Gå til innhold

Nintendo E3-tråd (2011)


Anbefalte innlegg

Eeek! Whut?!?

Det er vel tankene som svirrer gjennom hodet mitt nå.

Heldigvis er det et stykke til release enda, og håper Nintendo fikser dette.

Eventuelt så kunne eg klart meg med mindre skjerm på kontrolleren viss det vil fikse streaming problemet som kan oppstå med 4 kontrollere med den 6,2" som var vist.

Jaja, eg får leve litt i håpet enda, så får vi se hehe.

Takk for infoen forresten :)

 

Det er to problemer med fire slike kontrollere samtidig. Det ene er at det vil kreve mye prosessorkraft å kjøre fire (pluss TV-en, altså fem) bilder samtidig, mens det andre er at kontrollerne mest sannsynlig vil være ganske dyre - og om de skal være salgbare så må Nintendo selge dem med tap - noe jeg regner med de ikke er interessert i. Derfor blir nok konsollen låst til en (eller maks to) Wii U-kontrollere. Dessverre. Du får heller glede deg over at du slipper å kjøpe en Ipad!

Hvis Nintendo innbiller seg at de kan konkurrere mot iPad/tablet-crowden tar de skammelig feil.

Hvis Nintendo prøver å konkurrere mot iPad, er de tullinger. De er et underholdningsselskap, ikke et datamaskinselskap.

 

Hvis Nintendo innbiller seg at de kan konkurrere mot iPad/tablet-crowden tar de skammelig feil.

 

Jeg tror heller ikke at de vil lykkes med dette, men jeg er rimelig sikker på at det er det de forsøker på. Til forskjell fra deg er jeg langt fra så absolutt i min tro dog, og for å være ærlig Only Chaos - du oppfører deg som en unge i hvordan alt Nintendo forsøker seg på er sjanseløst i dine øyne - og gjerne også totalt uten argumentasjon. Hva med å skrive begrunnelser en gang i blant i stedet for å bare komme med slikt blindt hat hele tiden? Hvis ikke så foretrekker ihvertfall jeg at du holder deg unna.

Du tar det virkelig personlig når noen kritiserer Nintendo. Jeg kommer ikke med blindt hat - men jeg føler jeg oppfører meg som en kritisk og realistisk røst når jeg mener at alt Nintendo tar i ikke nødvendigvis blir til gull. Og jeg kommer aldri til å like fremgangsmåten deres med å tjene penger på all maskinvaren de selger, ikke bare ønsker de å gå i overskudd, helst ønsker de å tjene grovt med penger på maskinvaren.

 

Forøvrig, den forrige påstanden min, om iPad vs Wii U. Jeg trenger vel ikke begrunne den? Slikt må vel være mulig å forstå selv.

Hvorfor er det galt av Nintendo å tjene på salg av maskinvare? Alle andre gjør jo også det, kanskje bortsett fra Sony og Microsoft i konsollmarkedet. Men Sony selger da BR-spillere, videokameraer, osv. med gevinst vil jeg tro?

 

Hva er det som er galt med å ønske å tjene penger?

 

Her virker det, i motsetning til hva du selv påstår, at det er snakk om blindt hat.

Nei, det er det virkelig ikke. Men jeg liker ikke linja Nintendo har lagt seg på med å bruke forrige generasjons maskinvare, eksempelvis Wii, DS og 3DS. Wii kunne godt vært en hardcorekonsoll hvis teknologien var på linje med PS360. Den såkalte hardcoremengden vil ikke ha en konsoll med forrige generasjon grafikk. Kontrollsystemet var aldri et problem for at Wii ikke kunne være hardcore, maskinvaren var.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Zelda er et action eventyrspill og jo, det har innehold masse puzzle. La meg gi deg et av mange eksempler som er på de alle fleste Zelda spillene; block-puzzle

 

Morsomt at du viser til Twilight Princess, siden den jo nettopp har gått nettopp lenger bort fra det Zelda egentlig er.

Det er fordi de andre Zelda spillene er vanskelig å finne. Pluss jeg skrev et av mange Zelda puzzle. Block puzzle er et veldig kjent puzzle i Zelda spillene at det har blitt tradisjon.

