windows 10 siste oppdatering. I spill merker jeg også svært lav fps (Divinity original sin 2 og spesiellt pubg)
 10. Hei, Jeg har nylig kjøpt ny PC og sliter med performance. Det merkes godt i spill som PUBG hvor jeg nå har lavere fps enn min 8 år gamle pc. Jeg har lest litt rundt og kjørt 3D mark test (basic), der ser det ut som at CPU scorer mye lavere enn hva man kan forvente. Jeg er ingen ekspert på dette men temperaturer ser greie ut (73 under 100% load for cpu): https://www.3dmark.com/3dm11/12416393 Specs: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Intel Core i7-7700K ASUS TUF Z270 MARK 2 2 x 16,384 MB Corsair DDR4 @ 2,138 MHz 750 GB SSD (144hz 1080p monitor) Slik jeg ser det på testene så scorer GPU som forventet, men CPU er langt under det den burde være (7907 sammen lignet med 13800~ på tilsvarende cpuer på 3D Mark) Hva mer kan jeg gjøre for å finne problemet?
 11. Tenkte å prøve meg på noe slik som dette + et R5 kabinett. Er ikke helt oppdatert på hardware, ser det greit ut?
 12. For meg er dette spillet blitt ett friskt pust i en ellers så ganske forutsigbar/kjedelig FPS sjanger. Anbefalest på det varmeste.
 13. Noen som har testa Minecraft multiplayer? Jeg og en kompis har begge fått våre Vive. Jeg brukte denne: for å installere minecraft for Vive, men i multiplayer fungere ikke teleportering på samme måte som i single player. I multiplayer trenger man en wand som skyter deg frem til target, men i singleplayer fungerer det mer slik som i The Lab.
 14. Bestillte i går. Gleder meg!
 15. Noen som har bestillt Vive? Ser på HTC nettsiden for bestilling at det står følgende: Any additional customs and duties not includedSå står det også: Estimated Shipping with Tax: 84.00 € Kommer det noen flere tillegg til prisen?
×
×
 • Create New...