Jump to content

Lexiboij

Medlemmer
 • Content Count

  1636
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 :)
 1. Har en Cooler Master G750M, 750W som går som et skudd enda. Tenkte ikke på RAM, sitter på DDR3 så det blir en oppgradering der også. Takk for tipset! Da tror jeg det blir AMD i denne omgangen.Takk for hjelpen! :-)
 2. Hei, maskinen min synger på siste verset med en Intel I5-4760k og GTX 770 så da tenker jeg 2020 blir året hvor jeg endelig påkoster dråget litt ekstra. Starter med CPU og HK. Har prøvd å lese meg litt opp, men vil veldig gjerne ha litt mer rutinerte øyne på saken. Bruken er primært spill og sikter på å ha en grunn til å kjøpe en 1440p skjerm med 144hz i løpet av året. Overklokking styrer jeg unna utenom OC genie eller tilsvarende.Har plass til ATX. Det jeg har sett meg ut er følgende: Intel Core i7-10700KF + ASUS ROG Strix Z490-G GAMING(WI-FI) med en Cooler Master Hyper 212 Black Edition vifte*. Totalt 7,5k Vil jeg få noe ekstra eller gå glipp av noe om jeg går opp eller ned 500 kroner på hovedkortet? Samme gjelder for så vidt CPUn og i5 vs i7. *Regner med at jeg må bytte ut vannkjølingsenheten som er like gammel som resten av maskineriet. To kjappe: Har en 6 år gammel 750 watts PSU. Satse på 6 år til, eller bytte nå som jeg først er i gang? Vurderer å bytte skjermkort i påvente på 3000-serien til NVIDIA. Har det noe å si hvilket merke skjermkortet kommer fra med tanke på de andre komponentene? Håper jeg har fått med all nødvendig informasjon, om ikke skal jeg prøve å utfylle.
 3. Sjekk ut couchsurfing.com. Finnes folk som gjerne tar imot gjester for lengre perioder, 1-2 måneder tror jeg det er få som ønsker, men er ikke noe problem å finne andre hosts. Her er planlegging alfa og omega. Det er nok en god del hosteller rundt omkring siden det ikke er rent få som ønsker å bo billig på ferie. Couchsurfing vil være det billigste, og mest fleksible alternativet siden du kan dra når du vil, og du kan dra til et annet område, men kan være vanskelig å få planlagt. Billig blir det nok ikke uansett siden prisnivået i spesielt Sveits og Østerrike er relativt høyt.
 4. Har lekt med tanken om å skaffe meg noe slikt selv, men har ikke blitt noe mer med det. Det jeg vil anbefale deg er å skaffe deg en plan, finn eksperimenter som ikke krever alle verdens svindyre materialer, og se om du får kjøpt det du trenger. Finner du det ikke i en butikk har de det garantert på Amazon eller tilsvarende. Finner mye på kjøkkenet du kan bruke også! Spør naturfaglæreren din om det er noe kult dere kan prøve ut i timene. En gammel gubbe på 60 er som oftest like glad i å få ting til å smelle som en 15-åring! Går det ikke så får du en pluss i boka for å være interessert!
 5. Heisann! For et langt liv siden så fikk jeg et spill igjennom Happy Meal på McDonalds som gikk ut på å kjøre en båt rundt for å gjøre forskjellige aktiviteter for å kunne lage en ubåt. Eneste aktiviteten jeg husker var at du måtte rydde opp oljesøl før det kom til land Når ubåten var ferdig tok man den under vann og skulle nå noen områder. En undervannsbase av noe slag. Noen som kjenner til dette? Fikk tak i det som tittelen sier tidlig på 2000-tallet.
 6. Forsøkte en hard reset, og det ser ut til å fungere som det skal. (jinxet det helt sikkert nå.) Anser problemet som løst.
 7. Macen funker fint på andre nettverk, og jeg får ikke logget meg inn med IP ifconfig gir meg i Terminal.
 8. Heisann! Nå er jeg tom for kaffe, og må bite i det sure eplet, jeg trenger hjelp! Sitter med en Macbook (hvit plast fra 2011) som kjøre Mavericks 10.9.4. Jeg har problemer med ustabilt nettverk som kjører på en Tilgin router av ukjent sort (undersiden er limt på veggen). De andre enhetene som er koblet på har ikke problemer. Jeg har så langt forsøkt å flushe DNS, glemme nettverket og hard reset. Jeg får heller ikke tilgang på nettverkets grensesnitt ved å bruke IP. Jeg er usikker på hva dere trenger av informasjon for å hjelpe meg her, så bare si ifra så skal jeg forsøke å komme med den informasjonen som trengs.
 9. Heisann! Nå er det på tide at datamaskinen som prøver å ta selvmord hver gang jeg slår den på får litt stell. Lurer på om det er noen som har tips på hovedkort, PSU og evt. prossesor som vil passe med oppsettet jeg har. Jeg er ikke spesielt begeistret over støy. Vil et lukket vannsystem begrense lyden fra CPUen? Skjermkort: Asus GeForce GTX 660Ti 2GB DDR5 2xDVI HDMI DisplayPort PCIe HK: M4a77TD PRO RAM: Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 8GB CL9 + 2x 2GB som jeg ikke husker hva er for noe, men de funker nå sammen. CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition PSU: Somethingsomething 550W Vurderer også å supplere med en SSD når jeg først er igang. Noe spesielt jeg bør tenke på da, eller er det bare å kjøre på? For ei grafikkhore burde vel ikke HK, PSU og prossesor gå langt over 2500-3000 samlet?
 10. Hei! Jeg så for en tid tilbake en musikkvideo av en type som gikk i dress / frakk fra noe som lignet viktoriatiden. Sang på britisk om sin egen rikdom tror jeg. Det er med en dame etterhvert også.
 11. Fikk fikset det. Skrev inn mailen jeg brukte for å kjøpe øverst på siden og fikk svar i løpet av 5-10 minutter. https://store.gearboxsoftware.com/support/
 12. Nå som Borderlands 2 snart kommer ut tenkte jeg å spille litt Borderlands, men jeg har ikke DLCene etter formatering av datamaskinen, noen som vet hvordan jeg får tak i disse? Tror jeg kjøpte dem igjennom Gearbox sine egne nettsider.
 13. Syntes selv det var vanskelig å finne frem til rett sted, og jeg slet faktisk nå også. http://services.dealextreme.com/forms/OrderTracking.aspx?type=notrecevied Tror ihvertfall du vil få svar på denne, det gjorde jeg.
 14. Jeg vet ikke hvorfor de har den på backorder, jeg regner med at det er en feil i systemet. Men om du sender mail så er det mulig at de for deg som de gjorde for meg. Du taper ingenting på å sende en mail å spørre.
 15. Jeg bestilte 2. Januar. De satte bestillingen min på "High Priority" og den ble sendt i løpet av 1 dag tror jeg. Jeg ventet til midten av Januar før jeg sendte mail og etterspurte pakken da den fortsatt var backordered.
×
×
 • Create New...