 

 

Masse puzzle å se her. Denne videoklippen er en walkthrough, noe som jeg egentlig ville unngå.

 

Og sist og ikke minst, jeg ser ingen form for personlig angrep fra taterfyrings innlegg som du siterte der. Han kom med fakta opplysninger om når Nintendo satte inn puzzle'ene i Zelda spillene.

Endret av nKyb
Lenke til kommentar

Ser lyst ut med Wii U!

Har søkt rundtom på nettet for å kjøpe 3ds og OoT3D.

Har ikke funnet noe eksklusiv bundle enda. Håpet å høre noe på E3, men ser mørkt ut.

Tror jeg handler spillet fra gamestation UK, hvor man får gullcover + poster.

 

Link: http://www.gamestation.co.uk/gs/legend-of-zelda-the-ocarina-of-time-3ds-124756?pageSize=20&categoryIdentifier=29501

 

imaginaryzeldaboxset.jpg

Fake, men er drømmen!

Noen som vet noe om noe bundle? Skrik ut!

Endret av Jonas2
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ser lyst ut med Wii U!

Har søkt rundtom på nettet for å kjøpe 3ds og OoT3D.

Har ikke funnet noe eksklusiv bundle enda. Håpet å høre noe på E3, men ser mørkt ut.

Tror jeg handler spillet fra gamestation UK, hvor man får gullcover + poster.

 

Link: http://www.gamestation.co.uk/gs/legend-of-zelda-the-ocarina-of-time-3ds-124756?pageSize=20&categoryIdentifier=29501

 

imaginaryzeldaboxset.jpg

Fake, men er drømmen!

Noen som vet noe om noe bundle? Skrik ut!

 

Jeg trur det kommer noe sånt. Kom jo en Mario pakke når Mario hadde 25 års bursdag ;P

Lenke til kommentar

Føler for å oppsummere litt etter E3, noen tanker om Wii U basert på hva som er annonsert så langt:

 

For gamle Nintendo-fans virker Wii U lovende.

Bare tanken på Zelda og Metroid i flott HD-grafikk faktisk vil bli en realitet er nok for å bli hypet. At man har med en mer tradisjonelt kontrolloppsett vil nok også glede mange fans. Mest skuffende er at ingen konkrete Nintendo-spill ble vist fram, men vi vet at Pikmin 3 er på vei og trolig blir et lanseringsspill. Smash Bros. 4 ble også annonsert til stor jubel, men utviklingen av spillet starter ikke før til høsten, så vi ser neppe spillet i butikken før om 3-4 år. Det beste er kanskje at tredjepartssupporten er tilbake. Spill som Assassin's Creed, Ninja Gaiden, Battlefield og Tekken blir endelig tilgjengelig for Nintendo-gamere. Billige spinoffs og skammelig nedskalerte 360/PS3-spill er endelig en saga blott.

 

For den typiske gameren er nok Wii U lite spennende.

Jeg tenker på de som nå foretrekker PS3/X360 framfor Wii. De som kjøper Call of Duty, Resident Evil, Mass Effect og FIFA framfor familiespillene som Nintendo stort sett står for. Mange her ser på Nintendo som barsnlig og ikke noe reelt alternativ for dem. Gameren er opptatt av grafikk og der har man så langt ikke overbevist om at den er tydelig bedre enn PS3/X360. Riktignok får konsollen etterlengtet HD-grafikk og et velkjent kontrollsysemt. Spillstøtten er allerede klart bedre, men for øyeblikket er det ingen eksklusive spill som vil lokke denne gruppen til konsollen. De fleste hardcorespillene annonsert så langt kommer ut på de to andre HD-konsollene først. PS3/X360 vil nok koste rundt 1500 kroner når Wii U blir lansert, så den vil ganske sikket være det klart dyreste alterativet. Fortsatt også tvilsomt om onlinesystemet vil være på nivå med f.eks. Xbox Live.

 

For casuals er nok Wii U rimelig forvirrende og ikke like appelerende som Wii.

