Gå til innhold

(SPOILERTRÅD) Game of Thrones - For oss som har lest bøkene || IKKE bruk sitering av brukere utenfor tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men kor er Patchface!?

 

Samme sted som Moon Boy antar jeg :)

 

Fint å få alle disse rollepersonene bekreftet til sesong 3. De er viktige. Men det er flere andre viktige jeg savner her også. (Edit: Og, ja, jeg fikk med meg at dette ikke var hele lista :) )

 

Er forresten enig med Benioff i at dette er mange nye fjes å introdusere for en sesong.

Endret av Achylles
Lenke til kommentar

Var han? Det fikk jeg ikke med meg.

 

Det snakkes mye om disse narrene i bøkene (kanskje spesielt Patchface som har tendenser til profetisk babbel innimellom). Så mye at en begynner å lure på om de kan være av større betydning enn man først skulle tro. Men siden de blir gitt veldig lite rom i TV-serien tviler jeg på at de er viktige og strengt tatt kan man vel da nesten hyre inn en random statist for å gi dem et ansikt i TV-serien?

Lenke til kommentar

De hyrer ikke inn statister til å spille de mindre rollene. Dessuten liker jeg hvordan GoT satser på skuespillerne, veldig internasjonalt i tillegg til å ha hovedsakelig briter og irrer. Også gjesteroller blir som regel startet audition for litt senere enn viktige biroller. Flere av de nevnt forrige side går inn i serien i biroller, og er derfor i en prioritert gruppe karakterer i å få castet til starten av neste sesong.

 

Vargo Hoat er også på vei til å bli castet for sesong 3 visstnok ifølge Winteriscomming. Irske Ned Dennehy har sendt inn en video til audition for rollen, og har dukket opp på vimeo.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Ingen grunn til bekymring. Jeg er overbevist om at Frey ikke vil henge seg opp i at Robb har ei på si, og at Robb står fjellstøtt hos ham.

 

Tread carefully, your holding a jar of wildfire. Tror det kan være en god ide å ikke komme med "teorier" av noen slag og kun oppgi fakta fra serien slik Maury har gjort. En semi intelligent ikke-bok-leser vil gjerne ha plukket opp hvem som har lest bøkene, og hvem som ikke har det. Med en IQ over 80 ser de fort gjennom ironien din, Spartpus, og da bryter helvete løs. Gidder ikke mer Jotun syt nå, selvom han neppe er mannen som blir å legge to og to sammen :)

 

Selvom det for meg er veldig fristende å diktere ikke-lesere's mening over mot trygghet, slik at sviket kommer veldig brått på dem, ville det vært både feil, og gjennomskuelig. At Robbs sidesprang vil lede til hans, med fleres, død, er noe vi vet, med veldig stor sikkerhet. Alt annet enn å reflektere fakta fra tv-serien vil sende oss på tynn is. Også om vi bøyer det i retningen som passer oss best.

 

Men for all del, ga innlegget +1, og gliste litt. Kan ha en sammenheng med at jeg er ond, og egentlig, innerst inne, vil at enkelte skulle blitt spoilet.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Er dritforsikt med hva jeg poster, så er det slik at slike "stikkere" kan man ikke vite om er folk som har lest bøkene eller ei og blir det stående for lenge og det fjernes så er det ganske åpenbart at noe kommer til å skje. Generelt så bør vi frastå fra all sammenligning i hovedtråden og stort sett holde oss til HBOs viewers guide osv. Spekulering og kommentarer er egentlig ødelagt for oss. Litt synd at jeg har lest bøkene nå egentlig, for det er så mye underholdning i spekuleringa, håpet og ønskene som kommer med slike tv-serier :(

Lenke til kommentar

Følte jeg var litt på kanten i den andre tråden med det i Thommesen i grunn nevner. Men synes det bare virker som folk tar ting litt for lite seriøst, fordi det liksom ikke er sånn "i dag". Greit å få de til å tenke litt, selv om det kunne ført til at noen spørte om Frey går apeshit, som igjen ikke er er helt cool, cool, cool, cool.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Du glemte en cool. Til karen her over som nevner ting om at det vil føre til noens død osv, hvor har du det fra? Joda, Robb og hun ene har hatt seg - men det trenger ikke bety at han ikke gifter seg med Frey's datter, slik som faren gjorde.

 

Edit: Ja, det var nok noen som tolket det Spartapus som ironi, men det var nok flere som ikke gjorde det også. Det du gjorde med posten din var jo bare å vise hvem som har rett (forsåvidt min også nå, men skaden er jo alt gjort).

Endret av AnewZ
Lenke til kommentar

Altså, nå er det snart ti år siden jeg leste Storm of Swords så hvor mye husker jeg egentlig av hvordan det gikk med Robb og Frey? :xmas:

 

Selv om noen velger å spekulere i ironien vil de i verste fall kunne tenke seg at Frey stenger brua, eventuelt gir tropper til Lannister. De kan ikke forutsi RW. Jeg tror heller ikke ironien er så åpenbar for andre som den er for de som har lest SoW. Min spekulasjon er helt rimelig hvis man ikke kjenner historien.

Lenke til kommentar

@Spartapus: men du kjenner historien siden du har lest bøkene. Det vet nok mange ikke-lesere, og det var poenget mitt. Det var foresten ikke kritikk til deg, bare en genrell oppfordring.

 

@AnewZ: du fikk med deg at vi er i spoilertråden nå? Til den første paragrafen, du må omformulere deg, skjønte ikke helt hva du mener.

Lenke til kommentar

Selvom det for meg er veldig fristende å diktere ikke-lesere's mening over mot trygghet, slik at sviket kommer veldig brått på dem, ville det vært både feil, og gjennomskuelig.

 

Enig i at man skal være litt forsiktig. Når det er sagt så sitter jeg med inntrykk av at enkelte av de som leser i "no spoilers" diskusjonen har lest seg ganske bra opp på spoilere uten å innrømme det. Noen av spekulasjonene til disse treffer for godt til å bare være god "hunch". Så kanskje det er greit med noen falske spekulasjoner innimellom for å motveie disse. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...