Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg det nye spillet Anno 1404 og synes det er kjempe bra! Noen andre her som har det eller tenker å kjøpe det?

 

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295">

 

System Requirements:

CPU: Pentium 4, 3GHz or similar

GPU: DirectX9 compatible graphics card, Shader2 with at least 128 MB RAM

Memory: 1 GB

Operating System: Windows 2000, XP or Vista

 

Et spørsmål for de som er kommet et stykke i campaign:

Hvordan gjør man ferdig den questen med å redde alle de kidnappede ungene? Jeg har funnet og reddet to av seks. Men skjønner ikke hvor jeg går deffra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

P4 3GHz = En CPU som var standard for vel 5-6 år siden. Med andre ord, CPU-kravet er ikke høyt en plass.

 

En advarsel om DRM: Spillet kan kun installeres på 3 maskin-ID'er (dvs om du oppgraderer hovedharddisk eller CPU eller lignende, så regnes det som ny maskin-ID).

 

Aka, 3 oppgraderinger / installasjoner (på ny ID), og du må ringe support for å få nye aktiveringer.

 

Har du det da installert på 3 PC'er, og oppgraderer en av dem, får må du ty til telefonen...

 

Samme pisset som EA prøvde seg på med Spore.

Endret av krifos
Lenke til kommentar

Syntes campaign er ganske bra sålangt. Funker veldig greit som innføring i de nye elementene i spillet, selv for en som har spilt alle de andre spillene før.

 

Dessverre er det en bug i chapter V som gjør at jeg ikke får fortsatt spillet... En quest der jeg skal beskytte noen med 3 båter, men ingenting skjer - har googlet litt og det er noen få andre som har samme buggen. Samtidig er det mange som har kommet forbi dette punktet, så jeg får vel bare starte på nytt...

Lenke til kommentar

Har kopmmet til akkurat samme punkt som krifos, får ikke fortsette fra chapter 5. Tror grunnen er at man trenger indigo for å fullføre noen av "questene" fra han monken (lage bøker) Og for å lage indigo må man ha neste envoys (neste level av nomads).. For å få dette må man ha 100 prestige points, som jeg ikke vet hvordan man får.. Står ikke noe om de i manualen heller, dårlige greier.

 

En annen ting som irriterer meg litt er at spillet ikke viderefører det du har bygd over til neste chapter, det resetter seg til en slags default av hva du skulle ha bygd på hvert chapter, men men, ikke så altfor farlig.

 

Men ikke misforstå meg, spillet er genialt, har kost meg i mange timer allerede :D

 

EDIT:Jeg fant det ut! For å få prestige må di gi gaver til Al Vizir fyren, det er scrolls eller lignende som du får av quest rewards osv. Det ligger et scroll i det ene warehouset på den ene desert øya, hent det med båten og lever til Al vizir, og vips, there you go :D

Endret av Saddlefall
Lenke til kommentar

Anno 1404 er virkelig en verdig oppfølger til de tidligere spillene, har vært med siden 1503 og det har bare blitt bedre og bedre for hver gang. Spesielt glad i den store variasjonen og detaljene i verden rundt meg.

 

Eneste minuset jeg har oppdaget så langt er mangelen på animasjon på vannhjulet i diverse bygninger som benytter seg av det. Se bilde.

 

Ellers er alt satt til maks og det flyter smertefritt.

 

post-63-1098380276_thumb.jpg

Endret av Desdichado
Lenke til kommentar

genialt spill. kan ikke si jeg kan anno spillene noe spess, men koser meg nå med byggingen osv.

 

noen som har noen tips da?

tips angående egentlig alt hehe.

største problemet synes jeg er pengene, selv hva jeg gjør så tjener jeg aldri mye... makes en 12+ og da går det evigheter å tjene noe gull for å klare å bygge seg større.

 

noen tips?

Lenke til kommentar

Vel et tips for penger er å handle overskuddet av råvarer. Kan virkelig gjøre forskjelller. Solgte en del i går og fikk opp til 20k for en skipslast med varer. Det var riktig nok et stort handelsskip som var forbedret og ganske sent i spillet. Hvis du selger dyre råvarer som du får mye for eller ferdige varer tjener du mer.

 

En annen er å bruk handelsruter, og kontroller en gang i blandt hvordan det går med dem.

Lenke til kommentar

Til Keyanza: Som pertm sier så er det lurt å sette opp handelsruter. Kan være litt vanskelig å lære seg i begynnelsen, hadde problemer med å lære det selv i campaign som fungerer mye som tutorial. Er vel egentlig nødvendig med handelsruter for å kunne tjene noe bra, ellers kan du jo øke skatten til innbygerne i byen som du sikkert vet. Bare trykk på et hus til en innbyger å øk litt på den baren der. Ellers kan du lage et (husker ikke navnet atm) handelshus på kaja hvis du har kommet til det stadiet. Da kan du legge ut varer som du kan selge og forbipasserende kan kjøpe ting fra handelshuset ditt. Fungerer mye som handelsruter men de andre kommer til deg for å handle istedenfor :)

Lenke til kommentar
Eneste minuset jeg har oppdaget så langt er mangelen på animasjon på vannhjulet i diverse bygninger som benytter seg av det. Se bilde.

 

Snakk om å følge med da, er kun når bygningen ikke er i bruk at hjulet står stille *duh*

 

Tips for å tjene penger, som de sier over meg, lag mer enn du trenger av ting som selger bra til god pris. F.eks rep og verktøy, sett det så til salgs fra kaia de, du får mye mer for varene når de kommer til deg for å handle enn om du må reise til de.

 

Kjempespill!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...