Gå til innhold

Hvor handler dere spill?


Anbefalte innlegg

Steam siden jeg studerer utenlands og dermed fremdeles handler i USD, men spørs når jeg kommer hjem til Norge til jul. Irriterendes for jeg liker ha alt på et sted, og foretrekker elektronisk handel. Er det noen andre som har et steam-lignende konsept med launcher og auto-update etc?

 

Har uansett ikke blitt så mange spill i det siste siden jeg bare har en bærbar, men planlegger å hamstre litt med USD før jeg reiser hjem til fremtiden :)

 

 

Impulse har jo det, da igjennom klienten sin "Stardock"

 

EDIT: La inn sitat, ble ny side :(

Endret av Batabusa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøper alt på Steam, hvis det går. Foretrekker steam overlay på spill :)

Du vet at du kan legge inn alle spill på steam så de får overlay ja? Bare trykk på "add non-steam game...". Hvis du da starter spillet via det nye ikonet i "games" listen din vil du da få tilgang på "steam-overlay" i spillet.

steamlol.th.gif

Er fullstendig klar over fenomenet :) Blir ofte noen småfeil med det likevel, og jeg synes det er greit å kunne laste ned spillene når jeg vil.

Lenke til kommentar

Noen som har sjekket ut GAME i Oslo? Ser ut som om de vil ta opp konkurransen med Game Stop. Noen som har testet dem og gjort seg opp en mening om de kan måle seg med Game stop eller ikke?

 

Og preplayed.no? Noen som har testet?

 

Snakker du om den knøttlille butikken helt nederst i Karl Johans gate med lilla skilt hvor det står "GAME"? I såfall så synes jeg den har altfor lite utvalg, trangt lite lokale er sikkert grunnen.

 

 

Jeg kjøpe "Mortal Kombat VS DC Universe" til PS3 på preplayed.no, var ikke noe problem det. Møtte han som solgte det her i oslo. Ripefritt, fikk pruta litt og :D

Lenke til kommentar

På nett handler jeg vanligvis på CDON.no (bra frakttider og liker muligheten for å ikke forhåndsbetale). Titter innom Elkjop.no og sjekker om de har bra release-priser utenom det er det vel Platekompaniet.no. Nå som Game har fått opp norsk nettbutikk skal jeg se om de greier noen bra tilbud.

 

Når jeg handler fysisk i butikk er det Game nederst i Bogstadveien jeg bruker. De har mange 2 for 399 tilbud som er gode, greie priser på brukte spill og hyggelig betjening. Utenom Game så ender jeg ofte opp innom Platekompaniet i Bogstadveien og plukker opp et par titler hvis de er billige.

Lenke til kommentar

Impulse ligner på steam :)

 

Bruker selv steam fordi jeg foretrekker å ha alt på et sted. Vurderer å kjøpe litt mer fra Impulse. Har bare et spill defra foreløbig "Sins of a Solar Empire" Og det var så absolutt verdt kjøpet. Men så kommer det nok aldri på steam og det samme gjelder alle de andre glimrede tittelene fra Stardock.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...