Wii-konseptet var genialt i sin enkelhet. Alle forsto Wii Sports. Det var en fantastisk lanseringstittel og perfekt demonstrasjon av Wii. Wii U-konseptet er langt mer avansert og høyteknologisk. Selv her på forumet var det folk som trodde at Wii U var bare en kontroll til Wii. Dermed har Nintendo en stor utfordring til å forklare konseptet til de som er helt ferske på spill og teknologi. Man trenger en killer-app på linje med Wii Sports, men det har vi ikke sett noe til så langt. Den støtter i det minste gamle Wii-spill og kontrollene, så Wii U kan nok leve litt videre på Wii-hypen, men at den blir dyrere og mer komplisert enn Wii gjør nok at Nintendo vil miste en stor del av casual-skaren.

Endret av kilik
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Den eneste grunnen til at folk (inkludert meg selv ja) trodde WiiU kun var en kontroll først var fordi Reggie sa "this is the WiiU", pekte på et bilde av en ny kontroll, for så å vise en montage full av Wii spill og stygge Mii'er. Jeg tror absolutt ingen vil være forvirret når den kommer for salg, og jeg synes heller ikke den er spesielt avansert.

 

Ellers er jeg enig i det du sier. Nintendo har fått tilbake tredjepartsstøtten som er fantastisk, men dette er nok hovedsaklig gode nyheter for de som allerede foretrekker Nintendo men som ikke vil gi opp multikonsollspill - slik som meg selv. For å kunne trekke spillere fra andre konsoller må de nok komme med nye eksklusive spill som appelerer til gamerene, og de må være BRA.

Lenke til kommentar

Bra oppsummert, kilik. Men du glemmer at det er en gruppe mellom gamle Nintendo-fans og typiske gamere. I følge deg digger vi enten alt Nintendo gjør, ellers hater vi Wii U pga Wii var så casual. Det blir litt feil. Jeg har vært stor fan av Nintendo helt siden NES, selv jeg ikke har eid en Nintendo-konsoll før Wii. Jeg har derimot spilt en god del på samtlige unntatt GameCube. Aner ikke hvorfor den ble utelatt, men samme det. Problemet mitt med Wii og Wii U er ikke at det er casual, men at Nintendo ikke ser ut til å bry seg om gamle, trofaste hardcore fans. (med hardcore mener jeg folk som spiller ett spill som Zelda pga historien osv og gjør sitt beste for å fullføre det, og faktisk bryr seg om highscore i spill som Resi: The Mercenaries.)

 

For å s det kort er jeg en smule interessert i Wii U, men de må overbevise meg om at de har fått tilbake den gamle formen og ikke fortsatt satser på casual-markedet. Jeg digger Wii'en min, men den har stått og samlet støv omtrent siden Mario Galaxy 2 og Metroid: Other M. Det er rett og slett ikke noen spill jeg er interessert i. Wii U virker mer lovende, men av alle spillene de har annonsert så lagt er det kun Smash Bros 4 og Zelda Wii U som er eksklusive. Alt annet får jeg på PS3 eller PC uten å måtte kjøpe ny konsoll, og godt mulig blir det enda bedre der pga bedre kontroller. Den iPad-kontrolleren til Wii U virket morsom et par minutter, men jeg kan ikke tenke meg å kjøpe en Wii U før jeg har testet iPad-en et par timer, minst. Og alt det tullet med å kaste stjerner ved å stryke fingeren over iPad-en blir fort kjedelig.

 

Men når det er sagt lover de støtte for Wiimoten, så med litt flaks støtter de også Classic Controller. I såfall blir jeg straks mer interessert, men jeg har lært etter Wii. Jeg vil mer enn gjerne ha en ny NES, SNES, N64 og GameCube, men jeg er ennå ikke overbevist om at Wii U er en verdig oppfølger til dem og ikke en ny Wii. De lovte en del bra spill på E3, men hva når de er ute? Kommer det flere hardcore-spill på rekke og rad jeg ikke får i bedre versjon på PS3 eller PC, eller blir det casual spill på Wii U og ett og annet hardcore nå og da?

