Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har google konto, men vil ikke ha maange mail kontoer...

 

Når jeg åpner "market" for første gang, så må jeg skrive inn en google konto... Jeg logger da meg inn på min konto, og får deretter beskjed om at mailen min [email protected] ikke bruker Gmail...

 

Det er helt riktig. Hotmail bruker ikke Gmail.

Du kan ikke logge på market med en Hotmail konto, du må ha en Gmail konto.

Lenke til kommentar

Hei, sliter veldig med og få sendt og motta MMS, når jeg sender blir enten bilde blankt/blått eller så deler det seg opp i 5 stk småebilder. Og når jeg skal motta kommer det som regel opp ingenting etter at nedlastning er ferdig. Utrolig irriterende. Har mms inst fra Ventelo.

Takk for evt. Svar :dribble:

Lenke til kommentar

Hei.

Har fått et problem med min S2. Når jeg drar ut laderen så tror fortsatt tlf at den står til ladning ved at batteriikonet viser at den står til lading. I tillegg kommer det opp sånn "mediascanner running" + en ting til jeg ikke husker. Og det verste er at det kommer en lyd med cirka 10 sekunders intervall (den lyden som kommer da man setter laden i telefonen).

 

Løsningen på problemet er at jeg setter laderen i på nytt. Da løser det seg som oftest, men ikke alltid.

Det er med andre ord utrolig plagsomt at telefonen lager en "lade-lyd" hvert 10. sekund.

Noen som har forslag/tips til hva som kan ordne problemet? Ikke veldig lysten på å sende inn telefonene.

 

Håper dere forstod problemet mitt da (ser at det kan være litt utydelig skrevet :p )

Lenke til kommentar

Har prøvet å google litt, men tenkte jeg skulle poste et lite problem jeg har fått.

 

Mobilen min lades fult på natten mens jeg sover. Jeg våkner å tar ut laderen 07.00 Senere på dagen rundt 15.00 er mobilen nesten tom for batteri. Jeg har ikke brukt telefonen værken til å ringe eller høre musikk. Den har bare ligget i lommen.

 

Er det noe program som kan sluke så mye batteri?

3g er på aktivt hele tiden, men det har den også vert på så lenge jeg kan huske. Da varte mobilen ca en hel dag uten for aktivt bruk.

 

Noen ider? Sliter veldig med en 7.5timers mobil uten bruk!

 

Mvh Stian H. Jensen

Lenke til kommentar

Mobilen min lades fult på natten mens jeg sover. Jeg våkner å tar ut laderen 07.00 Senere på dagen rundt 15.00 er mobilen nesten tom for batteri. Jeg har ikke brukt telefonen værken til å ringe eller høre musikk. Den har bare ligget i lommen.

 

Last ned Badass Battery Monitor, der kan du se hvilke programmer som bruker strøm, hvilke som holder mobilen i live osv.

Endret av Kakeshoma
Lenke til kommentar

Dette begynner å bli irriterende. Halvparten av gangene jeg kobler mobilen til PC-en, dukker den ikke opp verken i Kies eller Utforsker.

Og når den dukker opp, så ser jeg stort sett ikke minnekortet jeg satte i.

 

Prøv å skru på usb-debugging under settings-applications- development så kobler du til via notifikasjonen du får når du tar i usb-kabelen.

Lenke til kommentar

Sikkert blitt spurt om før, men er det noen vet sånn sirkus når ICS kommer til SGS2?

 

Samsung Norge

Samsung planlegger å lansere Android Ice Cream Sandwich til Galaxy S II og Galaxy Note mot slutten av første kvartal i år. Når mer info kommer så legger vi det ut her på vår Facebook-side!

Lenke til kommentar

Har noen av dere S2-dudes opplevd at applikasjoner dere tidligere har brukt på telefonen ikke lenger er kompatibel? Jeg opplever det på usedvanlig mange applikasjoner i Market, der det kommer frem at dem ikke er kompatibel med enheten min. Et eksempel kan være en applikasjon med navnet "lyseste lommelykt." Den har jeg brukt siden dag 1 på min s2, men slettet den for et par dager siden. Når jeg i dag skulle installere igjen forteller Market meg at den ikke er kompatibel med enheten.

 

Virker kanskje som et filleproblem, men dette skjer med stadig flere apps hos meg, en skulle jo nesten tro at hver eneste app snart ikke lenger vil være kompatibel. Det virker liksom som at det blir flere som ikke er kompatibel for hver dag.

Endret av seppolaatle
Lenke til kommentar

Flere som kjører ICS som opplever at Spotify henger? Musikken fortsetter i bakgrunnen, men selve grensesnittet klikker. Funker å gå tilbake til homescreen og sånt, men må avslutte appen via task manager og starte igjen for å skifte sang osv.. Irriterende.

 

Finnes det en fix, eller må jeg vente?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...