Jump to content

PaulKemp

Medlemmer
 • Content Count

  886
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. ...og hva har han fått av Microsoft for å bytte plattform? Tipper han sikret seg noen årsinntekter der.
 2. Dette er feil. iOS støtter strømming til Chromecast. Bruker det daglig selv på youtube, NRK, Eurosport, netflix, twitch og plex (som du nevner). Chromecaststøtte er det apputviklere selv som legger inn.
 3. "Zowie har ikkje inkludert RGB i produkta sine i denne omgangen. Du får heller ikkje noko programvare å leike med – som kan vere eit minus for nokon." Dette er det største plusset imo
 4. Dette er spennende nyheter. Solide og driftssikre mus leveres nok en gang fra Zowie. Et av de desidert beste argumentene er at mus leveres uten software, kun med hardware knapper. Dette er noe jeg skulle ønske flere produsenter tok etter. Ikke nok med at man må laste ned programvare fra andre produsenter, men hos Razer må man i tillegg logge inn for å endre dpi. Et hån mot brukervennlighet.
 5. Nå begynner det virkelig å ligne noe på tablet fronten. At iOS / Android kontra et PC OS (Windows / Mac OS) ikke gjør de samme oppgavene like bra er vel strengt tatt forventet. Og det er helt klart enkelt arbeidsmåter hvor en vanlig pc er svært vanskelig å slå p.t. Folk har vært inne på det med remote desktop, og app development feks, terminal etc. iPad 2018 er myntet på de som jobber kreativt, gjerne med tunge desktops og tegne-tablets ved siden av. De har nå et dyrt men godt alternativ på farten. Når jeg tenker meg om, er det svært mange av mine arbeidsoppgaver som kan løses meget godt på en tablet som dette. Og mange av de som går raskere på en tablet kontra en pc. Det er noe med batteritid, og applikasjoner som er skreddersydd for OSet som fungerer meget godt. Spesielt koblet sammen med et godt tastatur. Jeg hadde for noen år tilbake en iPad pro 9.7", og foretrakk den fremfor laptopen til enkle arbeidsoppgaver. Mail, MS Office (notater) web, og noen kreative applikasjoner fungerte bedre enn på pcen. Så det er spennende tider. Nå får vi håpe at Kirim (huawei) eller noen av android SoC'ene kommer tilgjengelig på tablets også.
 6. >De ser også for seg en mulig løsning i fremtiden hvor barna kan ta med seg selve grisen til butikkene og betale ved hjelp av NFC. Mtp furoren rundt lanseringen av Apple pay, med vipps (og monopolisten DNB) i spissen: Lykke til med dette!
 7. Uenig i mye av dette her, føles det fremstilles utelukket som om spilluitviklere er grådige og utnytter barn. Noe som er tilfellet noen ganger (Fifa) mens andre ganger ikke (Overwatch). Skal spill være gratis, eller rimelige, må det komme penger inn. Alle kan ikke være Rockstar, Blizzard eller CD Project Red. Det er ikke sånn at de fleste spillutviklerere daglig drikker Champagne ved siden av kaviarsmørbrødet. Dette er en tung business å drive i, ofte er det flere år med tunge investeringer, i et produkt man ikke vet responsen på - før det slippes på det åpne markedet. I mitt hode har mange folk også urealistiske forventninger, mange forventer at man skal kunne spille et spill gratis. Gratis er defaulten. Men hvis spillene er gratis - må utvikleren få inn betaling på et eller annet vis. Lootboxer er ikke det beste, men det er det siste forsøket (pre-order, DLC bonus etc) for å minimere risikoen og få tilbake investeringen gjort i forkant. Det som må gjøres er å 1) justere ned agressiviteten, 2) fjerne markedsføring mot barn, og 3) seff stoppe ting som skin gambling.
 8. 3 med lang rekkevidde blir bra. Den legger seg jo noe over Kona, Leaf med 60 kWh, og de andre som kommer i pris, men til gjengjeld har den Tesla teknologi (softwarepakke). I norge er det hele GARANTERT et marked for en litt mindre Tesla som koster rundt 450.000.
 9. Bra anmeldelse. Fristende å spille dette mår høstmørket setter inn. Kan dere skrive hvilken plattform spillet kommer på på PC? For eksempel «Steam (PC)». Sånn at vi slipper å sjekke hvem av de utallige PC plattformene spillet faktisk kommer på. Takksam!
 10. Kona ser jo super ut, men andre halvår 2020 er for lenge å vente for de fleste av oss. Hadde den vært tilgjengelig i dag ville den solgt i bøtter og spann. Spørs om den klarer å kokurrere mot Leaf med større batteri, Tesla Model 3 SR og flere andre i 2020. Det kan være mange biler som havner i dette segmentet. Og den fronten? Ser for meg norsk vinterføre med slaps, hvor de små firkantene blir fyllt av støv og drit. Skjønner meg ikke helt på den deisgnen.
 11. Noe Phil Spencer faktisk også nevner intervjuet over. At balansen mellom GPU og CPU blir bedre i neste generasjon. Dette, og en haug av andre fornuftige ting.
 12. Se på eierskapet i Vipps. Det er over 100 banker som er med i den koalisjonen der. Samtlige av de ønsker ikke Apple pay velkommen i Norge. Hvorfor? Fordi Apple pay konkurrerer med Vipps. Dette er et monopolistisk og kokurransehemmende trekk av DNB pga sitt eierskap i Vipps. Dette er en sak for konkurransetilsynet i mine øyne. Oppfordrer folk til å melde inn saken dit. Nordea? De har ikke eierskap i Vipps og ønsker naturlig nok denne tjenesten velkommen. Og til Apple haters, hva skjer når Android pay og Samsung pay kommer? Samme regla da, så støtt apple pay selv om du ikke har iphone. Dette hander om valgfrihet for forbrukere.
 13. Her taper forbrukerne, fordi monopolisten sier nei til konkurranse. Hvis vipps er en suveren tjeneste vil den vinne frem, selv med konkurranse fra Apple Pay, Googles og Samsung sine betalingstjenester.
 14. Nei? Det er jo nettopp en av de tingene denne saken handler om. Voksent innhold blir lovlig på steam det, så fremt det ikke portretterer noe ulovlig eller er trolling.
 15. Dette her er jo vanvittig interessant. Denne knuser jo dagens Ioniq, leaf og golf. Prisforskjellen mot de er lite å snakke om. Model 3 med samme rekkevidde havner på 470.000 minimum antar jeg. Og Kona har potensielt kortere leveringstid.
×
×
 • Create New...