Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Hadde også fullt hus sist generasjon, og var godt på vei denne gangen også. Wii U ble pakket bort rimelig kjapt, til slutt solgt. Greidde å kvitte meg med 3DS også til slutt :)

 

Stor tro på at ihvertfall Wii U muligens får komme inn i varmen igjen da, men det må liksom mer enn Mario og gjengen til for at det skjer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

One man, using Unreal Engine 4 (which can be used on Wii U), took the Temple of Time from The Legend of Zelda: The Ocarina of Time and recreated it with breathtakingly sharp and realistic graphics.

It took him six months to create his vision of what could be, but it shows us what Zelda Wii U could look like if Nintendo really tried. If one man could render that level of graphics in the span of a few months, imagine what Nintendo could do in just over a year.

http://www.inquisitr.com/1239948/zelda-wii-u-unreal-engine-4-temple-of-time/

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nintendo kunne vært der, men å pushe WiiU så langt koster bare så mye at de heller velger billigere løsning.

Noe vi ser på dagens WiiU maskiner/spill.

 

Når ble det kjent at Nintendo ikke skal være på E3? mente å ha lest at de skulle dit men leser på pressfire.no at de ikke skal dit allikavel? uhm, er visst dårlig oppdatert.

http://www.pressfire.no/spesialer/e3-2014/8420/Nintendo-dropper-E3-pressekonferanse-ogs-i-r

Lenke til kommentar

Nintendos årlige finansrapport er klar og det er virkelig dyster lesning.

 

Totalt er 6,18 millioner Wii U shipped (solgt til butikk) pr. 31. mars. Altså under 6 mill. i praksis.

Men det verste er utsiktene for inneværende år. De ser for seg å selge kun 3,6 millioner i det som burde vært et toppår i konsollens levetid. Det betyr at de styrer mot en klar flopp. Noe annet kan man ikke kalle det når man selger under 10 mill. etter tre førjulssalg.

 

3DS gjør det rimelig bra. 43,33 mill. shipped så langt og de forventer ytterligere 12 mill. i år.

 

Ellers taper Nintendo penger for tredje år på rad. 2,7 milliarder kroner i underskudd i fjor. De har riktignok fortsatt over 20 milliarder i cash, så de går ikke konkurs med det første.

 

http://www.nintendo.co.jp/ir//pdf/2014/140507e.pdf

Lenke til kommentar

Tror ikke de trenger å bekymre seg for å gå konkurs så lenge de har Pokemon. ;)

 

 

Kjøper begge spillene! Da får jeg alle starter Pokemoner og dem sjeldne på hver av spillene :)
Kjøpte både X og Y så fortsetter trenden.

 

Amen brother! xD Forhåpentligvis får jeg også da tak i de siste 7 legendariske pokemonene jeg mangler for å ha en helt legit full pokedex. :w00t:

Lenke til kommentar

Kult om Game Freak kunne sett litt utenfor Japan og gitt ut et pokemon rpg til Wii U f.eks. Greit nok at "alle" kidsa i Japan sitter sammen på kafeer og spiller sammen på wifi, eller henger på gatehjørner og spiller over wifi..men 99% av resten av verden bruker vel mest 3DS'n hjemme i stua eller på rommet. Da hadde en storskjerm-RPG vært like greit liksom, så man slapp å få krampe i nakken. Trenger ikke å være i full 3D ellernoe, bare en port av X eller Y med oppgradert grafikk f.eks.

 

Men neida.."disse spillene er laget for handhelds, og har alltid vært på handhelds" sier de bare.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sant, der er jeg helt enig! Et skikkelig vaskeekte pokemonspill på 50" er noe jeg gledelig ville betalt for. Og det ville være genialt med en PS4-Vita type løsning hvor du f.eks. kunne ta over på 3DS hvis tv er opptatt, og at du har cloud save slik at, om du skal reise bort kan du bare ta med 3DS og med et øyeblikks netttilgang kan du fortsette på saven din fra hjemmekonsollen. :dribble:

Lenke til kommentar

Den første mobilappen Nintendo vil slippe er knyttet til kommende Mario Kart 8, og vil essensielt fungere som en måte å strømme innhold fra spillet på via Mario Kart TV-tjenesten.

Det foreligger lite informasjon ellers - det eneste som er kjent er at appen skal slippes mot slutten av dette finansåret, og det er fortsatt uavklart om den i det hele tatt vil lanseres utenfor Japan. Det meste av informasjonen stammer fra et finansfokusert møte Nintendo avholdt i Japan i natt, og det er derfor grunnlag for misforståelser.

Watch how fast the Wii U loads with its new quick start menu

Endret av PÃ¥inter
Lenke til kommentar

Hei! Anskaffet meg nylig en Wii U.

 

Kunne tenke meg å benytte meg av dette Mario Kart 8 Club Nintendo-opplegget (fikk Club Nintendo-kode i NintendoLand), og derfor lurer jeg på om jeg burde sette opp en engelsk konto til Wii U-en min? Eller er dette en dårlig ide som kan medføre komplikasjoner senere?

 

Takk for svar :)

Lenke til kommentar

Mario Kart 8 review - 9/10 in Edge: "As essential as Super Mario 3D World"

 

"The new HD visuals are gorgeous, but Nintendo has also built on 7's neatly interlaced mechanics and introduced a nuanced handling model to create the greatest Mario Kart yet."

Endret av PÃ¥inter
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...