Gå til innhold

Den Store XBLA-tråden


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Erfaringsmessig burde dere visst at innhold sjeldent/aldri kommer før 11 dagen det lanseres. Jeg sjekket Xbox før jeg gikk på jobb, og ingen Limbo der.

 

Været i Bergen er for øvrig perfekt til å spille et stemningsfullt spill som Limbo.

 

 

ja men når det er en klokke som telles ned og klokken 01:00 så får man beskjed av xbox at spillet er nå til salgs blir man litt irritert.

Lenke til kommentar

ja men når det er en klokke som telles ned og klokken 01:00 så får man beskjed av xbox at spillet er nå til salgs blir man litt irritert.

 

Forståelig, og pinlig at MS ikke greier å ha en nedtelling på sin egen side til innhold som de selv publiserer.

 

Dersom dere ikke får kjøpt det på Xboxen enda(er ikke hjemme så kan ikke sjekke) kan dere bruke denne linken her: http://marketplace.xbox.com/en-US/games/offers/00000001-0000-4000-8000-0000584109d1

Lenke til kommentar

Jeg har endelig fått prøve Limbo. Kombinasjonen av å være i sommermodus, kjøp av 360S og overføring av lagringsdata har gjort at det har blitt lite spilling på meg i det siste.

 

Jeg har kommet meg et lite stykke ut i spillet, og jeg liker virkelig det jeg har prøvd til nå. Stemningen er upåklagelig.

Lenke til kommentar

Da har jeg fullført Limbo. Det er uten tvil et av de beste XBLA-spillene jeg har spilt. Jeg satte veldig pris på den minimalistiske historiefortellingen, og jeg synes det ble gjort mye bedre enn i Braid.

 

Oppgaveløsingen var stort sett solid gjennom hele spillet, men det var et par puzzles som bydde på litt frustrasjon. Om jeg skal sammenligne det med Braid igjen så opplevde jeg Braid som en serie med puzzles. Limbo var som en reise.

Lenke til kommentar

Lite obs!!! Med live Arcade can være lurt å laste ned spillene dere har kjøpt siden flere gammle Arcade spill er fjernet fra live noen eks paperboy og mortal k ... back up spillene (dagens tips)

 

xSAMCOx på live

Jeg har aldri slettet et XBLA-spill :p Men de spillene der kan du finne igjen på Download History, faktisk. En jeg kjenner som lastet ned alt via Download History for 1 uke siden inkl. Mortal Kombat.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg Hydro Thunder i dag, kjeda meg litt og hadde råd til spillet. Skal ha det pluss Castlevania og Monday Night Combat iløpet av denne Summer Arcade. Tomb Raider kan ta seg ei pille for min del, en serie jeg aldri har vært intrisert i uansett.

 

Elsker Hydro Thunder, virker som et litt kort spill men gøy som faen. Angrer ikke på å ha brukt 1200MSPoints hvertfall. Minner meg litt om spillene jeg pleide å spille på spillehaller i utlandet på 90-tallet.

Lenke til kommentar

Du har vel kjøpt Limbo også?

 

Jeg snuste litt på Hydro Thunder i går. Demoen var underholdende den, men ikke nok til at jeg fikk lyst til å kjøpe det med en gang. Jeg skal vente og se om resten av årets Summer of Arcade er noe tess først.

 

Jeg har for øvrig kost meg en del med Game Room i det siste. Jeg kjøpte Shao-lin's Road, Mr. Goemon, Mega Zone og Scooter Shooter. Shao-lin's Road stakk seg ut som det klart mest underholdende spillet.

 

Fun fact: Jeg har kjøpt 6 spill til Game Room, og alle ble utviklet av Konami. Merkelige saker...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...