Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva synes dere om denne teorien?


Anbefalte innlegg

Jeg skrev dette på en Norsk-oppgave, og vil vite deres meninger.

 

Samliv og Relasjoner

 

Det er lett å få seg kjæreste, jente.

 

Jenter er enkle, de er sårbare skapninger, de er avhengig av trygghet, noe de får hos gutten. Dette gjelder alle, fordi det kommer fra utvikling igjennom alle millioner av år. Jenter er i gjennomsnitt veldig enkle å bli sammen med, det er veldig enkelt å spille ett spill med følelsene deres, det er latterlig morsomt å se hvordan det utvikler seg. Selv den peneste jenten du ser, kan du få i seng i løpet av 60 min. en fremmed jente, bare du spiller kortene riktig.

 

Det jeg mener med trygghet er at de skaffer seg en med selvtillit, en som er lederen i gjengen, en de føler seg heldig i å få være med, en som er over gjennomsnittet sterk, og har psykisk mental god kontroll på situasjoner. Det tiltrekkes mange jenter hvis du spiller ”pappa-rollen”, som det kalles. Har du lagt merke til hvor skummelt enkelt en far har det når han skal kontrollere barna sine? Han trenger bare å heve stemmen litt, også er alle barna lydige. Jenter er i evolusjonistisk stand til å høre på folk som kommanderer de rundt. De har lært det siden barndommen, og trives med det. Du må bare vise ved første stund at DU er lederen og at DU har kontrollen på jenta. Jeg personlig synes synd på jentene som er så avhengig av dette, men de fleste er det. De klarer seg ikke selv, de må ha en stadig vekk med seg, som er ”bedre” enn dem selv. Da du ble født, tok mor og far kontrollen med en eneste gang. Du lærte deg å adlyde dem. Dette har IKKE forandret seg, og det forandrer seg ikke gjennom alderen heller, selv om jenter mener at de er mentalt eldre enn gutter, så mener jeg personlig at dette er løgn, de tror det, men vet det ikke.

For at dette skal virke i 15-års-alderen så bør du ta kommandoen fortest mulig, de lærer ved utvikling hvem de bør forholde seg til.

Ofte så tør folk med selvtillit og lederegenskaper å ta sjanser, gjøre spennende ting, og er dermed naturlig spennende å være med og være for.

Dette er 9 av 10 jenter, IKKE bevisst på hvorfor de tiltrekkes av denne typen gutter.

 

For å få seg kjæreste så må man bli en mann som kontrollerer, er spennende å være med, og har evne til å manipulere.

 

 

Gangsterne har det litt for enkelt til å få seg kjæreste.

Jenter gir respekt til gangsterne for å ikke bli voldtatt.

Jenter blir en del av guttegjengen for å ikke bli mobbet for å være utenfor.

Jenter blir da en del av ett dårlig miljø.

Jenter opplever at gangstergjengen ikke er redd for å være i kamp mot politiet, ikke er redd for å gå i blodige demonstrasjoner, og de igjen, tiltrekkes av at de blir beskyttet av en gjeng med ”liv-vakter”.

Når gangsterne en gang ender i fengsel, så vil jentene gråte over at de har mistet en som de likte så godt. Nice.

 

Jenter er altså igjen avhengig av at de blir kontrollert og får respekt fra mennesker med antatt høyere verdi enn dem selv. Det er enkelt å få seg kjæreste.

 

Her er en liten liste for gutter som vil ha en pen jente:

Hold deg unna jenter med høyere sosial status enn deg. Altså, vent.

Hold deg unna jenter med lavere sosial status, da vil din sosiale status også synke, altså, hold deg unna, vent.

MEN, hold deg TIL jenter med samme sosiale status, prøv å bli bedre enn dem, bli sett av andre som lederen i en av mange gjenger, og lederne fra de andre gjengene vil akseptere deg høyere. Easy game. 

 

Kilder til nå:

Bøker: The Game, SexSecrets, Double Your Dating, Kunsten å lese tanker.

Egen erfaringer. Andres erfaringer. Mye arbeid i tema.

 

GRESK HISTORIE UTVIKLING

Det var enkelt å få seg kjæreste i gamle dager, det var enkelt å få sosial status i gamle dager, det var enkelt å bli rik i gamle dager. Man måtte bare ha mange kvinner. Dette gjaldt spesielt i Det Gamle Hellas. Gutter likte dette, og det gikk videre i utviklingen, guttene er som bier, de går fra blomst til blomst, og konkurrer om hvem som får flest ligg i løpet av en fest. Jentene har det ikke det samme. De trives med en de kan stole på. Det er en forskjell på dette. For å få ett ligg, så må du vise at du er til å stole på, inntil ”kameraten” har gjort jobben, og du kan stikke. Jenta blir sittende igjen som ett levende spørsmålstegn. Merkelig. Men spennende og digg!

 

 

ANKERE (Hukommelse)

Du må bli en person jenten føler hun har tiltro til. Da må du skaffe en viss informasjon om hvilke personer hun trives med fra før av.