 

Poenget er at jeg er en fan av gammel Nintendo, men det virker ikke som om Nintendo selv er det.

Endret av vikingkylling
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Ser lyst ut med Wii U!

Har søkt rundtom på nettet for å kjøpe 3ds og OoT3D.

Har ikke funnet noe eksklusiv bundle enda. Håpet å høre noe på E3, men ser mørkt ut.

Tror jeg handler spillet fra gamestation UK, hvor man får gullcover + poster.

 

Link: http://www.gamestation.co.uk/gs/legend-of-zelda-the-ocarina-of-time-3ds-124756?pageSize=20&categoryIdentifier=29501

 

imaginaryzeldaboxset.jpg

Fake, men er drømmen!

Noen som vet noe om noe bundle? Skrik ut!

 

Ah! Der skippet hjertet mitt noen slag. Så kjipt at den var fake.

Lenke til kommentar

Problemet mitt med Wii og Wii U er ikke at det er casual, men at Nintendo ikke ser ut til å bry seg om gamle, trofaste hardcore fans.

 

Men når det er sagt lover de støtte for Wiimoten, så med litt flaks støtter de også Classic Controller.

 

To kommentarer.

 

1) At du er skuffet over spillutvalget på Wii er helt greit, men det betyr ikke nødvendigvis at Nintendo som du skriver "ikke ser ut til å bry seg om gamle, trofaste hardcore fans". Jeg er selv en av de, og slik jeg ser det så har ikke Nintendo levert så mange bra HARDCORE Nintendo-spill på en og samme konsoll siden ihvertfall snes. Så mitt poeng er følgende: Du er kanskje skuffet over spillene som er tilgjengelig på Wii - men det betyr ikke at Nintendo ikke bryr seg om de gode gamle Nintendo-fansene. Som en slik fan selv, så føler jeg ihvertfall at det var mye, mye færre spill å velge mellom fra Nintendo selv på både N64 og Gamecube.

 

2) Wii U støtter Classic Controller.

Lenke til kommentar

Glimrende oppsummering

 

Jeg er i all hovedsak enig med alt du skriver (selv om jeg sikkert ville ordlagt meg noe annerledes), og det er vel dette jeg har fryktet at ville skje med N6 - nå altså kalt Wii U - hele tiden. La oss håpe vår skepsis blir gjort til skamme når den endelig kommer i butikkene. Jeg vet ihvertfall at jeg skal ha en :)

Lenke til kommentar

 

 

Jeg har noen kommentarer til det du skrev, jeg skal forsøke å fatte meg i korthet.

 

1) Jeg beklager alt jeg har sagt som er eller kan oppfattes som personangrep.

 

2) Zelda-serien slik som den har utviklet seg er en veldig unik spilltype, og det er veldig få andre spill som egentlig ligner på de moderne Zelda-spillene. Blant annet på grunn av det, så har de moderne Zelda-spillene veldig mange fans, men unner ikke du disse fansene å fremdeles kunne spille slike spill? På den andre siden så finnes det jo tonnevis av actionspill, så selv om du ønsker at Zelda skal bli et rent actionspill, så har jo du og Malstrom faktisk en rekke alternativer. Vi som liker moderne Zelda har ikke det - synes ikke du da det er såpass viktig med mangfoldet i spillverdenen at vi tross alt bevarer den egenarten som Zelda har utviklet seg?

 

3) Jeg kommenterte allerede det Only Chaos skrev, og han svarte tilfredstillende. Da synes jeg det var unødvendig at du også tok det opp.

 

Sist, så lurer jeg på hva som er motivasjonen din til å skrive det du skriver om Zelda. Er det fordi du tror Nintendo har større salgspotensial med å gi ut Zelda-spill av den gamle typen? Er det fordi du sitter hjemme og ikke vet hva du skal spille? I så fall er jeg sikker på at både jeg (og andre her inne) kan gi deg en rekke gode råd på spill som minner om det orginale Zelda. Eller har det en annen grunn? Det ville vært interessant for diskusjonen om du oppgav din motivasjon for å skrive det du skriver.

