Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Å betale ca 1000 kroner for å dille med et spill som består kun av musikk jeg ikke liker?

Ikke egentlig, heller Aerosmith enn all verdens Trance/Techno/Dance/hvanåennfaderendetheter.

Nå er det 300 elno hos gamestop, hvis man bytter inn to spill;P Jeg var heller ikke interressert til å begynne med, men jeg har hørt en del positive ting. Tror likevel at jeg ikke ender opp med kjøp.

 

edit: Som vanlig ignorerer Toman tilbakemeldingene på kritikken han kommer med... :whistle:

Endret av Gormers
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har forhåndsbestilt dj hero og gleder meg som en unge.. jeg ser vi har en elektronika hater her inne..moro..

 

Hva er det med noen rockere som blir så innihelvetes provosert av elektronisk musikk? Rockere er så sinna. Rock mot techno. rock mot fotball osv.. Før Prodigy var all musikk som inneholdt spor av elektronisk musikk fanden selv.. Men etterpå, var det helt greit. Så lenge det høres sinna ut, så er det greit..

 

Nå er det mye middelmådig og kjip musikk på dj hero, for å fange så mange som mulig. Men kom faen ikke her og bitch om musikken som sjanger.. Elektronicasjangeren er SVÆR.. og hvor mye peiling har du?

 

kan du si meg forskjellen på drum and bass, progressive house, dubstep, psytrance, breaks, techno,triphop, hip hop, disco,jungle,leftfield, gabber?

 

Liker du Røyksopp? Røyksopp er elektronisk som bare faen..

 

Anbefaler at du sjekker ut Diskjokke og Trentemöller forresten. Tror du vil få deg en overraskelse..

 

heldigvis er det masse dlc på dj hero, også fra releasedatoen.. så kan man laste ned musikken man selv liker.. Eminem og jayz burde er søppel.

Endret av niggle
Lenke til kommentar

Har forhåndsbesilt Dj hero sjæl og gleder meg helt vanvittig mye.

 

Hører nesten bare på house og er helt besatt av det.

Mange som spør meg hva jeg hører på og da jeg viser dem sier de "Hører du på sånn tekeno dritt?"

 

Blir nesten lei meg. Forskjellen på fjortis tecnho og skikkelig house music er så stor, men folk som er helt uvitende bare setter det alt i en kategori.

 

EDIT: Får å gjøre det helt klart. Tecnho og Trance kommer ikke til å ta sted i spillet, og jeg skjønner ikke hvorfor veldig mange skriver det.

Endret av Ateuz
Lenke til kommentar

Fordi vi som ikke hører på den type musikk ikke kan forskjellen mellom house\techno\trance\puttinnnavnher. Tar meg ikke nær av at folk sier jeg hører på satanmusikk\bråke-musikk siden jeg kan godt forstå at det høres slik ut. Blir heller ikke sur hvis folk ikke kan korrekt undersjanger på musikken. DERFOR

Lenke til kommentar

Ohh nice, fikk meg enda en liten overaskelse igjen da jeg så gjennom sanglista til DJ Hero. Pjanoo av Eric Prydz er jo med, dette er egentlig den eneste låta av han jeg selv personelig liker og er forresten låta i første trailern til GTA IV-episoden "The Ballad of Gay Tony" som er ute på torsdag, dagen før DJ Hero. :o

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Skal på GameStop imorgen å levere COD4 og et annet spill mot DJ Hero, gleder meg faktisk til DJ Hero :)

 

http://gamesthirstarticles.blogspot.com/2009/10/2009-worst-xbox-360-exclusive-lineup.html

 

Her kan jeg være enig, og nei det er ikke noe bak denne nyheten, men vil bare videreføre dette siden det er forstyrrende når man tenker på det..

 

Heldigvis blir det bedre neste år for 360

Endret av Toman
Lenke til kommentar

http://gamesthirstarticles.blogspot.com/2009/10/2009-worst-xbox-360-exclusive-lineup.html

 

Her kan jeg være enig, og nei det er ikke noe bak denne nyheten, men vil bare videreføre dette siden det er forstyrrende når man tenker på det..

 

Heldigvis blir det bedre neste år for 360

Jeg vil si at det har vært et godt år jeg, trenger ikke eksklusiver for å hå det gøy på 360. Og når i tillegg alle eksklusivene som kom ut var konge spill så er vel det greit nok. Og det at de nevner Fat Princesess og ikke Shadow Complex er bare teit.

 

Særlig med tanken på at man kan få en Elite med to, kanskje tre, av eksklusiven til samme pris som en Slim.

Endret av Erik
Lenke til kommentar

Såpass merkelig reaksjoner, dette var en liste som viste at eksklusiver til 360en ikke har vært så bra iår. Ser ut som man kan ikke poste noe som helst fakta om at 360 hadde et labert eksklusive spilltitler iår.

 

Hadde det vært en annen bruker som hadde postet dette så hadde reaskjonene vært helt annerledes. men når jeg poster det så blir jeg blåst av hue, helt tragisk

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Hva har PS3 nå før jul? Uncharted 2 og...Demons rpg et eller annet?

 

360 har Halo3 ODST, Forza3, Magna Carta 2, GTA4 Liberty City episoder og Left 4 Dead 2.

 

Så hvorfor var line-upen til 360 så mye dårligere igjen?

 

360 har jo også nylig fått noen ekstremt bra Live arcade spill eksklusivt som Trials HD og Shadow Complex bl.a Kanskje litt mye å forvente at PS3 fanboys skal få med seg slikt dog.

 

Nok en gang er ps3 fanboys helt skakkjørt. Tror ikke det har vært mer desillisjonerte fanboys siden Nintendo fanboys mente Gamecube hadde best spillutvalg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...