Jeg kan spore litt av for å begrunne dette her (hint, hint). Du ser en film, la oss si Hai-sommer, du hører en bestemt musikk komme rett før haien viser seg. Du, ut i fra tid forstår at når musikken kommer, så forbinder du den med noe kjent, og du er advart for hva som kommer.

Det samme med spionfilmer da spionen dukker opp etter en viss musikk.

Du kan ikke gjøre noe med utseende ditt sånn generelt sett, ved å se ut som personen hun hatet eller elsket. Men det du kan gjøre er å begynne å ligne på den forrige kjæresten hennes, eller hvis du vil hun noe ondt, ligne på den personen hun hater mest.

 

Generell kontroll

 

Gå ut i friminuttet en gang, se på gjengene som sitter der. Hvis du ser godt etter, så vil den personen som er midtpunktet, eller snakker mest, sitte, så klart, i en bestemt stilling. Hvis du også ser etter, så vil folkene rundt han også sitte i den stillingen. Hvis 10 personer sitter der, så vil MINST 5 personer sitte på samme måte som han som snakker. Når han som snakker slutter å snakke, så vil en annen person overta, han tar kontrollen i snakkingen, og skifter stilling å sitte i. Etter en stund, vil nesten alle sitte som han, folk styrer hverandre, uten at de er bevisst på det. Jeg har prøvd det før, og det funker fett!

 

Ut i fra dette kan jeg sette meg med jenter i storefri, ta kontrollen, og snakke med dem, jeg vil gjøre alt som står i min makt for å ta kontrollen der og da, sitte i en spesiell stilling, og se hvor enkelt de er til å sitte i DEN stillingen. Det er sinnsykt lett, og jeg er overrasket selv over at jeg har disse evnene. ALLE har disse evnene, men veldig, veldig få er bevisst på det.

 

SLUTT!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt ærlig så tror jeg at det er veldig lite egnet skoleoppgave. Med mindre du har riktig lærer. Læreren skal riktignok ikke bedømme tankene bak oppgaven så lenge du skriver godt nok osv, men det er nå en gang bare mennesker som har jobben.

 

Det er i tillegg noen direkte faktafeil, blant annet at det var lett å bli rik før i tiden... Det var ikke lett, det var faktisk direkte vanskelig...

 

Teoriene skal jeg ikke bedømme, selv om jeg mistenker at du forenkler ting usedvanlig, men det får du heller diskutere med PUAene her inne...

Lenke til kommentar

Jeg lo inni meg mens jeg leste det. Går du på ungdomsskolen? :roll:

 

Jeg hadde aldri turt å levere inn en så dårlig oppgave i norsk. Det er som om du har kommet på ideen for så å bare sette kjøtt rundt teksten med overflødig tekst. Du gjentar deg selv ofte også, noe som støtter min teori om at dette er noe du ikke har jobbet så veldig mye med.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Hvor gammel er du? Dette er i hvert fall oppskriften på stryk hvis du går på videregående.

 

Henvis til kilder. Altså, ikke nevn skilder underveis, men når du sier noe bastant, så henvis til kilden du har brukt akkurat der.

 

Du framstiller ting veldig overfladisk. Du framstiller meningene dine som fakta. Du underbygger dem heller ikke.

 

Du bommer kraftig på sjangeren. Jeg vet ikke om du skrev et essay, et kåseri, eller en artikkel av et slag, men teksten må tilpasses sjangeren og føle bestemte sjangerkonvensjoner.

 

Det aller største problemet er at teksten din renner over av stavefeil, dårlig inndeling i avsnitt og feil plassering av komma og punktum.

 

Les en historiebok før du uttaler deg om antikken.

 

Til sist vil jeg si at du kan ha nytte av en privatlærer i norsk.

 

En ting til: Du er klar over at du ikke kan levere denne oppgaven nå som den ligger ute på nettet?

Endret av Zarac
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Not sure if troll?

 

Unfundert, ureflektert og dårlig framstilt. Skjeldent dårlig arbeid.

 

På ungdomsskolen vil du nok få litt kred for i det hele tatt ha skrevet så mange ord etterhverandre. (Jeg ville gitt den 2)

Går du på VGS der innhold vurderes har du vel en grei sjanse til å stå. (Jeg ville gitt den 1)

 

Om du ønsker å presentere PAU teoriene, kunne det vært et spennende utgangspunkt for å drøfte f.eks. kjønnsforståelse, samfunnsforståelse o.l. som disse forfekter. Det gjør du på ingen som helst måte, og det passer slik ikke inn som en skoletekst (hvis ikke oppgaven er: skriv om noe du tenker på eller mener).

Lenke til kommentar

1... latterlig dårlig skrevet...2... jenter er ikke forutsigbare roboter som gjør det du ber dem om bare du trykker på de riktige knappene, noen tenker faktisk med eget hode, noe jeg tilsynelatende har opplevd mange ganger.

