Jump to content
Sign in to follow this  
EmmJay

Anmeldelse: Battlefield: Bad Company 2 (X360, PC)

Recommended Posts

Veldig bra anmeldelse! Er det bare meg som synes de to første bildene på venstre side av artikkelen (3 mann går nedover i snø, og tre mann går nedover i "ikke snø") er mistenkelig like. Ta bilde #2, kast på litt insta-snø, så er de jo prikk like. Også et helikopter da. Men de poserer veldig likt iallefall, og posisjonene på folkene er nesten prikk lik.

 

*host*render*host*.

 

Edit: Når jeg ser nøyere på dem så er de ikke så like som de først virket. Kanskje det bare er sånn de tre folkene går.

Edited by Daniel André

Share this post


Link to post
Annonse

Veldig bra anmeldelse! Mye her var på en måte som "forventet", og enspillerdelen har jeg mest sett på som trening før den virkelige moroa setter igang uansett :)

Share this post


Link to post

Uten å ha et like stort grunnlag i form av spillertid er jeg klar over at jeg beveger meg på litt tynn is, men jeg klarer ikke helt se at spillet er like bra som MW2 var for min de (X360).

 

Kontrollene føles mindre nøyaktige, og en filleting som irriterer meg noe grusomt er hvor rett på man må komme på hindringer som f.eks trapper. Man kan ikke komme strafende mot en trapp, for med en gang du er en millimeter off på bunn, så står du og stanger. Føler at kontrollene er tyngre.

 

Samtidig har enspillerdelen til nå vært rimelig lite givende. Heldigvis har flerspillerdelen et stort potensial for meg som elsker å spille på lag, og gjør det med flere kompiser av gangen. Der kommer jeg nok til å hente en del spillertid.

Share this post


Link to post

Bare måtte registere meg og kommentere denne anmeldelsen;

Beste jeg har lest hittil.

 

Hadde problemer med PunkBuster i natt og i dag tidlig. Får håpe at reinstallasjonen før jeg dro på jobb gjorde susen.

Gleder meg så intenst mye!

Share this post


Link to post
Det eneste som hindrer meg fra å må ete min svette musematte med salt og pepper på, er at jeg skrev «betaversjonen». For med en gang du setter i gang med det ferdige spillet, føles den setningen like malplassert som en bever i et badekar.

 

Dere er noen fantasifulle djevler! :)

God anmeldelse by the way.

En skam om dere ikke skulle vinne Gullstikka pris! :)

Edited by René

Share this post


Link to post

Jeg syntes faktisk at enspillerdelen av Bad Company var bra jeg. Og det er faktisk den jeg ser frem til på BC2 også. Humor, artige referanser og en litt mer "jordnær" historie sammenlignet med MW2 appellerer ihvertfall til meg. En annen ting som var veldig bra med BC var hvor relativt store og åpne brettene var. Føltes ikke som på skinner. Håper virkelig at BC2 er lagt opp litt på samme måte. Blir vel litt multiplayer - men jeg gleder meg faktisk mest til en god singelplayer opplevelse. :)

Share this post


Link to post

Hvordan svarte kan det stå at "enspillerdelen er ikke noe særlig", og samtidig kan spillet få 9/10!?

 

Og i andre spillanmeldelser av andre spill, når enspillerdelen er super, og flerspillerdelen sies å være "mangelfull", så blir spillet trukket i hue og ræva når det gjelder karakterer..

 

Hva er egentlig greia med å så til de grader prioritere flerspillerdelen i spill?

 

Hva med å se saken fra oss andres synsvinkel, som i all hovedsak spiller spillene alene? Er ganske sikker på at det ikke er bare meg.. eller?

Share this post


Link to post

*host*render*host*.

Strengt tatt er alle spillbilder "render", men antar du mener 3ds-mockup i stedet for in-game.

 

Har forsåvidt en mistanke om at hvis bildene hadde vært pre-rendra, så hadde de som laget dem tatt seg bryet med å fjerne antialias-artifaktene og brukt langt høyrere oppløsning på Speedtree-objektene.

 

 

 

 

... btw: malplassert?

BabyBeaverinBathtub.jpg

Share this post


Link to post

Battlefield har alltid vært multiplayer spill. Bf2, Bf 2142 hadde ikke multiplayer del, men likevel fikk gode karakterer.

Share this post


Link to post

Noen spill er rett og slett bare enspillerspill, andre er flerspillerspill, og noen mestrer begge. Dette er for meg et flerspillerspill, tydligvis også for anmelder, så jeg har ikke noe problem med at karakteren blir stående på 9/10 pga dette. Kanskje dette burde vært splittet opp i to karakterer, men det blir igjen litt for mye tall på slutten av en anmeldelse, når det også gis seperat karakter per konsoll. Og for oss som kun kjøper dette for flerspillerdelen, noe de aller fleste faktisk gjør, ville det blitt misvisende å la endelig karakter bli 5/10 elns pga kampanjen.

 

Ellers en veldig bra formulert og skrevet anmeldelse, og selvsagt ekstra hyggelig for slike som meg som har valgt BFBC2 over MW2 å se at vi har valgt rett :)

Share this post


Link to post

Skjønner godt at at noen spill er mer det ene enn det andre, og for meg gjør det absolutt ingenting.. men, det var vel mer kommentaren jeg reagerte på: "enspilleren er ikke noe særlig". Det er bare slik at når det kommer spill som jeg selv anser for enspiller-spill, så kan det i konklusjonen stå: "Super enspillerdel, men dårlig optimalisert for multiplayer: 7/10". Har bare på følelsen at enspillerdelen har mistet mye fokus og det synes jeg er både dumt og trist..

 

Prøver stadig å hinte om at et spill bør få 2 karakterer, siden spill tydeligvis har to HELT forskjellige målgrupper: singleplayer-spillere og multiplayer.. Derfor blir karakteren noe missvisende.. Står fortsatt på dette og håper det blir tatt i bruk snart..

Share this post


Link to post

Jeg forhåndsnedlasta det i går over steam, og kan i dag nå kose meg med det. Jeg likte open beta veldig mye, selv om det ble 10+ timer på bare et kart så gikk jeg ikke lei.

 

Videre så synes jeg modern warfare sin måte å unlocke våpen og duppeditter er noe drit. Det tar lang tid, og er tildels uoversiktlig.

Samtidig skal forskjellige tulletekster poppe opp i vinduet øverst når du dreper noen i mw, eller om du dør eller hvasomhelst. Det føler jeg at jeg er fri for i bad company 2!

Share this post


Link to post

Er veldig skeptisk til dette spillet etter den store deprisjonen av et spill MW2 var. Eg er uansett glad dette spillet var rettet mot pc, siden dette tross alt er hjemmebanen for et skytespill. Å spille skytespill på konsoll er som en hund skal gå, komisk og fascinerende å se på, men langt i fra optimalt. Ja eg har konsoll og elsker det og.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...