Gå til innhold

Den store Crysis 2 PC diskusjons tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bør man ha spilt enern først? Husker Crysis ble omtalt som en "techdemo", så fikk aldri særlig lyst til å spille. Pluss at pc'en var i svakeste laget da.

 

Edit: Og hva er det for slags stygg rap som kommer med trailern? Please... ikke si at det er den samme musikken i spillet også?

Endret av WarpX
Lenke til kommentar

Er veldig lite i toeren som har noe med historien fra eneren å gjøre, men anbefaler å spille eneren uansett, da det er et EKSTREMT bra spill! Det som i såfall er noe verdt å få med seg fra eneren er historien rundt Prophet samt historie på nano-suiten.

Lenke til kommentar

De som kaller Crysis 1 en "tech demo" er stort sett tr00 try-hards som ikke lar en sjanse gå fra seg til å utbasunere sin dype forståelse ("grafikk betyr ikkeno assa") for mediet og ser rødt bare de skimter litt digg grafikk. Spillet har mye annet for seg enn utseendet og er fremdeles verdt en gjennomgang.

Lenke til kommentar

Er det noen andre enn meg som synes textures og detaljenivået generelt er sinnsykt dårlig/low-res, med tanken på hvor mye alle skryter av grafikken i spillet? Eller er dette en bug/"bare meg"?

 

Dette kalles for "tweak".

Infinity wards som laget COD modern warefare 1 og 2 er flinke på dette. Man trenger nødvendigvis ikke ha bra detaljnivåer på absolutt alt, så lenge helheten ser bra ut.

For me så virker det som gutta fra Crytek har endelig lært hvordan man tweaker spill, slik at man får fin flyt, mindre maskinvare krevende, og i tillegg ser bra ut.

Lenke til kommentar

For de som er lei av å måtte se igjennom alle intro videoene hver gang de starter opp spillet, så kan man gjøre dette:

Finn Crysis 2 mappa de, i root der, lag en autoexec.cfg fil, åpne den i notepad eller lignende, skriv inn: g_skipIntro=1 og lagre. Etter dette så hopper man over alle intro videoene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Multiplayeren er igrunn ganske vanskelig må jeg si...Dør innen 2-3 skudd selv (uavhengig av modus), mens fiender tydeligvis nesten aldri blir truffet av mine skudd (som om jeg bommer med 5m). Selv om jeg skyter et helt magasin i ryggen på dem ser det ikke ut til at det blir registrert. Føler det er litt som å spille Lotto, og at hva jeg gjør har lite å si. Kan dø uendelig mange ganger, eller plutselig få en killstreak på over 10 uten at jeg helt ser grunnen til noen av delene. Blir nok fort over på AC: Brotherhood's multiplayer dersom dette fortsetter, blir for dumt når aiming ikke hjelper i et skytespill.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Har enda til gode å klare få joina noen servere på Crysis 2...

Tror dette spillet er sikkert det værste ever i multiplayer da hos meg så har jeg prøvd alt å får ikke til å join noen servere uten det kommer opp feilmelding: CD-key in use, Full Game "ja særlig når det står 8/12 player" osv osv

 

Får holde meg til singelplayeren da!

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Vel spillet sliter med ranked servere, de fleste om ikke alle ranked servere vil ikke starte gamet, er et kjent problem så det jobbes med(http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=12386). Så for øyeblikket har jeg bare hatt flaks med unranked games, de ser ut til å starte.

 

Og av de kampene jeg har fått spilt til nå så syns jeg multiplayer delen er artig nok, liker det at jeg kan snike meg rundt med cloak blant annet.

 

Edit: Dog skal sies at alle problemene som er relatert til multiplayer delen ikke akkurat hjelper spillet, så får nå håpe at Crytek for has på de så fort som mulig, ellers lever sikkert ikke multiplayer delene så alt for lenge i dette spillet.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

For de som er lei av å måtte se igjennom alle intro videoene hver gang de starter opp spillet, så kan man gjøre dette:

Finn Crysis 2 mappa de, i root der, lag en autoexec.cfg fil, åpne den i notepad eller lignende, skriv inn: g_skipIntro=1 og lagre. Etter dette så hopper man over alle intro videoene.

Takker for tips! Men den første logoen bruker fortsatt lang tid da.

 

Det må være mange noobs som spiller online nå, for dette var svært lett! Med cloak så får man automatisk 1 i kill/death ratio. Gjør deg usynlig, gå sakte rundt omkring, skyt en forbipasserende og prøv å gjøre deg usynlig før noen andre ser deg. Dette var bare mitt førsteinntrykk, skal bli spennende å utforske flerspillermulighetene.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Prøvde litt Crysis 2 campaign med blodklokket skjermkort:

 

Hah ,du skulle sett når jeg hadde HD5970 og Crysis 1 du!

Var ofte over 100C, selv om jeg tror kortet egentlig ikke hadde så godt av det. Sener, skaffet jeg meg vannkjøling og da gikk det aldri over 70C.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...