Lenke til kommentar

Jeg spiller ikke mye lenger, men har en Xbox 360 og en Wii fra denne generasjonen. Wii ble mye brukt i starten, men etter Twilight Princess og Super Mario Galaxy har den knapt blitt brukt. Wii U er derfor, for min del, en fantastisk nyhet. Rett og slett fordi jeg alltid har hatt Nintendo sine spillserier tett til hjertet. Med god nok grafikk og output i 1080p, og en kontroll som ser ut til å sveve bedre mellom core- og casual-segmentene enn det Wii gjorde ser det ut som utviklerne er mer sugne på å lage core-spill til Wii U enn på Wii.

 

Når det nå ser ut som Wii U får multiplattformspill som f.eks. Assassins Creed, Battlefield og DIRT i tillegg til eksklusive tredjeparts og førstepartsspill som er mer lik den formen de er på 360/PS3 enn de ville vært som halvgimmicky porter til Wii så er jeg solgt!

Lenke til kommentar

Problemet mitt med Wii og Wii U er ikke at det er casual, men at Nintendo ikke ser ut til å bry seg om gamle, trofaste hardcore fans.

 

Men når det er sagt lover de støtte for Wiimoten, så med litt flaks støtter de også Classic Controller.

 

To kommentarer.

 

1) At du er skuffet over spillutvalget på Wii er helt greit, men det betyr ikke nødvendigvis at Nintendo som du skriver "ikke ser ut til å bry seg om gamle, trofaste hardcore fans". Jeg er selv en av de, og slik jeg ser det så har ikke Nintendo levert så mange bra HARDCORE Nintendo-spill på en og samme konsoll siden ihvertfall snes. Så mitt poeng er følgende: Du er kanskje skuffet over spillene som er tilgjengelig på Wii - men det betyr ikke at Nintendo ikke bryr seg om de gode gamle Nintendo-fansene. Som en slik fan selv, så føler jeg ihvertfall at det var mye, mye færre spill å velge mellom fra Nintendo selv på både N64 og Gamecube.

 

2) Wii U støtter Classic Controller.

 

1. Det er derfor jeg sier jeg er skeptisk til Wii U og at de ikke har overbevist meg ennå. Jeg har lært å være skeptisk etter Wii og vil neppe kjøpe Wii U på release. Jeg vil heller vente ett års tid for å se hva de andre gjør og hvordan spillutvalget på Wii U blir.

 

2. Bra den støtter CC, men støtter spillene det? ;)

Lenke til kommentar

Kan overleve å spille SSB (4) denne generasjonen med konsollens egentlige kontroll, tror jeg. Ble aldri helt komfortabel med å bruke Wiimoten i SSBB etter å ha spilt SSBM aktivt, med GC-kontroll, siden det kom på markedet... Men å bruke Wiimote fungerer greit som litt ekstra handicap når jeg spiller mot folk på litt ujevnt nivå.

 

Men det var en digresjon - trenger vi egentlig at Classic Controller støttes av noe annet enn hva det nå er som erstatter Virtual Console, nå som WiiU-kontrollen har dual analog og plenty med knapper? Med forbehold om at den nye dingsen er god å bruke.

Lenke til kommentar

Kan overleve å spille SSB (4) denne generasjonen med konsollens egentlige kontroll, tror jeg. Ble aldri helt komfortabel med å bruke Wiimoten i SSBB etter å ha spilt SSBM aktivt, med GC-kontroll, siden det kom på markedet... Men å bruke Wiimote fungerer greit som litt ekstra handicap når jeg spiller mot folk på litt ujevnt nivå.

 

Men det var en digresjon - trenger vi egentlig at Classic Controller støttes av noe annet enn hva det nå er som erstatter Virtual Console, nå som WiiU-kontrollen har dual analog og plenty med knapper? Med forbehold om at den nye dingsen er god å bruke.

 

Siden bare en av gangen kan bruke den nye tabletkontrolleren, så kan det være greit med støtte for CC om en feks ønsker å spille Mario Kart i lokal multiplayer, og ingen er klare for å bruke motionkontroll.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...