Gå til innhold

Den store iPad 2 tråden


QUiPS

iPad 2  

238 stemmer

  1. 1. Skal du få deg iPad 2?

  2. 2. Hvilken farge er finest/tøffest?

  3. 3. Skal du få deg Smartcover og hdmi adapter?

    • Ja hdmi adapter og smartcover.
    • Bare hdmi adapter.
    • Bare Smartcover.
    • Ingen av delene


Anbefalte innlegg

Er fleire som har det problemet. Kan ikkje sjå at nokon har funne ei løysing på det enda. Vi får berre vente og sjå kva som dukkar opp ut over kvelden/natta.

 

edit: Og der ser det endeleg ut til å fungere for min del i alle fall. Sikkert ein server hos Apple som har hatt litt problem.

Endret av ttt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spurte i Macafé, sikkert flere som har iPad her.

 

Anyway, har fått låne/arve en iPad 2 som jeg tenkte jeg skulle bruke til å ta notater, lese PDFer og slikt på skolen. Min 15" MBP blir for stor, da plassen er relativt liten i forelesningssalene.

Spørsmålet er om det er noen som har erfaring med slike dockingstasjoner med tastatur?

 

Ble anbefalt denne Logitech Zagg saken, noen som har testa ut den? Så jo ganske fin ut, da den også beskytter iPaden. Ellers har jo også Apple laget en dockingstasjon med tastatur, men dette virker litt mer klumpete å drasse med seg og det går heller ikke på eget batteri (?). Så ut som at det er en del muligheter med forskjellige dockingstasjoner.

 

En i klassen har en smart løsning til Galaxy tabben sin, hvor det også er et batteri i tastaturet, slik at han har noe slikt som 20t batteritid når han har koblet tabben til tastaturet- finnes det en slik løsning til iPad2?

 

Andre som bruker sin i forbindelse med studier? Jeg var inne på fronter og tittet litt, ser ut som at det går ganske bra.

 

 

Hvordan er batteritiden på den? Holder den gjennom en hel dag med vanlig bruk på én ladning?

Var nok en Asus Transformer. Den kan man koble til en tastaturdock som har ekstra batteri. Har ikke sett tilsvarende løsninger til ipad. Men ipad har jo ganske kurant batteritid da. 10 timer. go det er med konstant bruk. Så tror nok du klarer deg gjennom en skoledag på en ladning :) Ville nok også gått for en zaggmate. med de grunnene du listet opp

Lenke til kommentar

Husk at Pages ikke kan legge dokumenter i Dropbox (!), selv om du kan åpne dokumenter fra Dropbox og inn i Pages på iPaden.

Men, har du en Apple ID kan du bare logge deg inn på iWork og laste opp dokumenter dit fra Pages ved å gå inn i et dokument, velge tannhjulet, trykke Del eller skriv ut og velg å dele til iWork.com. Det kommer opp et felt hvor du evt. kan sende en link til dokumentet på mail. Hvis dette ikke er ønskelig gjør du ingenting, bare trykker på Del. Du kan laste det ned i PDF, Word eller Pages format på en Windows- eller Mac-, samt Linuxmaskin.

 

Sett på noen reviews av Pages nå, ser ut som at det er det som er programmet for meg. Lurer bare på denne iWork kontoen, er det noe ala Dropbox? Så kan man logge inn på Macbooken feks og laste ned det man har lagt ut?Hvis det er tilfellet, så er det fint nok for meg.

 

 

Endret av Hotel Papa Echo
Lenke til kommentar

Har et par spm:

 

1: Finn min iPad funker ikke på min iPad 2 64 GB WiFi... Mener å ha lest at det bare funker på 3G. Stemmer det?

 

2: Kameraet er helt elendig.. Bildene blir firkantet, altså bildet består av mange små firkanter. Skal det være sånn?

 

3: Noen som har noen gode apps? :D Både spill og andre ting.

 

4: På forhånd, takk!

 

 

Ellers må jeg si jeg elsker nye iOS 5! Likte ekstra godt at de hadde gjort fanene enklere både og åpne å lukke.

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...