Jump to content

Suder

Medlemmer
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)
 1. Noen som vet hvor man kan kjøpe v2 av dette VR settet?
 2. Battlefield, ratchet n clank, god of war, killzone, halo, infamous, gran turismo, forza... hva har ikke oppfølgere her? Skuffende iforhold til hva da? De andre konsollene kjører jo på med minst like mye oppfølgere og etablerte konsepter. Nintendo er vel ofte blant de mest innovative på gameplay. Eneste med nintendo som skuffer er at konsollen ikke er "nextgen" med tanke på hardware - Men HD rekker for min del Jeg er vært Nintendo fan siden jeg fikk min super Nintendo og derfor prater jeg bare om Nintendo og bryr meg ingenting om hva de andre gjør. Under GC gav Nintendo ut så mange originale og eksklusive titler at jeg ikke fikk råd til å kjøpe dem alle. I dag ble det ikke vist en eneste eksklusiv AAA tittel. Og det verste av alt var alle oppfølgerne som ble vist reine kopier av det spillet som kom før. 3D Mario spillet. -> Har det på 3DS. Mario Kart -> helt likt de 3 siste spillene jeg har spilt. Donkey kong -> helt likt som forrige spill bare nye baner. Som Nintendo fan er jeg lei av å spille samme spill, bare med nye baner. Jeg vil spille spill som jeg ikke vet hvordan opplevelsen blir før jeg har spilt det. Jeg har lyst til å glede meg igjen! Resident Evil 4, Super Mario Galaxy var jo gode eksempler på hvordan du lager en oppfølger og gjør til et helt nytt spill. Ikke et spill som ble vist i dag jeg ikke kunne forestille meg i blunde hvordan det utspiller seg fra begynnelse til slutt. Du kan bar spille New Super Mario bros så pass mange ganger til det ikke er morsomt lengre..
 3. Oppfølger etter oppfølger og ingenting nytt. Dette var skuffende...
 4. Dette så direkte ikke bra ut. Russerne er terrorister. Alle action sekvenser er skriptet som bare det. Ingen frihet. AI som er skripted, dumme som dokker og har ikke blitt ett skvett smartere de siste 10årene. Sånn har alle krigspill vært de siste årene. Dette spillet gir verken noe nytt eller farandrer på formelen. Hva blir så sigleplayeren for bf5. Enda en russisk terrorist og hans hær som skal drepes av en squad på 5 mann og enda flere action scripted evens enn før? Spilte singleplayeren i bf3 i 20min, så orket jeg ikke lengre. Minnet litt om den nye die hard filmen. 1,5t action uten mening. Blir nok en stund til jeg kjøper et krigsspill for å spille single playeren.
 5. Synd det er slik. Må nok takke sjefene i EA for at The Old Republic ble som det ble
 6. Alle quest i spillet er drep X quest. Jeg har bare sett 1 quest som ikke er det. Når du får et quest "plukk opp X gjenstander" så plasserer de bare 10 mobs foran den itemen som du må drepe. Derfor tar det ikke så lang tid å skjønne at hver quest i spillet er kill 10mobs q. Og statistisk sett så dreper jeg mest mobs der jeg må plukke opp items. Derfor er det ingen varisjon på questene. De er gørrkjedelige. Det eneste som er forskjellen er teksten i questen som forteller deg kill 10 stk eller puck up 3 items. Du vet fra erfaring du gjør samme drit på begge oppdrag. Nei. Ingen mmo jeg har spilt(har ikke spilt så mange) som har så kjedelige quest som tor. TSW har f.eks 3 typer quest og du merker enorm varisjon mellom alle 3. En må du bruke hode, en må du bruke dine plattform skill og siste er vanlig pickup/kill quest. Men til og med de pickup questene er 100 ganger bedre enn tor. Eksempel når du skal gjøre en quest objective på en pc i tsw må du bruke den fysisk der du må bruke tastaturer ditt for å gå inn på de forskjellige menyer og skrive inn passord. I tor er det bare en museklikk på en pc og questen er ferdig. Herregud hvor simpelt og kjedeligt! Jeg har ikke brukt hode i et quest i tor.
