Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

A Nintendo Network Account can be set up when creating a new Mii profile on the Wii U, or it can be linked to an existing profile.

 

http://www.nintendo....up-nna-ht-setup

 

Under user settings, første du ser når du slår på wii u.

Takk. Og nei, det første jeg ser når jeg slår på Wii U er hovedmenyen. Eneste gangen jeg logget inn var da jeg slo på Wii U'en første gang. ;)
Lenke til kommentar

Hva som er best egentlig, download updates før man kan bruke den? 10-15sek loading på hver meny? ikke dvd/blu-ray støtte? manglende spill? begrenset kjøp av spill etter 23:00? 3-4 timers batterilevetid på gamepad? kan sikkert finne flere, hva som er godt med konsollen utenom noen spill? (som helt sikkert finnes på andre konsoll/pc).

 

Surfe på nett, se filmer via netflix, er ikke bare spillekonsoll, disse er meget nyttige features, og det er også DVD og Bluray per dags dato, vil eller ikke, og det er veldig svakt at det ikke støttes.

 

Jeg er enig i omtrent all denne kritikken, men når det kommer til stykket velger man å kjøpe eller ikke kjøpe Wii U basert på to ting: Nintendo-spill og potensialet man ser i kontrolleren. Skulle gjerne hatt alt det du nevner, men det er i det store og hele mye mindre relevant, og likevel noe vi har tilgang til på alle konkurrerende plattformer. Håper dog så mye som mulig av dette blir ordnet opp i - men det blir aldri noen deal-breaker så lenge det kommer ut gode spill.

 

Kjempe bra av Nintendo!

 

Her har igjen Nintendo barn sitt beste i tankene og ja det er tungvint for oss voksne men om det holder barn unna innhold dem ikke har noe overhode å gjøre med så er det verdt det.

 

Men håper at Nintendo finner en løsning som fks registrering av et VISA kort for å verifisere at du er 18år.

 

Pressen elsker å skrive negative ting og barn under 18år vil nok fyre seg voldsomt opp over dette. Og en del "voksne" vil blåse seg opp å sutre uten å tenke over at det mange barn som også spiller.

 

Litt irriterende? Ja, et stort problem? Overhode ikke.

 

Beste posten jeg har sett på lenge!

 

Selvsagt er dette irriterende, selvsagt er det unødvendig. Men det har altså en funksjon, og selv om det definitivt kunne vært ordnet mer elegant, så er det ingen krise for oss heller slik som en del folk gir uttrykk for. Og som vanlig virker det å være de som ikke eier konsollen som reagerer kraftigst, og de med den som ikke bryr seg :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har lest mange av sidene, men det er én ting jeg ikke har fått med meg. Er det sånn at man kan spille alle Wii U-spill kun på Gamepaden (om man ønsker det) eller er det kun enkelte spill som støtter dette? Isåfall, finnes det noen offisiell liste over hvilke spill om støtter dette?

 

Samaritan har allerede svart rett, men siden han skrev at han ikke var helt sikker, så kan jeg bekrefte at ikke alle spill støtter det. Men Mass Effect 3, Blops2, Mario og AC3 støtter det ihvertfall - og helt sikkert en god del flere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Klarer absolutt ikke forsvare Nintendo her.

 

Å begrense innhold til fire timer i døgnet for alle føles ekstremt tungvindt og begrensende.

 

Beste løsninger er at man kan begrense visning/nedlasting av voksenspill fra eShop med Parental Controls. Ser ikke på det som noen krise at en 16-17 åring spiller ZombiU. For yngre barn får det være opptil foreldrene hva barna skal eksponeres for og ikke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tilbyr Black Ops 2 noe mer på Nintendo enn på xbox? Gamepad eneste?

 

Muligheten til å spille på gamepad er en. Viktigere vil jeg si det er at du kan spille med Wiiremoten, som er mye mer nøyaktig og etter min mening gir en bedre opplevelse.

 

Angående om 16-17-åringer bør spille Zombi U eller ikke, så overlater jeg det til ekspertene, men det er vel greit nok at man følger regelverket slik som det er, og da er det altså anbefalt til de på 18. Tror ikke noen lider noen skade av det, slik som man heller ikke lider noen skade av å vente til man blir 18 med å kjøre bil, kjøpe alkohol eller andre ting som det også finnes regulering på.

 

Ellers er jeg heller ikke interessert i å forsvare en praksis hos Nintendo som virker hemmende på andre (voksne) forbrukere. Jeg synes dette er overdrevent, men jeg synes det er viktig å se proposisjonene her - dette er tross alt en fillesak som blåses opp - slik det ofte er med Nintendo. Farten på OS-et og det problemet Santar hadde er betydelig viktigere ting å ordne opp i.

Lenke til kommentar

Har tenkt en del over den tidsbegrensningen, og jeg klarer ikke helt å se hva problemet er. Greit, vi kan ikke kjøpe ZombiU på eShop før kl 11 om kvelden. Er det virkelig en så stor sak? Det er jo bare å kjøpe det i butikken? Det samme gjelder andre spill med 18-års aldersgrense. Det eneste som kan være et lite problem er DLC, men ærlig talt, man klarer da å vente noen timer med å kjøpe det? Så hvorfor er det blitt en så stor sak ut av den begrensningen? Wii U har mange større problemer enn det. Jeg satt en stund og snakket med en dame via messages på Miiverse, og opplevde at Wii U'en frøs. Måtte dra ut strømledningen for å slå den av. Da jeg slo på var alle beskjedene rotet til, så jeg så ikke de nye hun hadde sendt i mellomtiden uten å lete etter de blandt alle de andre. Download manager eksisterer ikke, så om en download på 15GB får feil når du har 1MB må du laste ned alt på nytt, og går noe galt når du prøver å installere må du også laste ned alt på nytt. OSet er svært tregt, og så videre. Alt dette kan lett ordnes i en update, så de burde ordne det før de tenker på dette med aldersrestriksjon på eShop. Først løs ekte problemer, så ta de man lager selv. :)

Lenke til kommentar

Dette med alderbegrensningen på e-shop er jo bare helt ja jeg vet nesten ikke hva jeg skal si..

Tenk om bluray spilleren din ikke lot deg se filmer med 18 årsgrense før etter 21?

Si at ZombiU blir en stor suksess og Ubisoft bestemmer seg for å gi ut et nytt nedlastbart kapitel og så kan en ikke kjøpe det før etter 21 på releasedagen?

De som gir ut digitale spill kan jo også tape masse på dette her, deres spill blir jo bare tilgjengelig for salg i praktis 3 timer pr dag.

 

Om de absolutt skal ha aldersbegrensninger på e-shopen hvorfor linket de det bare ikke opp mot ens nintendo network profil hvor ens fødselsdato står?

Endret av Santar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...