Jump to content

Breathe Fresh

Medlemmer
 • Content Count

  760
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About Breathe Fresh

 • Birthday 10/13/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Gjelder det ikke bare ballsparking på veggene hvor skiltene er plassert? Skjønner at folk klager hvis noen står å sparker en ball mot stueveggen konstant, men hvis noen driver med ballspill i gatene kan det ikke være noe galt.
 2. Prøv å tenke ut noen "reserve-temaer" i tilfelle du ikke kommer på noe å si. Helst noe som ikke har noe med været eller lignende å gjøre . Men skjønner godt hva du mener, sliter selv litt med det å avslutte en samtale med folk jeg ikke treffer så ofte, blir ofte en unaturlig avsluttning.
 3. Ser for meg at du ville passet som skinhead, men mulig jeg tar veldig feil. Kommer egentlig ikke på så mye annet, noe som kanskje sier at du passer med den frisyren du har.
 4. Samme saken når man leier eller kjøper en film - de kommer med haugevis med reklame.
 5. Ser lovende ut. Er veldig fornøyd med de siste oppdateringe og funksjonene de har lagt til. Elsker at det er så lett å finne add-ons til Skyrim.
 6. Det kan ha med alderen å gjøre. Som tenåring for man jo stå av alt som rører seg. Ellers kan depresjon, søvnmangel og ærnering påvirke.
 7. It Was A Good Day In My Pants
 8. Jeg endret fysikken noe voldsomt for noen år siden, og hadde veldig bra styrke - beste formen jeg har hatt noensinne, men av en eller annen grunn følte jeg ikke motivasjon til å fortsette da jeg sluttet for ett år siden. Det belønningssystemet kan kanskje være noe, Submission. Må prøve å tilpasse det til noe som funker for meg.
 9. Har både bag, sko og treningsklær liggende. Trente fire ganger i uken fram til for ett år siden, siden har det blitt lite og trenger å få tilbake "gnisten". Hva slags belønning ville du gitt deg selv for å nå små mål?
 10. Sliter mye med motivasjon til både kosthold og trening for tiden, og lurer derfor på hva som motiverer andre til for å fortsette å holde seg i form?
 11. Har forhåndsbestilt spillet, men etter å ha sett videoer av det i ettertid ser det ikke ut til å være avslappende spilling akkurat. Blir forvirret av alle disse egenskapene man er utstyrt med, håper det ikke er for komplisert.
 12. Trodde jeg hadde støttet mange flere prosjekter enn det jeg faktisk har. Har støttet dise: Cult: Awakening of the Old Ones - Lovende rollespill som ser ut til å være inspirert av Dwarf Fortress. Double Fine Adventure - Trenger neppe si noe om dette prosjektet. Guns of Icarus Online - Hadde det første spillet på steam, og syntes det hørtes spennende ut. Støtter også en dokumentar om e-sport som enda ikke har funnet en tittel. Støtter mye annet også, men de har ikke noe med spill å gjøre.
 13. Kommet en god del søppel de siste årene, men både Dragon Age: Origins og Skyrim er noen av de bedre rollespillene jeg har spilt gjennom årene. Er enig i at utviklerne, og utgiverne, burde tørre å gå nye veier og ikke basere seg på de "trygge" elementene. Det er derfor jeg har stor tro på Kickstarter, felles-finansiering av spill tror jeg kommer til å endre alle sjangere da utgiverene har mye større frihet til å velge selv.
×
×
 • Create New...