Jump to content

REALRAW

Medlemmer
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. er gira på noen sko, men har ikke anelse hva de heter. så tegna en tegning.. håper noen kan hjelpe hvis dette gir noe mening ?
 2. Har tenkt til å bestille de her, side de er så utrolig billige nå. Men har absolutt ingen anelse hvordan størrelse jeg skal ha. Har aldri hatt et par med Sperry sko før. Vanligvis bruker jeg 42-43. http://lillevinkelsko.no/sperry-sp053725830-blaa-p-9479.html
 3. Tenkte å kjøpe meg noen sko, så står det mellom disse her.. Har også tenkt på og kjøpe et par med Janoskis, men kommer til å fryse i hjel med de på beina (?), så jeg venter heller til sommern..
 4. Har det skjedd noe nytt, op? Selv så kom jeg inn på en skole hvor alle på andre siden av byen kommer inn på, så jeg skjenner ikke en eneste person. Litt kjipt. Men ser ut som det er umulig å bytte for meg, for jeg har ringt flere skoler minst 20 ganger og både mor og far har vært å snakket med rektor. Håper du er mer heldig enn meg å kommer inn på en annen skole da
 5. Flere venner av meg har kommet inn på linjer der de var 4 og 5 på venteliste, mens ennå så sitter jeg som 4 på formgivning. Sånn som det her svir skikkelig :/
 6. Noen andre som har vært i sammen problem som meg? Vel, fortell ihvertfall. Tror dere kanskje noen dropper ut etter noen få uker isteden? Da de faktisk merker at det kan bli litt mye jobb osv
 7. Jeg var oppi venteliste 29 eller noe, så tror nok det er noen par stykker på linja der. Problemet er jo som du sier at selv om det er oppi 30 så er det et ganske lite tall..
 8. Hei! Har seg sånn at jeg er nummer 4 på venteliste på Studiespess. med formgivning. Altså, 4 folk må droppe ut eller bytte linje hvis jeg skal komme inn. Pleier det ofte å være folk som dropper ut i løpet av de første ukene? Bare litt nysjerrig her og vil høre med andre folk.
 9. Har seg sånn at jeg starter på videregående i morgen. Er nervøs som bare satan, fordi jeg skjenner absolutt ingen der. Skolen er også et lite stykke unna, så det er et sted jeg ikke er vandt til å være heller. Jeg har ingen anelse hvor jeg skal møte opp eller hva jeg skal ta med meg heller,så det gjør det bare ennå verre. Er bare så utrolig livredd, vet ikke hvorfor, men har aldri vært så nervøs i hele mitt liv før.
 10. Wow! Var 100% sikker på at Doolittle var fra 1990, jeg. Så feil tok jeg.
 11. 1. Black Flag - Damaged 2. Hüsker Dü - Zen Arcade 3. The Pixies - Doolittle 4. Big Black - Songs About Fucking ..Klarer ikke å komme på fler akkurat nå! EDIT. EN TIL!
×
×
 • Create New...