Gå til innhold

Dashboard høsten 2009


kewell79

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du får faktisk ein 500 GB til under 600 kr, eg kjøpte ein sånn til PS3-en for eit par veker sidan. Tok meg 2-3 minutt å bytte disk, totalt ca 3 timar inkludert backup og restore til ny disk. But I digress...

 

Eg kjøpte ein 120 gig WD-disk (WD1200BEVST) frå eBay, betalte vel drøyt 350 kr inkludert frakt. Har flasha den med ny firmware, og den fungerer heilt fint.

 

Skulle MS mot formodning finne på å blokkere både MUs og HDDs ved neste NXE-oppdatering vil det bli eit j**lig oppstyr. For min del betyr det at eg ikkje kjem til å betale for Live Gold, og det blir garantert ingen kjøp på Marketplace. Det er på tide at MS skjerper seg på akkurat det punktet og enten setter litt meir fornuftige prisar på lagringsmedia ELLER tillater at ein kan sette i kva som helst 2.5" disk.

 

Sistnevnte skjer vel omtrent samtidig med at helvete fryser over...

Lenke til kommentar

Så lenge det ikke blir nettleser, så synes jeg det er greit. Nettleser er ikke noe jeg ønsker på konsollen, siden den blir garantert noe i nærheten som PS3 sin som er crappy(muligens dårligere og).

 

Facebook og Last.Fm er jo fine tilegg, som de fleste kommer til å bruke vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Min 120 gb hdd som jeg kjøpte på ebay virker helt fint. Selger skrev original da men, har mine tvil til 330 kr. Har vi fått bekreftet at uoriginale disker ikke skal virke etter oppdatering?

 

edit: leide forresten en hd film på zune marketplace idag. Nice! :) Burde dog hatt flere filmer og valgfrie norske undertekster, men får anta at dette kommer etterhvert.

Endret av PaulKemp
Lenke til kommentar

Hvordan var utvalget på filmer?

 

Kom inn på det som jeg antar er 2. bølge (kl 18.00), men har ikke fått oppdateringen ennå. Det at Twitter og Facebook er sperret for folk under 18 år er forresten latterlig. Facebook vet jeg holder 13 års aldersgrense, og da blir det litt småteit å ha 18 årsgrense på Xboxen. Det var vel slik det var med MSN på Xbox for noen år siden, og da ble det vel endret?

 

I tillegg er det kjipt at Last. FM ikke er tilgjengelig i Norge, ettersom det virket som den feteste nye funksjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...