Gå til innhold

Tsunami over Norge, så tar Russland oss!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eg skal ikkje avvisa at ein tsunami kan råka oss av ulike årsaker (f. eks. meteornedslag, undersjøisk skred, undersjøisk jordskjelv), men eg kan seia nokså sikkert at det er lite sannsynleg at vulkanen Katla skal forårsaka nokon tsunami. Den einaste måten som det kan skje, er at vulkanen kollapsar og sklir ut i havet... då vert det nok store øydeleggingar både på Island og i Noreg. Men eg har ikkje høyrt at det er nokon risiko for at det skal skje.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det bør kanskje få oss til å tenkja at det skjedde eit terroråtak mot dette landet rett før august i år. Og som om ikkje det var nok, har det denne månaden kome ein stor flaum i Trøndelag.

Jepp, lett å finne beviser for at spådommen skjedde. Man kan vel si at ABB tok landet vårt som en tsunami? At Utøya er Norge i en overført betydning, og drapene til ABB en gigantbølge som tok livet av mange.

 

I tillegg er flom gode beviser som støtter opp under spådommen, er jo til og med vann involvert der.

 

At det ikke på langt nær har likheter med spådommen, er ikke så farlig, det viktigste er å få bevist ovenfor seg selv at pisspreiket stemmer og at Gud sine åpenbaringer virkelig slo til.

 

Hurra

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...