 7. Hvis du synes å gjøre god dps i aoc er lett, da har du nok ikke spilt det. Jeg spiller det fortsatt etter 3,5 år og raider t4. Gear i aoc har lite å si, mens skills har alt. Nå har jeg ikke spilt tsw på høyt nivå og regner med at kampsystemet er mer kompleks på høyt nivå. Men det er fotsatt kjedeligt i fohold til AoC. TSW kampsystem er lett beskrevet som: å vente på cooldowns. Men ja, det er nok lite respons fra fiendene som er det største problemet. Etter å ha trukket på knapp 1 ti ganger og ikke har hatt en følelse at du har truffet noe, det ødelegger moroa. I tilleg kunne man brukt knappen R til å reloade pistolen selv for å gi bedre følelse at du skyter med pistol.
 8. For min del ville jeg ha sett kampsystem som likner 3pers skytespill. Mer som terra har. Å sikte på hodene til zombier ville ha gjort det mye morsommere. Det verste var når jeg spillte pvp i secret world med mappen hvor det var 150 spillere. Når 50 motspillere kommer mot deg, er ikke tabbing noe gøy. Du er død før du har rett target. Å klikke på targets er heller ikke noe enklere i kaotisk situasjon. Det gjør ikke noe enklere at animasjonene ikke gir respons når du treffer noen. At kampsystemet blir forbedret tviler jeg ikke på. Men for min del trenger det mer en overhawl
 9. Kampsystemet er simpelt gørr kjedeligt. Det kjedeligste jeg har spilt i noen mmo. Ingen bruk av hode, bare presse samme knapper om og om igjen. Mobsene responser ikke heller til skaden du gjør. Se en video på youtube av combaten i tsw og still spørmålet, ser dette gøy ut? Svaret finner du i komentarfeltene under videon.
 10. Anbefaler deg å teste ut Guild Wars 2 hvis du får muligheten. Der har du realtime elementer, grinding borte og et PvP system beregnet for e-sport .Jeg er akkurat som deg, om folk hadde betalt meg 50000 kroner for å spille dagens MMO hadde jeg ikke gjort det. Guild Wars 2 blew my mind ihvertfall. Synes man hører det der støtt og stadig. Det må da være noen form for grinding i spillet? Personlig synes jeg grinding er et glimrende aspekt ved MMOer, ettersom det er godt og avslappende å bare grinde litt mens man ser på TV eller noe sånn Problemet er at old republic har ikke et quest hvor du ikke må drepe 10+ mobs. Det er ingen variasjon mellom questene. Ikke et quest må du bruke hode. Å plassere 10 mobs foran en gjenstand du skal plukke opp, gjør ikke questen noe anderledes. Og jeg skal si deg, du går nok lei til slutt av å drepe samme mobs om igjen. Etter 4 år med samme type mmo er jeg dritt lei.
 11. Old republic er det mest skuffende spillet jeg noen gang har spilt. Jeg ble så skuffet at jeg endte opp å kjøpe rogue squadron 2 (et starwars spill fra 2002) som verfall hadde ekte star wars feeling og ikke var en wow/eq klone. Gidder ikke å nevne alle de hundre eksemplene som gjør old republic til wow in space fordi jeg får vondt i hode å bare å tenke på det. Synd at de tråkket på sw fansen med dette spillet fordi nå får vi ikke et nytt starwars mmo i nermeste 10 årene garantert.
 12. Digget Crysis 1 og enda mer Warhead. Crysis 2 måtte jeg nesten ha betalt for å spille. Så skuffet at Crysis 3 skal jeg bruke til dopapir hvis det kommer ut. Grafikken var heller ikke noe å skryte av Crysis 2.
 13. Det står på andre nettsider som la ut samme trailer igår eksempel hvis du går inn på gametrailers
 14. Det var aldri en diskusjon om WoW vs SWTOR. Det var en diskusjon om at SWTOR kopierte litt for mye av WoW/Everquest mer enn det de trengte. Jeg elsker Star Wars og klarer bare ikke å spille et spill hvor min Jedi minner meg mer om min Warrior fra WoW. Eller det at oppsettet av spillverden og gameplayen føles alt for likt noen spill jeg spilte for mange år siden. Men skal gi spillet definitivt en sjangs siden Bioware har laget noen av de beste spillene jeg har spilt. Syntes det bare var rart at så få føler det samme....
×
×
 • Create New...