Jump to content

Bata

Medlemmer
 • Content Count

  1997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Microsoft er jo antageligvis allerede i startfasen når det gjelder nexte Xbox, så det er ikke så mange år igjen. Kilde.
 2. Hva vitsen er med å ha to forum for lille Norge? Det er flere enn to, men to konkunransedyktige forum, og ser du ikke vitsen med å ha et alternativ til diskusjon.no? Hvorfor skal vi ha monopol? Ett stort forum med sine sett regler ? Diskusjon har blitt så stort og har vært så stort lenge at forumet ikke lengre har personlighet, alle "radikale" meninger blir druknet ned av nay sayers og politisk korrekte meninger. Rett og slett kjedelig å være der.
 3. Da takker jeg for meg. Ikke at jeg har vært no særlig til deltaker av forumet, men diskusjon.no er bare en saueflokk. Er permbanna der iom at jeg ga faen i alt når gamer.no stakk derfra. Og nå går de tilbake til å ha et søppelcommunity. Gode greier.
 4. C & C Tiberian Sun. Schwær blekke.
 5. Gratulerer, har vært fast bare halve tiden. :o
 6. Før spillet er sluppet så blir det bare meningsløse spekulasjoner, klart frostbite 2 er allerede i bruk i Bad Company 2, men det gir bare indisier, vent til spillet er sluppet, da kan man komme med et mer konkret svar, alt annet her blir bare synsing eller kvalifisert gjetning. Mistenker dette mest for å være show-off, gratulerer. Du har kjøpt deg ei kraftig maskin.
 7. Er helt i mot disse kriteriene for vurdering av anmeldere. Det er jo nettopp de som tør å gå utenfor rammene som leverer de gode anmeldelsene! Selvfølgelig, det må ikke nødvendigvis være sånn, men anmeledere må tørre å ha egne meninger og det bidrar dette deffinitivt ikke til! For all del, "sterke karakaktere" som Yathzee vil nok ikke la seg påvirke i like stor grad av sånn bullshit, som jeg velger å kalle dette, men sider som gamereactor vil jo bli skrytt opp i skyene, latterlig spør du meg. Ikke at jeg har noe direkte i mot gamereactor, det er bare at de ikke leverer varene.
 8. Hadde samme problem (G5 '07), så bytta jeg til MX518 og har ikke støtt på problemet. Hatt MX518'n lengre enn G5 musa nå. Konklusjonen: MX518 = WIN.
 9. Haha, er ikke så ny til RTS at jeg trenger campaign for å lære basics, jeebus har spilt RTS siden WC II, dog aldri spes serriøst da. Tenkte jeg kunne legge litt tid i SC II og bli litt mer skilla enn snittet. Men føler ærlig talt ikke at jeg lærer mye av wikiartikler om buildorder, vil heller spille med noen som har erfaring og kan spillet tvers igjennom, trenger ikke være en platinumleague dude helelr da
 10. Er det noen her som er skilla og kan schoole meg i basics her? Sånn proper build-order for div. taktikker osv?
 11. Til det har jeg bare en ting jeg skulle ha sagt. TURDBINE! (også kjent som CTF_Turbine) Der brukes både spies og engineers, omtrent hver runde. Spioner brukes faktisk ganske mye, ofte for å plukke medics på et pent tidspunktl. Altså, engineers brukes ganske ofte på CTFkart, nå kan det diskuteres hvor mye CTFkart faktisk spilles, men de finnes ihvertfall i map pool.
 12. Alle klasser blir nok brukt. Ikke i like hyppig grad, men det blir de jo ikke public heller. Og ja, noen av de "nye" våpnene, blant annet medic-updaten funka fint.
×
×
 • Create New...