 

Vedder mye på at du er singel...

 

Nå må du skjerpe deg med hersketeknikker her. Det du sier om at jenter ikke er roboter som gjør det du sier når du trykker på de rette knappene er faktisk en halvsannhet. Jepp, både jenter og gutter tenker selv, og er ikke roboter, MEN hvis man kartlegger oppførsel og folks reaksjoner på oppførselen til andre, så kan man lære noe.

 

Det er mye sannhet i det vår venn trådstarter skriver. Skal jeg gi deg et personlig, vennskapelig tips, så vil jeg be deg gå inn i deg selv og tenke litt. Hvorfor brukte du simple hersketeknikker her? hvorfor føler du at du må latterliggjøre en stakkars ungdom? Går du inn i deg selv så finner du svaret, det er ikke sikkert du liker det som i bunn og grunn er motivet ditt her. Ingenting å skamme seg over, gå inn i deg selv - bli et bedre menneske, det har jeg gjort.

 

Til slutt så vil jeg spørre deg om hvorfor du skriver "Vedder mye på at du er singel..."? Den setningen gir meg inntrykk av at du synes det er negativt å være singel? Hva er negativt med det? Gå ut på byen, dag som kveld, så ser du gjerne at de gutta som er mest awesome er single. Du skal være sikker på deg selv for å ha dame, men du skal være enda sikrere på deg selv for å tørre å være singel.

 

så litt til trådstarter:

 

Det første som slår meg når jeg leser oppgaven din, er at du har et forferdelig usunt kvinnesyn. Dette er så mannssjåvinistisk at jeg som trodde jeg var mannsjåvinist blir støtt. OG det skal MYE til for å støte meg. Det slår meg også at du vil bruke dine kunnskaper om "PUA"/systematisk sjekking til å "lure" jenter til sengs. Det vil du ikke, det er ikke et sunt kvinnesyn, og du vil aldri bli en awesome kar hvis du holder på den tankegangen. Tenk heller at du vil bruke denne kunnskapen du har til å gjøre ditt eget og andres liv bedre! Bruker du denne kunnskapen til å være omgjengelig og få andre til å føle seg vel rundt deg, så vil nok jentene føle seg heldige hvis de har deg i sin omgangskrets, og de vil ønske kos og trygghet hos deg. Ellers er jeg enig med en god del av det du skriver, men skjerp kvinnesynet ditt mann!

 

Ellers om oppgaven på faglig nivå, så vil jeg ALDRI anbefale deg å levere en oppgave med dette temaet. Dette temaet og denne måten å tenke på er noe folk rett og slett ikke tåler. Jeg ble selv skremt av denne måten å tenke på, men etter å ha skjønt poenget med det, så er det en helt ok tankegang for min del. Rett og slett så bør du være varsom med dette, fordi det står i strid med vanlige folks oppfatning av sosialomgang og livet generelt. Du vil virkelig ikke rive ned folks virkelighetsoppfatning. Gjør du det, og samtidig ikke er helt "der" når det gjelder personlighet og selvsikkerhet så blir du gjerne utstøtt fra din sosiale omgangskrets. Er du derimot en awesome fyr med selvtillit som kan få den dama du vil, så er det mindre fare i å diskutere dette med andre.

 

Mitt råd til deg er å skrive om noe annet. Jeg er sikker på at du er en kul person, men var varsom med dette, og gjør noe med kvinnesynet ditt(hvis det stemmer overrens med "tonen" du holder i teksten din).

  • Liker 7
Lenke til kommentar

HAHA... for en særing du er som har et slikt syn på verdens vaktreste skapning

 

Altså d du hardnakka påstår er at man kan få hvilken som helst kvinne bare man gjør de rette trekkene. Da påstår jeg at det er over grensen for manupilering, altså uekte kjærlighet. Dette blir for dumt for meg rett og slett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå er du ute å misforstår litt her. Det er ikke snakk om å sette opp et skuespill med seg selv i hovedrollen, det er snakk om personlig utvikling og det å forbedre seg selv som person. Å gjøre seg selv mer selvsikker og dermed attraktiv er vel ikke manipulering? Skal man sitte i kjelleren som en svett nerd og lure på hvorfor jenter ikke viser interesse for deg? eller skal man ta tak i livet sitt og bli en omgjengelig, hyggelig og attraktiv fyr?

 

Hvis man først greier å være en sosial, omgjengelig og godt likt person så vil de fleste ikke lengte tilbake til det livet de hadde før. Dermed har man ikke manipulert sine kvinnelige bekjentskaper, men bare vist dem ditt nye jeg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

han skriver jo at om man gjør de riktige trekkene så får man med seg ei random jente med hjem, uansett hvem, det blir veldig feil å påstå mener jeg. Såklart er jeg enig i det du skriver i ditt siste innlegg. Slik jeg oppfattet det du står for, var at enhver gutt kan kapre enhver jente bare han sier eller gjør det riktige, da mener jeg at jenter er mer reflekterte og smart enn som så!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...