Jump to content

Yalokin

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Yalokin

 • Birthday 12/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Greit med automatvåpen ettersom den lave tickraten blir litt for åpenbar når man skyter en og en kule...
 2. Er vel her de kommer med mikrotransaksjonene som de så stolt sa de ikke skulle ha i cyberpunk 2077 når det var så mye oppstyr rundt det sist... jaja.
 3. År etter år skriver folk akkurat det samme som deg Det er vel kanskje fordi det er sant :/
 4. Nå var jo ikke tf2 gratis før en stund etter de la det til, og ikke CS heller. De to spillene har vært med på å skape loot box problemet som vi kjenner det i dag, så ville ikke sagt at de bare gjør ting helt "rett"
 5. Vel, alle utenom left 4 dead, portal og half-life. Det var jo nesten de som gjorde gambling mictrotransactions mainstream om man ser bort ifra fifa... Og i mine øyne er det den verste sorten...
 6. Jeg liker egentlig at Valva får litt konkurranse. Kanskje de får ræva i gir å lager noe nytt snart istede for å bare leve på microtransactions og salg av andres spill...
 7. Får man mye igjen for å oppgradere til ps4 pro for GOW, eller er det ikkeno poeng i det?
 8. Helt enig, men nå kommer jo patch 1.0 til pc i desember såvidt jeg husker, så da er jo spillet ikke lengere i early access. Vil tro det kommer til xbox med patch 1.0?
 9. What? Hot Pursuit (både det originale og remaken fra 2010) var jo suverent. Hvem er det som har drukket egentlig? :-) Hva var det i Hot Pursuit som gjorde det så bra egentlig? tenker selv at nfs 15 er samma greia bare med flere valg på alle måter. veityper, tuning etc.. Btw, var det "oppdragene" og verdenen som tok det fra 10 til 5 ?
 10. Nå sitter jeg her med ferdig nedlastet spill og nedtellingen er over. Vil inn nå xD! common servers!
 11. Har tenkt det samme, at jeg er da en grei strategispiller men på nette får jeg deng xD
 12. Oh yes! en 10'er, nok en bra anmeldelse gamer Har spilt de to forje og kan ikke vente på den siste biten av Kratos sin trilogi, så jeg har bestilt xD!
 13. Dette høres neste bedere ut en jeg forventet har kjøpt spillen for noen dager tilbake uansett da xD
 14. Vet du om det er noe man må vise fram når man kommer dit for å slippe inn ?
×
×
 • Create New...