Jump to content

EmmJay

Medlemmer
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)
 1. Denne tilleggspakken tilfører Battlefield 3 en helt ny dimensjon. Anmeldelse: Battlefield 3: Close Quarters (PC/PS3/X360)
 2. Når Battlefield danser tango med Call of Duty. Les hele saken
 3. Diablo III er intet annet enn en klassiker. Anmeldelse: Diablo III (Mac/PC)
 4. Klikk-klikk sier musa når djevelen byr på seg selv. Les hele saken
 5. Vi håper virkelig at sommerens fotball-EM ikke blir like tafatt som det offisielle spillet. Anmeldelse: UEFA Euro 2012 (PS3/X360)
 6. Blodfattig og småtrasig fotball-EM. Les hele saken
 7. Trials-spillet er blitt noen kubikk større siden sist. Anmeldelse: Trials Evolution (X360)
 8. Noen kubikk større siden sist. Les hele saken
 9. Kom ikke til en pistolkamp bevæpnet med kniv. Les hele saken
 10. Mass Effect 3 er seriens beste spill. Anmeldelse: Mass Effect 3 (PS3/X360)
 11. Jeg har sannelig nevnt at spillet kommer til PC også, nederst i omtalen. Jeg skulle selv ønske jeg fikk spille det på PC, men vi fikk aldri den versjonen.
 12. Aspirerende ledestjerne eller et prosjekt på vei mot graven? Les hele saken
 13. Joda, men det er dog ett poeng at du også som anmelder ga MW2 9, enda det er ett spill som stort sett resirkulerer MW1, og i tillegg innskrenker spillerens muligheter og fleksibilitet. Når du vet det du gjør i dag, tror du at du hadde gitt den samme karakterer igjen? Anmelderene lar seg jo også rive med i dette. AtW Jeg er uenig i at MW2 kun sto for resirkulering av MW1. På enspillersiden gjorde de flere ting som forbedret spilleopplevelsen og hadde implementert en rekke morsomme ting i spilldesignet rent utenom det som skjedde i selve geværsiktet. På flerspillersiden kom de med en fantastisk Spec Ops-modus som la opp til samspill på en flott måte, samt at de pusset ytterligere på konkurransebasert flerspiller (dog det ble ødelagt i tiden etter). Det er flere karakterer jeg angrer på i ettertid, både i den ene og andre retningen, men jeg vil ikke si at jeg angrer spesielt på karakteren til MW2, da jeg har hatt utallige morsomme timer med det. Jeg føler at MW2 var den foreløpige peaken for Call of Duty-universet, og ser vanskelig at de skal komme seg over den med dagens mindset. Anmeldere lar seg nok påvirke ja, men jeg tror jeg vil kalle meg selv en moderat røst i denne sammenhengen, ettersom jeg til stadighet får tyn for å gi for lave karakterer
×
×
 • Create New...